Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Mi alapján válasszunk költöztető céget? Nyomtatás E-mail
Az új otthon birtokbavétele kétségkívül izgalmas, de ugyanakkor komoly szervezést igénylő feladat. Nem véletlen, hogy sokan tartanak tőle, hiszen nem csak a teljes élettér átköltöztetéséről van szó, hanem a bútorok és törékeny tárgyak sértetlenségének védelméről is. Korántsem mindegy tehát, hogy milyen céget bízunk meg a szükséges feladatok elvégzésével. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mégis mi alapján érdemes költöztető céget választani. Legyen első az ár, vagy ennél sokkal fontosabb tényezőket célszerű figyelembe venni? A költöztetés Budapest területén különös szakértelmet kíván, hiszen sok esetben már a parkolás is problémát okozhat, hogy a lift nélküli lépcsőházak jelentette nehézségekről már ne is szóljunk. Abban minden rutinos költöző egyetért, hogy sok múlik azon, milyen csapatra esik a választás. Nézzük, mi alapján érdemes kiválasztani a költöztető céget!Költöztetés Budapest frekventált pontjain

A tapasztalat nélkülözhetetlen a zökkenőmentes költözéshez. Különösen így van ez akkor, ha a főváros frekventált, forgalmas területén helyezkedik el az új otthon. A helyismeret legalább olyan fontos, ha a költöztetés Budapest területén esedékes, mint a megfelelő szervezés, a parkolóhely előre történő biztosítása, illetve a lehetőleg minél kevésbé zsúfolt megközelítési útvonal megtervezése. Célszerű olyan profikkal dolgoztatni, akik legalább három-négy szakemberrel állnak rendelkezésre. Ha ugyanis a bejárattól távol sikerül parkolni, akkor fontos, hogy valaki mindig az autó mellett legyen, óvva a megrendelő bútorait, értékes berendezéseit.

Segítség dobozoláshoz, csomagoláshoz

Sokak számára szempont a választásnál, hogy ne pusztán a konkrét szállítási feladatokhoz adjon segítséget a költöztető cég, hanem már a csomagolás fázisától kezdődően megtegye ezt. Ha kölcsön dobozokra, vagy a bútorok szétszereléséhez segítségre lenne szükség, akkor érdemes ezt is szem előtt tartani, főleg nemzetközi költöztetés esetén.

Korrekt díjszabás, előzetes kalkuláció

Sok bosszúság adódhat abból, ha nem kerül előre egyeztetésre a munka ellenértéke. Meggondolandó tehát, hogy órabérben dolgozó profik mellett tegyük le a voksot, vagy inkább az előzetes felmérés alapján adott árajánlatot válasszuk, mely rejtett költségek nélkül a kalkulált marad a munka végeztével is.

A költöztetés Budapest területén is lehet zökkenőmentes, de nagyon fontos, hogy időben kezdjünk neki csomagolni, és költöztető cég választás alkalmával ne csak a legolcsóbb ajánlatokat tartsuk kézenfekvőnek.

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat