Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Helytálló debütálás a Kart Farm Kupa nyitófutamán
2015. ápr. 24.
Április 4-én nyitotta meg kapuit a csömöri Gokart Farm a bajnokság számára. A több éves múlttal rendelkező Kart Farm Kupa 2015-ben is bővelkedhetett a sok nevezővel és nézőivel. A szombati versenyre összesen 38 induló érkezett. Súlycsoportonként három kategóriát jelöltek meg a Szervezők, de volt aki kettő vagy három kategóriában is indult a megfelelő súlyozással.
 ... bővebben » 
 
SRT csapat a Magyar Szlalom Bajnokságon
2015. ápr. 24.
Magyar Szlalom Bajnokság első futamának, a 63. HegCsi Race kupának a KakucsRing adott otthont, ahol a Speed Rally Team is képviseltette magát, Fodor Krisztián, Báron Tamás és Varga István személyében. A részletekről Fodor Krisztiánnal beszélgettünk.
 ... bővebben » 
 
Abszolút idő a sprinten
2015. ápr. 23.
Mojito Lemon Pétervására Rally 2015-öt időmérés szerint abszolút elsőként teljesítette a Speed Rally Team versenyzőpárosa Novák Balázs és Jagadics Gábor, hogy mi is történt velük pontosan, Balázst kérdeztük.
 ... bővebben » 
 
Új belső, régi-új navigátor
2015. ápr. 16.
A Speed Rally Team versenyzője Novák Balázs a 2014. évi Szilveszter Rallye óta nem sok kilométert tett a BMW-be. Közel 4 hónap pihenés után, melyet egy februári FRT edző körei szakítottak meg, az idei első sprintversenyén vesz részt, mégpedig a MARB Északi régió Keleti csoportjának 2. futamán a Mojito Lemon Pétervására Rally-n.
 ... bővebben » 
 
Jól mozgott a C2
2015. ápr. 03.
A Speed Rally Team versenyzőpárosa Merényi Zsolt és Adamcsek István sikeresen célba ért a 2015-ös első Rallye2-es futamon az Eger Rallye-n. A Honda Civic helyett most egy Citroen C2 Challenge-t hajtottak. Hogy mik voltak a tapasztalataik, az az alábbi interjúból kiderül.
 ... bővebben » 
 
Új kihívásokkal egy új szakágban
2015. ápr. 03.
A hosszú, több mint 5 hónapos téli szünet után 2015-ben új szakágban próbálja ki magát a Track Racing csapat versenyzője. Zsinórban 8 évet versenyzett országos bajnokságban, majd a sok kérdőjel miatt úgy döntött, hogy egy kisebb, de semmiképpen sem lekicsinylő bajnokságban vesz részt idén.
 ... bővebben » 
 
Keserű, de szép szezonkezdet
2015. márc. 25.
Nagyszabású rendezvény keretei között, az Auto, Motor & Tuning Shown vette kezdetét a 2015-ös Gymkhana Bajnokság, 2015. március 20-22-én. A szabálymódosítások értelmében egy nagy, 30 fős mezőnyt láthatott gumit koptatni a nagyérdemű. Köztük volt a váci pilóta, Szőke Ákos is, aki az abszolút értékelésben a 2., míg a Pro kategóriában a 4. pozícióban végzett a BMW E30 gépével.
 ... bővebben » 
 
"A részvétel volt a fontos..." - a 2014-es szlalom versenyszezon összegzése
2015. jan. 03.
A 2014-es versenyszezon a VácOnline.hu által is médiatámogatott Track Racing csapat versenyzőinek nem a megszokott csapatfelállással és indulással kezdődött. Sződy Zsolt ebben az évben nem indult a bajnokságban, sok-sok év után kihagyni kényszerült ezt a szezont. Sződy Szabolcs viszont továbbra is versenyben volt, hogy az áhított bajnoki címért küzdhessen. Ez most egy harmadik helyre volt elég. A Sződy fivérek versenyévének összegzését az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 162

 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat