Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Yokohama W.drive v905 az ADAC teszten ajánlott minősítést ért el Nyomtatás E-mail
2017. dec. 22.
A 2014-es és a 2016-os éveket követően 2017-ben is elnyerte az ajánlott minősítést a Yokohama W.drive v905 az Adac teszten. Erre az abroncsra mindenkinek érdemes odafigyelnie. A 3D lamellákkal szerelt abroncs belső hullámos felületi kialakításúak, ezért sokkal nagyobb tapadási teljesítményt képesek nyújtani a nedves, a havas és a száraz útfelületeken egyaránt. A gépjármű teljesítményére is jótékonyan hat az aszimmetrikus profil kialakítás.



A W.drive mintázat sokkal nagyobb vezetési élményt nyújt, hiszen a 3D lamella rendszer ezt lehetővé teszi. A futófelületi keverék is teljesen új fejlesztés így bármilyen útviszonyok között és még szélsőséges időjárás idején is számíthatunk az abroncsra. Az abroncsról bővebben a Yokohama weboldalán tájékozódhatunk: https://www.yokohamatire.com/tires/w-drive-v905

A Yokohama W.drive tesztjeit egészen 2007 évig visszamenőleg meg tudjuk nézni. Az ADAC 2007, 2008, 2009-ben ajánlotta, míg 2010-ben megfelelőnek minősítette. A 225/45 abroncs száraz úton a legjobb volt a tesztelt abroncsok közül 2010-ben. A Yokohama az elmúlt időszakot nem töltötte tétlenül, hiszen elsősorban személyautó abroncsokat dobott piacra. Számukra az egyik legfontosabb a téli abroncsok mintázatának folyamatos fejlesztése.

A 2015-ös ADAC listán kimagaslóan jó eredménnyel zárt a 205/55 R16 H méretosztályban a W.drive V905. Összesen 19 gyártó abroncsait tesztelték, és itt második helyezést értek el. Szinte az összes konkurensét maga mögé utasította ezen a teszten, így tényleg kiemelkedően jól szerepelt. A száraz körülmények között elvégzett próbán pedig az első helyen végzett a Yokohama téli abroncsa.

Élbolyba került a futási tulajdonságokat és a kopás valamint a gördülési zaj tekintetében is. Emellett az üzemanyag-fogyasztása sem hanyagolható el, hiszen ott is igen jól teljesített. Természetesen nem csak az ADAC figyelt fel az abroncsra, hanem az osztrák ÖAMTC és a svájci TCS is ajánlott minősítéssel látta el az abroncsot. Magyarországon az Autónavigátor díjazta egy második helyezéssel a W.drive-ot.

Gumikeveréke narancsolajat és mikro-szilikátot tartalmaz, amely egyedülálló a piacon. A havas és jeges útfelületeken csodálatos teljesítményre képesek ezek az abroncsok köszönhetően a 2 és 3D lamelláknak és a mikro lamelláknak. Magyarországon a Yokohama abroncsait az Alcar Hungaria forgalmazza, ahol 15-től egészen 22 colig terjed a méretválaszték. A sebességindex 270 kilométer/óra.


A Tokiói központú cég 1917-ben alakult, amikor a Yokohama Cabel Manufacturing és a BFGoodrich közös vállalatot alapított. 1969-ben megalakítják a Yokohama Tire Corporation-t és megindul a terjeszkedés. Ekkor legnagyobb bevételük az Aspec A300-ból ered, amelyből nagyon sokat eladnak az USA-ban. Mára már teljesen függetlenítette magát a gyártó és Japánban az élvonalban van.

Ma már itt az Advan márkanevet használják. Más országokban pedig a Mohawk márkanév került bevezetésre. A versenysportok területén is folyamatosan terjeszkedik, hiszen hivatalos beszállítója az IMSA GT3 Cup Challenge sorozatnak és a World Touring Car Cahampionship-nek.

A gumiabroncsok alapanyagait a Yokohama mindig nagy körültekintéssel választja ki és odafigyelnek a tesztelésekre is. A cég szakembereinek eltökélt szándéka, hogy a versenyabroncsok a lehető legjobb minőségűek legyenek. Tesztelésre minden idők egyik legmodernebb tesztpályáját fejlesztették ki, ahol 41 fokos dőlésszögben valamint 20 különböző útfelületen tudják elvégezni az általuk gyártott abroncsok tesztelését.
Megosztás
 




 








Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat