Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.huBarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Fiat Talento - Munkára fel! Nyomtatás E-mail
2017. ápr. 09.
A Fiat Professional márka minden munkatípusra gondolt, amikor jelenlegi autókínálatát összeállította. Hogy teljes legyen a kínálat, nem régen a Talento modellel bővítette kínálatát, mely megkísérel azoknak is eleget tenni, akik közepes méretű, praktikus haszongépjárművet keresnek. A fiat-professional.hu weboldalon látottak alapján a következő megállapításokra jutottunk.Mielőtt azonban elmélyednénk a részletekben tekintsük át...

...mi volt eddig?


A Fiat Dobló egy remek kis haszongépjármű, mely ideális például szerelőknek, akik egy kis pakolás után nagy mennyiségű szerszámot és alapanyagot tudnak szállítani. A Dobló kiváló megoldás egy-két főnek, és viszonylag kis mérete miatt könnyen parkolhatunk vele.
Nagyobb brigádoknak hasznára vált a Fiat Ducato, mely könnyedén megbirkózik egy kisebb csapat és néhány szerszám szállításával is. A Ducato a Fiat Professional márka legnépszerűbb modellje.

Mit tud a Talento?

A Fiat Talento a két fenti haszongépjármű által nem kiszolgált teret próbálja kitölteni. A hangsúlyt így inkább a tágas rakterek felé fordította. Az akár több mint 5 méteres hossza ugyanakkor a Talento kissé nehezebb manőverezési képességet is jelenthetné, azonban ez meglepő módon nincs így. Hiába a nagy méret, a Fiat meglepően jól irányítható. Persze érdemes odafigyelni a szokásosnál nagyobb méretre, de ha tisztában vagyunk a kocsi dimenzióival kellemesen fogunk csalódni.


Az akár 145 LE teljesítményű motor a szükséges erőt is biztosítja, ehhez mérten kellemes, akár 6,1 literes átlag fogyasztás mellett is. Az autópályát is nyugodtan megcélozhatjuk vele, mivel a 140-150 km/h-s sebesség sem okoz neki gondot.

Mi a Talento célja?

A munka hatékonnyá tétele. Akik jellemzően nagy távolságokat tesznek meg a munkavégzés helye és a telephely között, azoknak különösen kedvező megoldást fog nyújtani. A kifejezetten szögletes belső tér egyik nagy előnye, hogy a raktér hatékonyabban kihasználható. A hatalmas rakodótér gyakorlatilag bármit képes elnyelni.

Na és hányan utazhatnak a Talento-ban?

Az alap verzióban 3 ülés kapott helyett, míg a duplakabinos 5 vagy 6 üléssel is rendelhető, így több személynek is elegendő hely jut, úgy hogy még a felszereléseik is beférnek az autóba. Nem kell többé két autót útjára indítani, ha az ország másik végén, esetleg a határon túl vár egy feladat. A kisbusz változat pedig 6 vagy 7 üléssel is rendelhető.

A Talento valóban segíti a hatékonyságot, hiszen az erős motor, a hatalmas csomagtér, és a kedvező fogyasztás mind azt a célt szolgálja, hogy egy költséghatékony megoldást kapjon minden egyes Talento tulajdonos.
 
Megosztás
 
 
The Red Rouge ...az örök divat!

Hekk teraszThe Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat