Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Nyolcból hatan a célba
2016. jan. 04.
A Speed Rally Team egyesületében induló versenyzőpárosok közül sikeresen célba értek hatan a Szilveszter Rallyen. Hogy ki is ért célba és milyen eredménnyel, illetve kik estek ki arról tudhattok meg most többet.
 ... bővebben » 
 
Jellegzetes kuplung hibák, amelyekkel nem várhatunk tovább
2015. dec. 01.
A kuplung hibák felismerése érdekében minden autósnak érdemes kissé jobban megismernie ezt a szerkezetet; a kuplung, azaz a tengelykapcsoló a motor és a sebességváltó közötti kapcsolatot valósítja meg.
 ... bővebben » 
 
Motorsport World Expo - motorsport felsőfokon
2015. nov. 21.
November 13-15 között rendezték a kölni vásárváros és kiállítás ( KölnMesse ) területén a 10. Professional Motorsport World Expo-t. Ezen jubileumi alkalommal bepillantást nyerhettünk az autó és motorsport felsőkategóriás szakágainak alkatrészgyártói, fejlesztői és felszerelései közé. Több, mint 230 kiállító képviseltette magát a rendezvényen.
 ... bővebben » 
 
Gombás-Sejce Rally - az Északiak végső összecsapása, ahol eldől minden
2015. nov. 06.
A Speed Rally Team által 2015. november 8-án, vasárnap megrendezésre kerülő Gombás - Sejce futamon dől el a MARB Észak "nyugati" és az Északi "összevont" bajnokságának végeredménye. Mondhatnánk ezt a végső összecsapásnak is, hisz sem az abszolút, sem a kategóriák többségében nem dőlt el kik lesznek a 2015-ös bajnokok.
 ... bővebben » 
 
Bajnokok kamionnal, két kerékről és a levegőből
2015. nov. 06.
Sikerrel zárult, sok látogatót vonzott a 2015. október 28-31. között a Hungexpo Automotive és Autótechnika kiállításainak társrendezvényeként újra megrendezésre került ötödik Auto+Motor+Sport EXPO a tradicionális kőbányai vásárváros "F" pavilonjában.
 ... bővebben » 
 
Állvány zuhant a BMW-re
2015. okt. 29.
Az őrangyal ott ült Szőke Ákos mellett a BMW E30-ban a Slovakiaringen, s hála neki, a pilóta nem sérült meg a Gymkhana Kings Európa Bajnokság szlovák versenyén. Ákos épp a TOP4-ért folytatott harcot, amikor az egyik pályaelem menet közben rázuhant a kocsijára. A kocsi eléggé megsínylette a történteket, de ami a váci versenyzőnek még ennél is jobban fáj, az az, hogy az Európa Bajnoki címre való minden esélye is elszállt abban az ominózus pillanatban.
 ... bővebben » 
 
Tejködben vicsorítottak a szlalomosok Vácon
2015. okt. 27.
Reggel 80 méteres látótávolság és +5 fok várta a 44 indulót számláló szlalomos mezőnyt a hétvégén megrendezett Vác városi szlalom versenyen. Sokan képviseltették magukat a Magyar Szlalom Bajnokság mezőnyéből is.
 ... bővebben » 
 
Kamion EB - Kiss Norbi stabilan az élen
2015. szept. 11.
25 év után tért vissza Magyarországra, a Hungaroringre a Kamion Európa-Bajnokság. Anno, 1989-ben Krasznai János, most Kiss Norbert képviseli Magyarországot. Nem is akárhogy. Hiszen a tavalyi év bajnoka idén is az élen áll, és a sikeres osztrák, majd magyar futam után megerősítette első helyét a tabellán.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 162

 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat