Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSABarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Szabó Krisztián hetedik lett, szakadó esőben
2014. júl. 21.
Az Európa-bajnoki címvédő, Szabó Krisztián nagy küzdelem árán, a B-döntőből feljutva végül a 7. helyen zárta a 2014-es FIA Autocross Európa-bajnokság ötödik, a franciaországi Saint Georges de Montaiguban megrendezett futamát a Buggy 1600-as kategória 40 fős mezőnyében. A magyar pilóta az A-döntőben a szakadó esőben jött fel a tizedikről a hetedik helyre.
 ... bővebben » 
 
Mire figyeljünk nyaralás előtt a gumiabroncs esetében?
2014. júl. 21.
Autós nyaralás megkezdése előtt ne csak a gépjármű műszaki állapotát ellenőrizzük le, ugyanolyan fontos a nyári gumik állapotának átnézése, és a gumikban lévő levegőnyomás helyes értékekre állítása.
 ... bővebben » 
 
Szabó Krisztián dobogóra hajt a francia Eb-n
2014. júl. 18.
Az előttünk álló hétvégén kezdetét veszi a 2014-es FIA Autocross Európa-bajnokság második „félideje”, hiszen a kilenc fordulóból álló sorozat ötödik állomáshelyére érkezik. A Buggy 1600-ban minden idők egyik legkiélezettebb bajnoki küzdelme van kibontakozóban, és az Európa-bajnoki címvédő Szabó Krisztián Franciaországban egy újabb dobogós helyezéssel javítana saját esélyein.
 ... bővebben » 
 
Új helyszínre látogat a gymkhana mezőnye
2014. júl. 17.
Július 18-án és 19-én Écsre látogat a magyar Országos Gymkhana Bajnokság mezőnye, hogy az addig „szűznek” számító pályát felavassa féknyomokkal, gumifüsttel és csikorgatással – vagyis mindennel, ami a gymkhana igazi sava-borsát adja. A nevezők között természetesen most is ott van a SOLID Racing Team váci tehetsége, Szőke Ákos, akinek eltökélt célja, hogy ismét a Pro kategória dobogosa lehessen BMW E30-asával.
 ... bővebben » 
 
Nyári esők és a vezetési stílus változtatása
2014. júl. 06.
Nyáron van a legkevesebb csapadék, és az autósok közül talán ezért is számítanak olyan kevesen arra, hogy bármikor eshet az eső, zivatar, vagy netalán vihar alakulhat ki. Így nagyon fontos, hogy a nyári esők, zivatarok esetén késlekedés nélkül megváltoztassuk az a száraz útra használt vezetési stílusunkat, hogy elkerüljük a megcsúszás, a ráfutásos baleset és az aquaplaning veszélyét.
 ... bővebben » 
 
Népes mezőny a KakucsRingen
2014. jún. 25.
Idén második alkalommal rendezték az Országos Szlalom Bajnokság futamát a KakucsRingen. A versenysorozat negyedik fordulója egyben Közép-európai zónafutam is volt június 22-én. Szép számmal, összesen 103 nevező érkezett a versenyre.
 ... bővebben » 
 
Hegyi-szlalom a Mecsekben
2014. jún. 18.
Az Országos Szlalom Bajnokság a Mecsekben folytatta versenysorozatát. A harmadik futamot Magyarhertelenden rendezték május 24-én, Duna House Mecsek Szlalom Kupa néven, amit a Pro-Feel Motorsport és a Marco Racing Team rendezett. A verseny részben hegyi-szlalom, részben rallye-spint verseny volt, így mezőny is két részre tagozódott. Összesen 95 nevező érkezett a versenyre.
 ... bővebben » 
 
Autós kirándulás lépésről-lépésre
2014. jún. 12.
A tavasztól őszig terjedő időszak a nyaralások, kirándulások ideje. Hazánk számos látnivalóval, természeti értékkel és remek kirándulóhellyel várja az utazni vágyókat, és bár tömegközlekedéssel is eljuthatunk az egyes helyekre, de kétségtelen, hogy az autó gyorsabb és kényelmesebb megoldást jelent. Az általa nyújtott szabadságnak köszönhetően bármikor, bárhol megállhatunk, és ha nem az autópályát választjuk, akár az útba eső városok nevezetességeit is beiktathatjuk a látnivalók sorába.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 159

 
The Red Rouge ...az örök divat!

Hekk teraszThe Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail

   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat