Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
A Hot Wheels Világa
2014. okt. 26.
A Mattel és a Focus Creative által szervezett Apák és Fiúk Napja negyedik alkalommal aratott nagy sikert a Millenáris Park  D épületében. A Hot Wheels Világa fantázianevű eseményen a gyerekek és szüleik számára, az újdonságokkal való ismerkedés mellett, a legnagyobb élményt az jelentette, hogy kötetlenül tölthettek együtt néhány órát. A rendezvény animátorai is rácsodálkoztak, milyen kimeríthetetlen kreativitással kombinálják a kis pilóták a pályákat. Látogatásukat a Hot Wheels apró ajándékokkal hálálta meg.
 ... bővebben » 
 
Külön kategóriában a Sződy fivérek
2014. okt. 15.
Október 4-én rendhagyónak mondható autósport hétvége volt a Hungaroringen. Bár ilyen rendezvény tavaly is volt itt, mégis különleges és eseménydús hétvégének adott helyszínt a Ring. A Drag Racing Kupa néven négy eseményt is láthattunk a Formula 1-es aszfaltcsíkon. A gyorsulási és drift bajnokság mellett a Hondások találkozója is itt zajlott, illetve az Országos Szlalom Bajnokság és a Közép-európai szlalom mezőnye is ezen a vasárnapon mérkőzött meg. Rekord mennyiségű nevezés beérkezésével végül 144 indulót jegyeztek a Szervezők a szlalomversenyre.
 ... bővebben » 
 
Szőke Ákos nem tökölt Tökölön, ezüsttel zárta a bajnokságot
2014. szept. 23.
Utolsó fordulóját rendezte meg a hétvégén az Országos Gymkhana Bajnokság. Amatőrök és Profik egyaránt rajthoz álltak a tököli Végső Összecsapáson, ami látványban újfent bővelkedett. A Solid Racing Team versenyzője, Szőke Ákos is megmérette magát a szeptember 21-ei rendezvényen. A váci tehetség a – műszaki gondok ellenére – döntőig menetelt, s végül a dobogó második fokára állhatott fel a Pro kategóriában.
 ... bővebben » 
 
A Type-R újra sprintel
2014. szept. 19.
A LiveWire Racing Team csapatában induló Ferjáncz András és Földi Niki páros újra egy a MARB futamon indul, de most déli régióban, mégpedig Komlón a Forrás Rally Sprinten, mely szombaton az adminisztratív és gépátvétel után egy a Komló belvárosában tartandó prológgal indul, majd vasárnap reggel 7 órakor indul a verseny Komlóról Zobákpusztára.
 ... bővebben » 
 
Esős időben, mégis száraz pályán
2014. szept. 17.
Szűk három hónapos szünet után folytatódott az Országos Szlalom Bajnokság az elmúlt hétvégén. Szeptember 13-án ismét Kiskunlacházára látogatott el a szlalomosok mezőnye, hogy a Drag Racing gyorsulási versennyel egy időben és helyszínen, de külön pályán és bajnokságban versenyezzenek az indulók. A volt repülőtér leszállópályáján kialakított, szó szerint aszfaltcsíkon mérettette meg magát a 65 versenyző.
 ... bővebben » 
 
A pótkerék is közrejátszott a tragédiában?
2014. szept. 02.
Amikor a hétvégén a Totalcar.hu egyik munkatársával beszélgettünk a 2014. augusztus 23-án Vác határában történt balesetről, akkor még csak sejtések voltak arra irányulóan, hogy a balesetet okozó gépjármű gumiabroncsai komolyabb szerepet játszhattak a balesetben. Aztán a sejtés tegnapra beigazolódott, sőt... A Totalcar.hu-n ma megjelent írás alapján a vétkes gépjármű pótkereke is közrejátszhatott a tragédiában. Az erről szóló cikket - amit minden gépjárművezetőnek erősen ajánlunk a figyelmébe - itt olvashatják.
 
Esős és száraz GT futam a Slovakia Ringen
2014. aug. 27.
Augusztus 22-e és 24-e között rendezték a GT 1 versenysorozat ötödik futamát, amelynek a Slovakia Ring adott otthont többedszerre. A hét futamos sorozat mezőnye és a betétfutamok indulói rótták a köröket az aszfaltcsíkon, hol vizes, hol száraz pályán.
 ... bővebben » 
 
Szabó Krisztián: "Ez a nyirádi futam most más volt, mint a tavalyi"
2014. aug. 25.
Balszerencsés véget ért a 2014-es nyirádi FIA Autocross Európa-bajnoki futam a Buggy1600-as kategória Eb-címvédője, Szabó Krisztián számára, akinek ezúttal esélye sem volt előző évi bravúros hazai győzelmének megismétlésére. Szombati előfutama még biztatóan alakult, hiszen az első nap végén a 7. helyen jegyezték, ám vasárnap csupán néhány kör jutott neki osztályrészül hazai közönsége előtt.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 162

 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat