Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
GoodYear UltraGrip Performance 2 a győztes gumiabroncs Nyomtatás E-mail
2017. dec. 22.
Nagy teljesítményű autókhoz kínálja a GoodYear az UltraGrip Performance 2 téli abroncsát, amely biztos tapadást biztosít a csúszós téli utakon. Nedves valamint száraz úton is jó kormányozhatóságot ígér a gyártó és a vízenfutást is hatásosan akadályozza meg sokak kedvenc abroncsa.A csendes és kényelmes utazás már csak hab a tortán. Még a legszélsőségesebb hideg időben is megőrzi tapadását az abroncs, így a téli időjárási körülmények között kiválóan teljesít. A fűrészrajzolatú barázdák, amelyek az abroncsokon találhatók meg az abroncson körbe futnak, így a gyorsítások sokkal jobbak és kitűnő hegymászóképességet garantálnak.

Az abroncs gyártásakor az Adaptive SipeGrip technológiát alkalmazták, így a fékhatása mind a jégen, mind pedig a letaposott havon kiváló. A tervezők, amikor ezt az abroncsot megálmodták nagy teljesítményt kívántak elérni, amely nedves é száraz úton is valóra válhat.

Az abroncs középvonala folyamatosan érintkezik az útfelülettel, így sokkal könnyebben kormányozható száraz útviszonyoknál. A vizet nagyon hatékonyan és gyorsan vezetik el a V alakú barázdák így a nedves és a havas utakon is tökéletesen irányítható marad a gépjármű. A blokkelrendezést úgy alakították ki, hogy sokkal csendesebb vezetési élményt garantál, mint eddig bármikor és a menetzaj is a minimálisra csökken. Az abroncsról a videót itt érhetjük el:Természetesen más autó kategóriákhoz is elérhető az UltraGrip Performance. A SUV GEN-1 SUV járműveknél garantálja a rövidebb féktávolság elérését téli útviszonyok között. Az optimális útérintkezés miatt sokkal fejlettebb a tapadás és kiemelkedően jól irányítható a jeges és a havas utakon is.

Az Ultra Grip 8 Performance a mély hóval borított utakon nyújt tökéletes teljesítményt. Kormányozhatósága kiváló még a legnagyobb hóban is, emellett kiváló teljesítményt nyújt jégen. Az abroncsot úgy alakították ki, hogy üzemanyag-hatékony fogyasztást tesz lehetővé. A GoodYear ezen felül a személyautókhoz kínálja még az UltraGrip 9 abroncsát, amely szintén kimagasló teljesítménnyel büszkélkedhet, hiszen a hóban sokkal rövidebb fékutat garantál, emellett az abroncs vájatait úgy alakították ki, hogy a hidrodinamikai jellemzőket is figyelembe vették.

A RunOnFlat technológiával készülő abroncsok még a defekt után is képesek 80 kilométer megtételére, azaz nem kell aggódni, ha nincsen pótgumink, mert a legközelebbi gumishoz eljuthatunk a defektes gumival is minden további gond nélkül. Járdaszegélynek való ütközés során a keréktárcsa védelem aktiválódik, így nem kell különösebb abroncs sérüléstől tartanunk. A téli gumival maximum 270 km/órával közlekedhetünk, de ez a téli időszakban valljuk be őszintén nem is nagyon kivitelezhető.

Ezt az abroncsot bátran felszerelhetjük összkerékhajtású autókra is, hiszen kimondottan terepes használatra készült. A GoodYear minden évben kihoz egy vagy két új abroncsot, amit mindig érdemes nyomon követni, és ha módunkban áll a teszteket is figyelve vásároljunk ebből az abroncsból.

A GoodYear már 1839 óta foglalkozik az abroncsok gyártásával, így érdemes mindig szem előtt tartani ajánlataikat legyen szó nyári vagy téli abroncsokról. Ma Magyarországon is sok kereskedőnél kaphatók ezek a minőségi abroncsok, amelyet érdemes időben megrendelni.
Megosztás
 
 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat