Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSABarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Új belső, régi-új navigátor
2015. ápr. 16.
A Speed Rally Team versenyzője Novák Balázs a 2014. évi Szilveszter Rallye óta nem sok kilométert tett a BMW-be. Közel 4 hónap pihenés után, melyet egy februári FRT edző körei szakítottak meg, az idei első sprintversenyén vesz részt, mégpedig a MARB Északi régió Keleti csoportjának 2. futamán a Mojito Lemon Pétervására Rally-n.
 ... bővebben » 
 
Jól mozgott a C2
2015. ápr. 03.
A Speed Rally Team versenyzőpárosa Merényi Zsolt és Adamcsek István sikeresen célba ért a 2015-ös első Rallye2-es futamon az Eger Rallye-n. A Honda Civic helyett most egy Citroen C2 Challenge-t hajtottak. Hogy mik voltak a tapasztalataik, az az alábbi interjúból kiderül.
 ... bővebben » 
 
Új kihívásokkal egy új szakágban
2015. ápr. 03.
A hosszú, több mint 5 hónapos téli szünet után 2015-ben új szakágban próbálja ki magát a Track Racing csapat versenyzője. Zsinórban 8 évet versenyzett országos bajnokságban, majd a sok kérdőjel miatt úgy döntött, hogy egy kisebb, de semmiképpen sem lekicsinylő bajnokságban vesz részt idén.
 ... bővebben » 
 
Keserű, de szép szezonkezdet
2015. márc. 25.
Nagyszabású rendezvény keretei között, az Auto, Motor & Tuning Shown vette kezdetét a 2015-ös Gymkhana Bajnokság, 2015. március 20-22-én. A szabálymódosítások értelmében egy nagy, 30 fős mezőnyt láthatott gumit koptatni a nagyérdemű. Köztük volt a váci pilóta, Szőke Ákos is, aki az abszolút értékelésben a 2., míg a Pro kategóriában a 4. pozícióban végzett a BMW E30 gépével.
 ... bővebben » 
 
"A részvétel volt a fontos..." - a 2014-es szlalom versenyszezon összegzése
2015. jan. 03.
A 2014-es versenyszezon a VácOnline.hu által is médiatámogatott Track Racing csapat versenyzőinek nem a megszokott csapatfelállással és indulással kezdődött. Sződy Zsolt ebben az évben nem indult a bajnokságban, sok-sok év után kihagyni kényszerült ezt a szezont. Sződy Szabolcs viszont továbbra is versenyben volt, hogy az áhított bajnoki címért küzdhessen. Ez most egy harmadik helyre volt elég. A Sződy fivérek versenyévének összegzését az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
A Hot Wheels Világa
2014. okt. 26.
A Mattel és a Focus Creative által szervezett Apák és Fiúk Napja negyedik alkalommal aratott nagy sikert a Millenáris Park  D épületében. A Hot Wheels Világa fantázianevű eseményen a gyerekek és szüleik számára, az újdonságokkal való ismerkedés mellett, a legnagyobb élményt az jelentette, hogy kötetlenül tölthettek együtt néhány órát. A rendezvény animátorai is rácsodálkoztak, milyen kimeríthetetlen kreativitással kombinálják a kis pilóták a pályákat. Látogatásukat a Hot Wheels apró ajándékokkal hálálta meg.
 ... bővebben » 
 
Külön kategóriában a Sződy fivérek
2014. okt. 15.
Október 4-én rendhagyónak mondható autósport hétvége volt a Hungaroringen. Bár ilyen rendezvény tavaly is volt itt, mégis különleges és eseménydús hétvégének adott helyszínt a Ring. A Drag Racing Kupa néven négy eseményt is láthattunk a Formula 1-es aszfaltcsíkon. A gyorsulási és drift bajnokság mellett a Hondások találkozója is itt zajlott, illetve az Országos Szlalom Bajnokság és a Közép-európai szlalom mezőnye is ezen a vasárnapon mérkőzött meg. Rekord mennyiségű nevezés beérkezésével végül 144 indulót jegyeztek a Szervezők a szlalomversenyre.
 ... bővebben » 
 
Szőke Ákos nem tökölt Tökölön, ezüsttel zárta a bajnokságot
2014. szept. 23.
Utolsó fordulóját rendezte meg a hétvégén az Országos Gymkhana Bajnokság. Amatőrök és Profik egyaránt rajthoz álltak a tököli Végső Összecsapáson, ami látványban újfent bővelkedett. A Solid Racing Team versenyzője, Szőke Ákos is megmérette magát a szeptember 21-ei rendezvényen. A váci tehetség a – műszaki gondok ellenére – döntőig menetelt, s végül a dobogó második fokára állhatott fel a Pro kategóriában.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 159

 
The Red Rouge ...az örök divat!

Hekk terasz

ECO fabrikett VÁC


The Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail

   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat