Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Szőke Ákos épp, hogy lecsúszott a dobogóról
2014. júl. 30.
A hétvégén debütált a Rábaringen az Országos Gymkhana Bajnokság mezőnye. Az écsi derbin a SOLID Racing Team tehetsége, Szőke Ákos is részt vett BMW E30-asával, ám egy apró hiba rányomta bélyegét a teljesítményére. A váci pilóta végül épp, hogy lecsúszott a dobogóról, és a Pro kategória 4. helyén végzett.
 ... bővebben » 
 
Szabó Krisztián dobogós az olasz Eb-futamon (Videóval)
2014. júl. 28.
undefinedBár a remélt győzelem nem jött össze, ám mégis egyértelműen pozitív eredménnyel zárult a 2014-es FIA Autocross Európa-bajnokság hatodik, az olaszországi Maggiorában rendezett futama a Buggy 1600-as kategória Eb-címvédője, Szabó Krisztián számára, aki a 3. helyet szerezte meg, és ezzel az összetettben is megőrizte esélyét a címvédésre.
 ... bővebben » 
 
Tanácsok a biztonságos motorozáshoz
2014. júl. 21.
Akik a motorozás mellett döntenek, nem csak a vele járó szabadság érzését választják, hanem az autós közlekedéssel szembeni csekélyebb védelmet is. Míg gépkocsi esetében a biztonsági öv, a légzsák, valamint maga a karosszéria is védi a testet egy esetleges baleset alkalmával, addig a motoros és az út között maximum a védőruházat van. Emellett természetesen egy sor olyan szempont van, melyet érdemes figyelembe venni ahhoz, hogy a közlekedés biztonságos, a motorozás pedig zavartalanul élvezhető legyen.
 ... bővebben » 
 
Szabó Krisztián hetedik lett, szakadó esőben
2014. júl. 21.
Az Európa-bajnoki címvédő, Szabó Krisztián nagy küzdelem árán, a B-döntőből feljutva végül a 7. helyen zárta a 2014-es FIA Autocross Európa-bajnokság ötödik, a franciaországi Saint Georges de Montaiguban megrendezett futamát a Buggy 1600-as kategória 40 fős mezőnyében. A magyar pilóta az A-döntőben a szakadó esőben jött fel a tizedikről a hetedik helyre.
 ... bővebben » 
 
Mire figyeljünk nyaralás előtt a gumiabroncs esetében?
2014. júl. 21.
Autós nyaralás megkezdése előtt ne csak a gépjármű műszaki állapotát ellenőrizzük le, ugyanolyan fontos a nyári gumik állapotának átnézése, és a gumikban lévő levegőnyomás helyes értékekre állítása.
 ... bővebben » 
 
Szabó Krisztián dobogóra hajt a francia Eb-n
2014. júl. 18.
Az előttünk álló hétvégén kezdetét veszi a 2014-es FIA Autocross Európa-bajnokság második „félideje”, hiszen a kilenc fordulóból álló sorozat ötödik állomáshelyére érkezik. A Buggy 1600-ban minden idők egyik legkiélezettebb bajnoki küzdelme van kibontakozóban, és az Európa-bajnoki címvédő Szabó Krisztián Franciaországban egy újabb dobogós helyezéssel javítana saját esélyein.
 ... bővebben » 
 
Új helyszínre látogat a gymkhana mezőnye
2014. júl. 17.
Július 18-án és 19-én Écsre látogat a magyar Országos Gymkhana Bajnokság mezőnye, hogy az addig „szűznek” számító pályát felavassa féknyomokkal, gumifüsttel és csikorgatással – vagyis mindennel, ami a gymkhana igazi sava-borsát adja. A nevezők között természetesen most is ott van a SOLID Racing Team váci tehetsége, Szőke Ákos, akinek eltökélt célja, hogy ismét a Pro kategória dobogosa lehessen BMW E30-asával.
 ... bővebben » 
 
Nyári esők és a vezetési stílus változtatása
2014. júl. 06.
Nyáron van a legkevesebb csapadék, és az autósok közül talán ezért is számítanak olyan kevesen arra, hogy bármikor eshet az eső, zivatar, vagy netalán vihar alakulhat ki. Így nagyon fontos, hogy a nyári esők, zivatarok esetén késlekedés nélkül megváltoztassuk az a száraz útra használt vezetési stílusunkat, hogy elkerüljük a megcsúszás, a ráfutásos baleset és az aquaplaning veszélyét.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 162

 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat