Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Árvíz 2013
Úttakarító géppel segíti a DDC a verőcei, árvíz utáni helyreállítási munkálatokat
2013. jún. 18.
- A közel 4 000 lakosú dunakanyari település, Verőce is komolyan megszenvedte a 2013-as rekordárvizet. A községben gátszivárgás is nehezítette a védekezést, emiatt utakat kellett lezárni, mert elárasztotta azokat a víz. Az ár levonultával azonnal elindult a terület fertőtlenítése, a károk helyreállítása. E nem kis feladat létfontosságú, hiszen a településen halad át a 12-es fűútvonal, ami a térségben logisztikailag is jelentős - olvasható a Duna-Dráva Cement Kft. mai napon szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében, melynek további részleteit az alábbiakban tesszük közzé olvasóink számára.
 ... bővebben » 
 
Árvíz után: értékelt a városvezetés
2013. jún. 18.
- Minden elismerésem és csodálatom a városé azért az összefogásért, közös gondolkodásért és cselekvésért, amit megtettek ebben a két hétben. Példaértékű volt – hangzott el Fördős Attilától, Vác város polgármesterétől a Városházán hétfő délután megtartott sajtótájékoztatón, melyet Mokánszky Zoltán alpolgármesterrel és Deákné dr. Szarka Anita jegyző asszonnyal közösen tartottak. A polgármester szavaiban reményét fejezte ki arra irányulóan, hogy az elmúlt napok összefogása a későbbiekben is jellemző lesz Vác városára és a legfontosabb feladatokban - ide értve a mélygarázs térfelszínének a napokban induló rendezési munkálatait - ismét egységbe tud majd forrni a város lakossága.
 ... bővebben » 
 
Megindult a kompközlekedés Vác és Tahi között
2013. jún. 17.
A tegnapi útzár feloldások után újabb jó hír a közlekedőknek: ma délután a Városházán tartott sajtótájékoztató keretében feltett kérdésünkre Fördős Attila, Vác város polgármestere elmondta, hogy Vác és Tahi kompközlekedés megindításához minden feltétel adott. A kompot üzemeltető Bodor Kft-nél szerkesztőségünk megkeresésére annyival egészítették ki az információt, hogy a kompközlekedés már ma reggel meg is indult és zavartalanul, menetrend szerint zajlik.
 
Megszűnt a halfogási tilalom
2013. jún. 17.
A Pest Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatósága Vadászati és Halászati Osztálya az illetékességi területen belül, 2013. június 6-án 18 órától, általános halfogási tilalmat rendelt el a Duna Pest megyei szakaszán és a hozzá tartozó árterületen. A hatóság a fenti időponttól érvényben lévő tilalmat 2013. június 15-én, szombaton, reggel 8 órától visszavonta.
 ... bővebben » 
 
Ma este megnyitják a Kőszentes hidat Vácon és a 2-es utat Sződligetnél
2013. jún. 16.
Ma este 9 órakor megnyitják a 2-es utat Sződligetnél - tudtuk meg Juhász Bélától a település polgármesterétől. Mint megtudtuk, ezzel egy időben Vácott a Kőszentes hidat is átadják a forgalomnak. Mint azt Latorovszky Gábor rendőr alezredes, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa szerkesztőségünknek elmondta: a 12-es út szombat este 6 órától teljes egészében járható.
 
Várhatóan csak a jövő hét elején indul újra a kompközlekedés Vácnál
2013. jún. 14.
Sokan keresték meg szerkesztőségünket a mai napon azzal a kérdéssel, hogy mikor indul újra a kompközlekedés Vác és Tahi között. Az üzemeltető Bodor Kft-nél annyit tudtak szerkesztőségünknek nyilatkozni, hogy ez a váci önkormányzattól függ, ezért felhívtuk Vác város polgármesterét, Fördős Attilát, aki arról tájékoztatott, hogy a katasztrófavédelem egyelőre nem kapott engedélyt a révnél található védvonal-szakasz lebontására. - Amint az engedély megvan, azonnal megkezdődnek a bontási, takarítási munkálatok, melyeket követően a kompközlekedés megindulhat - hangzott el a polgármestertől.
 ... bővebben » 
 
Az árvíz utáni takarításhoz is számítanak önkéntesekre
2013. jún. 14.
- Rendkívüli eseményektől mentesen zajlott az árvízi védekezés az elmúlt időszakban. A segítőkészségből jelesre vizsgázott lakosság a szakemberekkel való összefogás eredményeként még a város legmélyebb pontján fekvő Burgundia városrészt is sikerült megvédeni. A Duna-parti sétányon lévő házakból kiköltöztetett lakók egy rendkívül veszélyesnek minősített ingatlanban élők kivételével visszatérhettek otthonaikba – ezt Fördős Attila polgármester mondta a csütörtökön, június 13-án megtartott sajtótájékoztatóján.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 59

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat