Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Árvíz 2013
800 centiméteren a Duna Vácnál - Közel a tetőzés
2013. jún. 09.
Bár az Országos Vízjelző Szolgálat által tegnap előrejelzett adatok szerint ~792 centiméteren tetőzik majd a folyó Vácnál ma 13 óra körül, az Országos Vízügyi Főigazgatóság váci vízmércéjén ma reggel 7 órakor 800 centiméteres vízoszlop magasságot mértek. Ez az érték az eddigi rekord vízoszlop magasságánál (767 cm) ~33 centiméterrel nagyobb. Kora reggel hívtuk az Országos Vízjelző Szolgálatot, hogy tájékoztatást kapjunk a legfrissebb adatokról - meddig emelkedik még a Duna, mikorra várhatjuk a tetőzést -, de egyelőre még nem tudtak bővebb információval szolgálni.
 ... bővebben » 
 
Árvízhelyzet-jelentő alkalmazással segíti a védekezést az ESRI Magyarország
2013. jún. 08.
Az ESRI Magyarország, a térinformatikai megoldások vezető rendszerfejlesztője az Országos Vízügyi Főigazgatósággal (OVF) együttműködve az árvízi védekezést és a lakosság hivatalos tájékoztatását támogató alkalmazást fejlesztett ki – olvasható egy minap szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben, melynek további részleteit az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Holnap délutánra várható a tetőzés
2013. jún. 08.
Ma 15 órakor a Duna vízállása 782 centiméter volt (az Országos Vízügyi Főigazgatóság váci vízmércéjén mért érték). A védvonalakon egyelőre minden rendben van - már csak védekezési munkálatokat folytatnak a szakemberek: kisebb-nagyobb buzgárok (mint általános kísérő jelenségek) kiiktatása, illetve folyamatos felügyelet a gátakon.
 ... bővebben » 
 
Erősebb buzgár lehetett, gátszakadás nem volt a Diadal téri védvonalon
2013. jún. 08.
A reggeli órákban arról számoltunk be olvasóinknak, hogy a Diadal téren gátszakadás történt. Mint később kiderült, helyszíni tudósítónk egy nagyobb buzgár-jelenséget ítélt meg pontatlanul. A gátszakadásról szóló információt Dudás István védelemvezető, koordinátor viszont hivatalosan nem tudta megerősíteni. A koordinátor elmondása szerint - ugyan kisebb-nagyobb buzgárok előfordulnak, de - a gátak épek.
 ... bővebben » 
 
Átszakadt a gát Vácon, a Diadal térnél
2013. jún. 08.
Ma reggel gátszakadás történt Vácon, a Diadal téri védvonalon. Információink szerint személyi sérülés nem történt, és a gátat rövid időn belül befoltozták, ám elég sok víz folyt be a védvonalak mögé. Közvetlen veszély információink szerint nincsen. Bővebb információnk egyelőre nincs a helyszínről.
 
Megdőlt a rekord Vácnál
2013. jún. 08.
Az Országos Vízügyi Főigazgatóság váci vízmércéjén mért érték alapján ma 7 óra után nem sokkal elérte a Duna az eddigi vízállás-rekordot (767 cm), majd rövid időn belül meg is döntötte azt egy centivel, és tovább emelkedik a váci partszakaszon.
 ... bővebben » 
 
Átszakadt a gát Nagymaroson - személyi sérülés nem történt
2013. jún. 07.
Pénteken, nem sokkal 21 óra után átszakadt a gát Nagymaroson, a Mainzi utcánál. Személyi sérülés nem történt; a helyreállítást gyorsan elvégezték. Meg nem erősített információink szerint egy lakóépületet öntött el a víz. A helyiek azt mondják, hogy a védvonalat szinte mindenütt meg kell erősíteni az éjszaka folyamán, különben reggelig sem bírja ki a védmű a rekord méretű ár ostromát.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 59

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat