Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Fiat Talento - Munkára fel! Nyomtatás E-mail
2017. ápr. 09.
A Fiat Professional márka minden munkatípusra gondolt, amikor jelenlegi autókínálatát összeállította. Hogy teljes legyen a kínálat, nem régen a Talento modellel bővítette kínálatát, mely megkísérel azoknak is eleget tenni, akik közepes méretű, praktikus haszongépjárművet keresnek. A fiat-professional.hu weboldalon látottak alapján a következő megállapításokra jutottunk.Mielőtt azonban elmélyednénk a részletekben tekintsük át...

...mi volt eddig?


A Fiat Dobló egy remek kis haszongépjármű, mely ideális például szerelőknek, akik egy kis pakolás után nagy mennyiségű szerszámot és alapanyagot tudnak szállítani. A Dobló kiváló megoldás egy-két főnek, és viszonylag kis mérete miatt könnyen parkolhatunk vele.
Nagyobb brigádoknak hasznára vált a Fiat Ducato, mely könnyedén megbirkózik egy kisebb csapat és néhány szerszám szállításával is. A Ducato a Fiat Professional márka legnépszerűbb modellje.

Mit tud a Talento?

A Fiat Talento a két fenti haszongépjármű által nem kiszolgált teret próbálja kitölteni. A hangsúlyt így inkább a tágas rakterek felé fordította. Az akár több mint 5 méteres hossza ugyanakkor a Talento kissé nehezebb manőverezési képességet is jelenthetné, azonban ez meglepő módon nincs így. Hiába a nagy méret, a Fiat meglepően jól irányítható. Persze érdemes odafigyelni a szokásosnál nagyobb méretre, de ha tisztában vagyunk a kocsi dimenzióival kellemesen fogunk csalódni.


Az akár 145 LE teljesítményű motor a szükséges erőt is biztosítja, ehhez mérten kellemes, akár 6,1 literes átlag fogyasztás mellett is. Az autópályát is nyugodtan megcélozhatjuk vele, mivel a 140-150 km/h-s sebesség sem okoz neki gondot.

Mi a Talento célja?

A munka hatékonnyá tétele. Akik jellemzően nagy távolságokat tesznek meg a munkavégzés helye és a telephely között, azoknak különösen kedvező megoldást fog nyújtani. A kifejezetten szögletes belső tér egyik nagy előnye, hogy a raktér hatékonyabban kihasználható. A hatalmas rakodótér gyakorlatilag bármit képes elnyelni.

Na és hányan utazhatnak a Talento-ban?

Az alap verzióban 3 ülés kapott helyett, míg a duplakabinos 5 vagy 6 üléssel is rendelhető, így több személynek is elegendő hely jut, úgy hogy még a felszereléseik is beférnek az autóba. Nem kell többé két autót útjára indítani, ha az ország másik végén, esetleg a határon túl vár egy feladat. A kisbusz változat pedig 6 vagy 7 üléssel is rendelhető.

A Talento valóban segíti a hatékonyságot, hiszen az erős motor, a hatalmas csomagtér, és a kedvező fogyasztás mind azt a célt szolgálja, hogy egy költséghatékony megoldást kapjon minden egyes Talento tulajdonos.
 
Megosztás
 
 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat