Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI SHOP
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
A szakember válaszol: Miért fontos a rendszeres olajcsere? Nyomtatás E-mail
2017. febr. 23.
- A motor hosszú élettartamának megtartása érdekében kiemelten fontos a rendszeres, megfelelő minőségű motorolaj cseréje. Ezt  a tulajdonosok jelentős része a megtett kilométerek alapján számolja ki, azonban sokan figyelmen kívül hagyják a motorolaj korát, pedig ez is legalább annyira fontos tényező, mint a futott kilométerek. Ennek oka, hogy nyugalmi állapotban sem áll le az olajcsere elvégzésekor elindult oxidációs folyamat – magyarázza Csókás Tamás a váci székhelyű Gumi-Control márkafüggetlen személyautó-szerviz vezetője. - Amennyiben ez a csere túl későn következik be, a továbbiakban nagyon magas javítási költségeket eredményezhet, pedig a motorolaj egy személygépjármű üzemeltetési ráfordításainak csak töredékét teszi ki.

Hitelmindenkinek.hu - Hitel gyorsan


Aki túlzottan spórolni akar és gyenge minőségű, gyanúsan olcsó, esetleg hamis olajból vásárol, megölheti a motort! Nagyon fontos továbbá, hogy szakember által javasolt kenőanyagot vásároljunk, hisz ő pontosan tudja, melyik márka eredményez optimális motorteljesítményt. A rosszul megválasztott motorolaj ugyanis legalább annyi problémát jelent, mint a nem megfelelő időben elvégzett csere. Azt is tartsuk szem előtt, aki sokat használja autóját városon belül, annál lerövidül az olajcsere-periódus. Kevesen tudják, de a vezetési stílusunktól is függ az olaj elhasználódásának gyorsasága. Az optimális motorolaj kiválasztása érdekében azt javaslom, látogassanak el a Gumi-Control váci (Szent László út 7.) szervizébe, ahol nem csak jó tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket, de el is végezzük a szakszerű olajcserét, méghozzá prémium márkájú motorolaj és minőségi olajszűrő felhasználásával. Ezen felül egy meglepetéssel is szolgálunk, hisz minden olajcsere mellé 35 pontos biztonsági átvizsgálás jár, amely a tél végéhez közeledve mindenképpen hasznos, de főleg ajánlott. Nem szeretnék megijeszteni senkit, de álljon itt néhány példa, mi történhet, ha nem cserélünk időben minőségi motorolajat: lerakódás képződhet, ami teljesítmény csökkenéshez, magasabb káros anyag kibocsátáshoz vezet, kopás hatására meghibásodhat a motor, olaj ellátási problémák léphetnek fel, nem utolsósorban, jelentősen megnőhet az üzemanyag fogyasztás. Mi azt javasoljuk, aki szereti az autóját és sokáig megtartja, cseréltessen olajat és szűrőt tízezer kilométerenként, de évente egyszer mindenképpen, még akkor is, ha a gyártó ezt hivatalosan nem írja elő – zárja gondolatait a Gumi-Control szakembere.(x)

Megosztás
 
 

Kövess minket a Facebook-on is!Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat