Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSABarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Szereted a minőségi rucikat? Szeretsz jó áron hozzájuk jutni? Akkor ez a cikk neked szól!
A közelmúltban nyílt egy üzlet Vácon, a Damjanich tér 3. szám alatt. Első ránézésre a "huszonharmadik" használtruha bolt - ha úgy tetszik turi - a városban. Ez a kép mindaddig élhet bennünk, amíg csak elrohanunk a kirakat előtt. A rácsodálkozás akkor kezdődik, amikor megállunk és végignézünk a próbababákon. Aztán amikor belépünk az üzlethelyiségbe, akkor marad csak tátva a szánk igazán. Ez a Ruhatár!
 ... bővebben » 
 
Mi alapján válasszunk költöztető céget?
Az új otthon birtokbavétele kétségkívül izgalmas, de ugyanakkor komoly szervezést igénylő feladat. Nem véletlen, hogy sokan tartanak tőle, hiszen nem csak a teljes élettér átköltöztetéséről van szó, hanem a bútorok és törékeny tárgyak sértetlenségének védelméről is.
 ... bővebben » 
 
Tömlőgyártás az N-Data Kft-nél
Egy hidraulikus gép üzemeltetése során a természetes elhasználódásból, a helytelen üzemeltetésből, vagy esetenként anyaghibából adódóan előfordul, hogy a flexibilis tömlő megsérül, elszakad, vagy a tömlő végén található csatlakozó károsodik, használhatatlanná válik. Ez részleges, vagy teljes üzemzavart okozhat. Az ilyen jellegű hibák esetére jó megoldást kínál a váci N-Data Kft., ahol hidraulika tömlők egyedi és kis sorozatú gyártásával foglalkoznak. A cég szakemberei precízek és gyorsak. Egy új, csatlakozókkal ellátott (beszerelésre kész) hidraulika tömlő legyártása akár a helyszínen megvárható.
 ... bővebben » 
 
Teljeskörű fogászati szolgáltatás Vácott
A váci, Cházár András utca 17. szám alatti rendelőben, a röntgen-szolgáltatás mellett fogászat és szájsebészet is működik. Dr. Sándor Viktória - aki a budapesti Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján is tevékenykedik - egy héten kétszer, kedden és csütörtökön 16 és 19 óra között várja pácienseit a váci rendelőben.
 ... bővebben » 
 
Naszály 97 Kft. a Naszály Áruházban!
Széles választék, kedvező árak, díjatalan házhozszállítás!!!
Lakásvilágítás, villanyszerelés, hiradástechnika,
háztartási gépek, lakásfelszerelés, karnisok,
kerti szerszámok, kerti gépek, barkácsgépek, kerékpárok,
víz-, gáz-, fűtésszerelvények és készülékek,
Tegyen egy virtuális sétát az áruházban, aztán látogasson el személyesen is!
Elindítottuk weboldalunkat: www.naszalyaruhaz.hu
 ... bővebben » 
 
IBM Data Storage Systems Kft.
Az IBM magyarországi jelenléte egyre erősebb. A váci székhelyű IBM Data Storage Systems Kft. megnövekedett termelése és bővülése révén most még több diplomás álláskeresőnek biztosít hosszú távon munkahelyet és karrierlehetőséget. A cég a 20. helyen áll a legsikeresebb magyarországi vállalatok rangsorában az éves nettó árbevétele alapján..
 ... bővebben » 
 
Üdvözöljük a fedélzeten!
Magyarországon több mint 100 éve beszélhetünk vízi személyszállításról, mely elsősorban a Dunára, mint nemzetközi vízi útra összpontosul. A MAHART PassNave Személyhajózási Kft., Magyarország legnagyobb személyhajózási vállalkozása, amely 1994. január 1-jén alakult.
 ... bővebben » 
 
Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület
A GKRTE - Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület - 1996 január 17-én tartotta meg alakuló közgyűlését. Az egyesület 1998. január 1-től kezdődően közhasznú szervezetként működik és 45 település turisztikai képviseletét biztosítja. A GKRTE mindemellett a tourinform névhasználat jogosultja. Működő Tourinform Irodája a Gödöllői Királyi Kastélyban található.
 ... bővebben » 
 
A Tourinform Iroda a város háziasszonya

Irodánk a város szívében a Március 15. tér 17. szám alatt található. Könnyen elérhető, nyitvatartási illeszkedik a turisták és ügyfelek igényeihez. Munkatársaink mind turisztikai szakemberek, a magyar nyelv mellett angol és német nyelven is folyik az információnyújtás. Az információk körét a menetrendi felvilágosítás, a kulturális és sport rendezvények helye és ideje az ország egész területén, valamint a helyi és környékbeli látnivalók, idegenforgalmi szolgáltatások köre öleli fel.

 ... bővebben » 
 

 

Anatólia Gyros és Hamburger BárThe Red Rouge ...az örök divat!
The Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail

   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat