Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
BMW kormánymű felújítás Nyomtatás E-mail
2019. jan. 27.
A BMW autógyár, mint tudjuk, egy felsőkategóriás autókat gyártó cég. Már 20 évvel ezelőtt is, olyan trükköket, egyedi megoldásokat alkalmaztak, melyek a világ vezető motorgyártói közé emelték őket.Egy képzetlenebb szerelő nem ismervén ezeket az apró egyedi tulajdonságokat, nem biztos, hogy meg tudja javítani az autót bármilyen fennálló probléma esetén. Pedig még a BMW kormánymű is sok esetben javítható. Vannak, akik kapásból rávágják, hogy kuka, ki kell az egészet cserélni. Ők lehet nem is értenek a BMW-khez. Egy BMW-nek lelke van, ezt az ilyen autók tulajdonosai is igazolni tudják. A BMW szervízelés egy külön felvehető tantárgy az autószerelő iskolában. Válasszon olyan szervizt, akinek dolgozói ezen az oktatáson már részt vettek, és nem az Ön autóján az Ön kárára akarnak most gyakorlatot szerezni ebben. Tudjuk, hogy a BMW típushibája, hogy a kormányművek sokkal gyorsabban elhasználódnak, mint más gépjárművek esetében. Ez az ahhoz felhasznált anyagok minősége miatt van. Vannak olyan esetek valóban, mikor a BMW kormányművek is tönkremennek, ez tény. A szervokormanyjavitas.hu műhelyében rendszeresen foglalkoznak BMW-kel, így ezen autók egyedi, specifikus igényeire ők már felkészültek. Rendelkezésükre állnak speciális alkatrészek és márka specifikus szerszámok is. Ezeknek és szakmai felkészültségüknek köszönhetően egyaránt, vállalni tudják a BMW-k kormányfelújítását is.

A kormánymű felújítás részleteiről

A BMW kormánymű javítása árban 45 és 75 ezer Ft között mozog. A javítási idejük is rendkívül rövid. Mindösszesen csak 1-2 munkanapot vesz igénybe. Az Ön kényelmét azzal biztosítják, hogy az autót elhozzák Öntől a szervizükbe. Javítás után pedig vissza is szállítják Önnek. Ez jelenleg teljesen ingyenesen működik az ország teljes területén, és igyekeznek ezt a kényelmi szolgáltatásukat a jövőben is megtartani. Munkavégzésükről minden esetben számlát adnak Önnek, és mellé jár még az 1 év teljes körű garancia is. Rendelkezésükre állnak továbbá ingyenes felméréssel és ingyenes tanácsadással egyaránt, már a szerviz előtt és még a szerviz után is.

Amit az alkatrészekről fontos tudni


Manapság mindenből nagyon sok az után gyártott. Ezek minőségben sokkal gyengébbek. Élettartamuk is jóval alacsonyabb, ezért is olcsóbbak. Az sem biztos, hogy egy után gyártott alkatrész megszólalásig az eredeti másolata, is képes ugyanazt a feladatot ellátni, mint az eredeti gyári verzió ebből. Vigyázzunk vele, nem érdemes kockáztatni, mivel egy nem tökéletes alkatrész használata balesetveszélyessé is teheti autónkat. Ezzel magunk, utasaink és a többi forgalomban lévő autós és gyalogosok biztonságát is veszélyeztethetjük. Műhelyükben pont ebből az okból kiemelt figyelmet fordítanak a márka specifikus alkatrészek használatára, és ezért az után gyártottakat mellőzik. 

Ha jó kezekben szeretné tudni autóját és családját biztonságban, állnak az Ön rendelkezésére!
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat