Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Árvíz 2013
A váci Szent Anna Karitász közleménye
2013. jún. 06.
"A váci Szent Anna Karitász csoport Vác város szervezésében, a városnak felajánlott adományokat dolgozza fel és osztja szét." - nyilatkozta Tomori Pál, a szervezet vezetője szerkesztőségünknek ma délután. Tette ezt azért, mert a mai nap folyamán felröppentek olyan pletykák, hogy a Karitász a saját adományait osztogatja. Tomori Pál hozzátette: "Munkánkat térítésmentesen, díjtalanul végezzük. Köszönjük a felajánlásokat a város nevében is!"
 
Elrendelték a II. fokú árvízvédelmi riasztást Vácon
2013. jún. 06.
Ma 16 órakor Fördős Attila polgármester és Deákné dr. Szarka Anita jegyző sajtótájékoztatót tartott a Városházán. A tájékoztató témája témája természetesen az árvízi, aktuális helyzet volt. Új információként hangzott el a tájékoztatón, hogy több, mint félezer önkéntes dolgozott ma a gátakon, továbbá segítségükre 100 cigány fiatal, 200 rendőrhallgató és 20 újabb tűzoltó is érkezett a védvonalakra.
 ... bővebben » 
 
Változik a gyógyszertári ügyeleti rend az árvíz miatt
2013. jún. 06.
A rendkívüli árvízi helyzet, a várható városrészi áramszünet miatt és a biztonságos betegellátás érdekében a vasárnapi ügyeletben csere történt az alábbiak szerint.
 ... bővebben » 
 
Árvízhelyzet: Vác és Sződliget ma, kora délután
2013. jún. 06.
Ma 14 óra után néhány perccel Vácnál a Duna vízszíntje elérte a II. fokú árvízvédelmi készültség elrendelő értékét (650 cm). Az alábbiakban egy 13 óra körüli körképet mutatunk az aktuális váci és sződligeti árvíz helyzetről. Vácon rengeteg diák és önkéntes építi a gátakat, mondhatjuk, hogy jól halad a védművek kiépítése, megerősítése. De mint azt tudjuk: segítő kézből sohasem elég - továbbra is várják az önkénteseket a Diadal téren, illetve a Hegyes-toronynál!
 ... bővebben » 
 
Az MSZP Pest megyei szervezete a tegnapi napon felfüggesztette minden pártpolitikai aktivitását
2013. jún. 06.
A súlyos árvízhelyzetre való tekintettel az MSZP Pest megyei szervezete 2013. június 5-étől minden pártpolitikai aktivitását felfüggesztette mindaddig, amíg az országot fenyegető veszélyhelyzet el nem hárul – derül ki a szervezet szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményéből, melynek további részleteit az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
A víz elmossa az Esélyegyenlőségi napot is
2013. jún. 06.
A szervezők tájékoztatása szerint a péntekre, június 7-re tervezett Esélyegyenlőségi napot nem rendezik meg Vácott az árvízi helyzet miatt. Azt jelenleg nem tudni, hogy a program végleg elmarad, vagy később pótolják, de az önkormányzat által odaítélt Fogyatékossággal Élő Váci Emberekért elnevezésű kitüntetést mindenképpen átadják a díjazottaknak ebben az esztendőben. A szervezők azt kérik, hogy aki a rendezvényre ment volna, az pénteken - lehetőségeihez mérten - segítse az árvízi védekezést!
 
Tudnivalók az esetleges kitelepítés, ideiglenes lakóhelyelhagyás esetére
2013. jún. 06.
Az alábbiakban a Vác város hivatalos honlapján (www.vac.hu) nemrégiben megjelent közérdekű információkat olvashatják az esetleges kitelepítés, ideiglenes lakóhelyelhagyás esetére vonatkozóan, továbbá ismételten közzé tesszük az árvíz idején legfontosabb elérhetőségeket.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 59

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat