Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Népes mezőny a KakucsRingen
2014. jún. 25.
Idén második alkalommal rendezték az Országos Szlalom Bajnokság futamát a KakucsRingen. A versenysorozat negyedik fordulója egyben Közép-európai zónafutam is volt június 22-én. Szép számmal, összesen 103 nevező érkezett a versenyre.
 ... bővebben » 
 
Hegyi-szlalom a Mecsekben
2014. jún. 18.
Az Országos Szlalom Bajnokság a Mecsekben folytatta versenysorozatát. A harmadik futamot Magyarhertelenden rendezték május 24-én, Duna House Mecsek Szlalom Kupa néven, amit a Pro-Feel Motorsport és a Marco Racing Team rendezett. A verseny részben hegyi-szlalom, részben rallye-spint verseny volt, így mezőny is két részre tagozódott. Összesen 95 nevező érkezett a versenyre.
 ... bővebben » 
 
Autós kirándulás lépésről-lépésre
2014. jún. 12.
A tavasztól őszig terjedő időszak a nyaralások, kirándulások ideje. Hazánk számos látnivalóval, természeti értékkel és remek kirándulóhellyel várja az utazni vágyókat, és bár tömegközlekedéssel is eljuthatunk az egyes helyekre, de kétségtelen, hogy az autó gyorsabb és kényelmesebb megoldást jelent. Az általa nyújtott szabadságnak köszönhetően bármikor, bárhol megállhatunk, és ha nem az autópályát választjuk, akár az útba eső városok nevezetességeit is beiktathatjuk a látnivalók sorába.
 ... bővebben » 
 
Szőke Ákos: Hazajárok Tótkomlósra!
2014. jún. 05.
A hétvégén ismét egy másik műfajban teheti próbára ügyességét és tehetségét Szőke Ákos. A SOLID Racing Team gymkhana versenyzője a június 7-8-ai, V. Tótkomlós Racing-n áll majd rajthoz, ami egy igazán különleges futamnak számít, hiszen a pályát végig a belvárosban alakítják ki. A BMW E30 tesztelése mellett a tótkomlósi derbi arra is lehetőséget ad majd Ákosnak, hogy csapattársait is megautóztassa.
 ... bővebben » 
 
Bronzos debütálás és fokozódó népszerűség
2014. máj. 03.
A Pro kategória dobogójának harmadik fokán zárhatta a taszári Gyorsulási Futamot a Solid Racing Team gymkhana pilótája. Szőke Ákos minden tőle telhetőt megtett a jó eredmény elérése érdekében, azonban a Somogyban lecsapó nagy viharok igencsak rányomták bélyegüket a teljesítményre. A hangulatban azonban ennek ellenére is fantasztikus volt: ezrek voltak kíváncsiak a Gymkhana Országos Bajnokság indulóira, valamint a Gyorsulási verseny résztvevőire. Közöttük pedig Ákos és a sárga színben pompázó BMW E30 versenygépe volt az egyik közönség-kedvenc.
 ... bővebben » 
 
Stabil ezüst
2014. ápr. 30.
A második futammal folytatódott az Országos Szlalom Bajnokság Kakucson. Az esős hét utolsó napján, vasárnap verőfényes napsütés fogadta a nézőket és az indulókat. 74 nevezés érkezett a KakucsRing-i versenyre.
 ... bővebben » 
 
Sikerrel debütálna Szőke Ákos az új csapatában
2014. ápr. 29.
Május 1-jén második állomásához érkezik meg az Országos Gymkhana Bajnokság. A Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show után, a Taszári Repülőtéren rendezik meg a Gyorsulási Futamot. A somogyi viadalról most sem hiányozhat Szőke Ákos, aki ezúttal már a Pro kategóriában méri össze tehetségét ellenfeleivel. Habár a váci pilóta szinte hazajár Taszárra, mégis egyfajta debütálás lesz neki a csütörtöki verseny, hiszen ez lesz az első közös projektje új csapatával, a Solid Racing Team-mel.
 ... bővebben » 
 
DTM teszt a Hungaroringen
2014. ápr. 02.
Március 31-e és április 3-a között a Hungaroring ad otthont a Német Túraautó Bajnokság, rövidített nevén DTM versenysorozat tesztjének. Ennek a nagyon fontos eseménynek - amely nagyban meghatározza az idei versenyszezont - a Mercedes-Benz, az Audi és a BMW csapatai számára négy napot át biztosítja a gumik, a motor, a karosszéria és nem utolsó sorban maga a pálya, a Hungaroring tesztelését is. Május utolsó hétvégéjén Magyarországra látogat a túrakocsi-bajnokság mezőnye, és ahogy anno 1988-ban, most 26 év után idén ismét lesz magyar futam.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 162

 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat