Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSABarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Tuning, dekor és járművadítás - beszámoló a Carstyling Tuning Show-ról
2014. márc. 28.
A Carstyling Tuning Show március 21-23-a között kilencedik alkalommal volt megtekinthető a budapesti Hungexpo területén. A minden évben nagy látogatottságnak örvendő rendezvényen a Vác Online fotósai, Sződy Szabolcs és Sződy Zsolt ismét jelen voltak, hogy lencsevégre kapják a legszebb autókat, motorokat és hölgyeket. Volt miből válogatniuk, hiszen 6 pavilonban és a szabadterületen is kiállítók garmadája jeleskedett.
 ... bővebben » 
 
Hungarikum született: magyar termékkel Európa csúcsán!
2014. febr. 07.
2013-ban Szabó Krisztián Európa-bajnok lett az FIA Autocross Európa-bajnokság Buggy 1600-as kategóriájában. Idehaza az MNASZ az „Év Autóversenyzőjének” is megválasztotta. A sikerekhez azonban nem elég önmagában a pilóta, kell egy csapat és kellenek a kiváló szakemberek is.
 ... bővebben » 
 
Darázsi Zsolt és Őri Péter játékautóval edzett Afrikára
2013. dec. 21.
undefinedProfik küzdöttek a profik ellen Magyarország legnagyobb és legnívósabb távvezérlésű autós versenyén. A hétvégén zárult az idén ötven esztendős Carrera nagyszabású, jubileumi bajnoksága, ahol a harminckét döntős mellett a hazai autósport két kiemelkedő tagja, Darázsi Zsolt és Őri Péter is próbára tette tudását a húsz négyzetméteres digitális pályán. Az Opel Dakar Team tagjai alulmaradtak a slot car bajnokokkal szemben, de bizakodva készülnek a december végén rajtoló Africa Eco Race-re.
 ... bővebben » 
 
Ezüstbe burkolt arany - Oszak díjkiosztón a Sződy fivérek
2013. dec. 11.
November 29-én, két év után ismét a kecskeméti M+F Toyota szalonban tartották az Országos Szlalom Bajnokság év végi díjkiosztó gáláját. A rendezvényen vehették át díjaikat az idei dobogósok, amelyekért egész évben nyomták a gázt és kerülgették a bójákat, versenyről-versenyre. A jó hangulatú díjkiosztó a vacsora után közös énekléssel folytatódott. Koccintás és karaoke a gála „buli” része volt idén is.
 ... bővebben » 
 
Nyakunkon a tél: készítse fel autóját Ön is!
2013. nov. 24.
Az elmúlt napokban a hőmérséklet már napközben is egyre tartósabban maradt 10 celsius fok alatt, és az aktuális előrejelzések alapján ez egyre gyakoribb jelenséggé válik, tehát lassacskán nyakunkon a tél... Hamarosan egyre rosszabb időjárási- és útviszonyok között kell majd közlekednünk. Ha eddig még nem tette meg, akkor lassan itt az ideje, hogy a nyári-őszi hajtásban lestrapált gépjárművét felülvizsgálatra vigye, és felkészítse a téli hónapok igénybevételére.
 ... bővebben » 
 
Hétvégén AMS Expo: három nap, 100 kiállító, hazai és nemzetközi sztárpilóták, bemutatók és vásár
2013. nov. 14.
November 15-én "rajtol el" az autó - motor és repülősport magyarországi teljes mezőnye, de a boxutca helyett most a kiállítói standokon mutatkoznak be és sorakoznak fel a technikai sportok szakágainak képviselői, a legismertebb versenyzők és gépcsodák. A látogatók a rendezvény helyszínén a számos látványos bemutató és benzinfaló program közepette élhetik át a versenyzés izgalmait és betekintést nyerhetnek a kulisszatitkokba. Az idei autós-motoros versenyszezon zárásaként várnak mindenkit, akit már a benzingőz "megfertőzött" vagy csak egy látványos családi programot keres.
 ... bővebben » 
 
Pontgyűjtésben első, helyezésben második
2013. nov. 08.
Az Országos Szlalom Bajnokság idei utolsó futama és a Közép-európai Zónafutam közösen került megrendezésre a Kakucs Ringen október 26-án. A szezonzáró versenyen 96 induló mérettette meg magát. A Track Racing Sportegyesület versenyzői, Sződy Szabolcs és Sződy Zsolt izgalommal várták a futamot...
 ... bővebben » 
 
Automotive Hungary és Autótechnika szakkiállítás a Hungexpo-n
2013. nov. 05.
2013. November 7-e és 9-e között kerül megrendezésre az Automotive Hungary és Autótechnika szakkiállítás a Hungexpo területén. Az Autótechnika szakkiállítás ismét egy helyen, és azonos időpontban hozza össze a gépjármű fenntartó és az autó háttéripari szakma jelenlegi és jövőbeli szereplőit. A rendezvényen bemutatkoznak a hazai járműfenntartóipar jeles beszállítói, eszköz és szolgáltatás ellátói - számos külföldi gyártó, világcég és a hazai gyártót is képviselve - szinte a teljes, high-tech garázsberendezés kínálatot mutatják be. Nincs olyan területe a járműfenntartásnak - szerviznek és javításnak -, mely évről évre ne igényelne újabbnál újabb technológiákat, diagnosztikai műszereket, berendezéseket, kiegészülve az új, vagy frissítendő mérő- és adatbázis szoftverekkel. Valamint szó lesz a veteránjárművek, oldtimerek és youngtimerek javításáról és restaurálásáról is. A kiállítások mellett szakmai fórumok is megrendezésre kerülnek az esemény keretein belül.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 154

 

Anatólia Gyros és Hamburger BárThe Red Rouge ...az örök divat!

Hekk terasz

ECO fabrikett VÁC


The Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail

   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat