Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Árvíz 2013
Árvízhelyzet: éjszaka lezárják a Kőszentes hidat
2013. jún. 05.
Várhatóan csütörtökre virradó éjjel 2 órakor lezárják a forgalom elől a Gombás-patak felett átívelő Kőszentes hidat a patak áradása miatt. A Duna-parti sétányokat már a ma esti órákban elzárják a forgalom elől, már csak az ott lakók közlekedhetnek arra gépjárműveikkel - tájékoztatta szerkesztőségünket Latorovszky Gábor rendőr alezredes, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa.
 
Magatartási szabályok és a legfontosabb telefonszámok az árvíz idején
2013. jún. 05.
Az alábbiakban a Vác város hivatalos honlapján (www.vac.hu) nemrégiben megjelent közérdekű információkat olvashatják az árvíz idejére vonatkozó magatartási szabályokról, továbbá közzé tesszük az árvíz idején legfontosabb elérhetőségeket.
 ... bővebben » 
 
Egyre több utat zárnak le a Duna áradása miatt
2013. jún. 05.
Az alábbiakban a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának aktuális összesítését (2013. június 5. 13 óra 15 perckor készült összesítés) a dunai árvíz kapcsán érvényben lévő forgalomkorlátozásokról.
 ... bővebben » 
 
Kilépett a Duna a Szent Erzsébet sétányra
2013. jún. 05.
Ma 12 óra tájban a Duna 580 centiméteres vízállás (az Országos Vízügyi Főigazgatóság váci vízmércéjén mért érték) mellett kilépett medréből a Szent Erzsébet sétányra. Az Országos Vízjelző Szolgálat által előrejelzett legfrissebb értékek alapján: a Duna legkésőbb szombat reggelre (nagyjából 700 centiméteres vízállás mellett) elönti az Ady Endre és a József Attila sétányt. A tetőzés a jelenlegi adatok szerint vasárnap estére várható, rekord értéken.
 ... bővebben » 
 
Eső lassítja a védekezést Vácott
2013. jún. 05.
Bár csak futó záporról van szó, a váci árvízi védekezést komoly mértékben hátráltatja a 13 óra után nem sokkal eleredt eső. Sajnos az elkövetkező napokban több kisebb-nagyobb záporral, zivatarral kell számolni az előrejelzések szerint. Az eső elálltáig az önkéntesek sátrak alá vonultak.
 ... bővebben » 
 
Útlezárások Vác környékén, az árvíz miatt
2013. jún. 05.
A mai napon 9, illetve 12 órától a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az érintett polgármesterekkel és katasztrófavédelmi egységekkel történt egyeztetések alapján az alábbiakban is közzétett terv szerinti útlezárásokat hajtotta végre.
 ... bővebben » 
 
Megkezdődtek az árvízvédelmi munkálatok Vácott - mintegy 150 ezer homokzsákra lesz szükség
2013. jún. 04.
Kedden, reggel 9 órakor megkezdődtek az árvízvédelmi munkálatok Vácott, a Hegyes-toronynál. A Helyi Védelmi Bizottság kedden 14 órakor megtartott ülésén elhangzott: mintegy 150 ezer homokzsákra lesz szükség Vácott az árvízi védekezéshez. Jelenleg mintegy 62 ezer zsák áll rendelkezésre - tájékoztatta szerkesztőségünket Tomori Pál, a Bizottság egyik tagja. - Komoly problémát jelent, hogy kevés az önkéntes - tette hozzá Tomori Pál, aki ezúton - mint a Váci Szent Anna Karitász vezetője - is kér mindenkit, hogy az alábbiakban is jelölt helyszíneken jelenjenek meg (lehetőség szerint lapáttal) és segítsék az árvízi védekezést!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 59

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat