Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Árvíz 2013
Elrendelték a III. fokú árvízvédelmi riasztást Vácon
2013. jún. 07.
A mai napon Fördős Attila, Vác város polgármestere elrendelte a III. fokú árvízvédelmi készültséget, hiszen a Duna vízszintje meghaladta a 700 centiméteres magasságot. (Mint arról ma reggeli beszámolónkban is olvashattak, 6 óra után nem sokkal érte el a folyó a III. fokú árvízvédelmi készültség elrendelő szintjét, azaz a 700 centimétert - a szerk.)
 ... bővebben » 
 
A rendkívüli árvízi helyzet ellenére is tökéletes az ivóvíz a Dunakanyarban
2013. jún. 07.
„Mind a szennyvízelvezetést, mind az ivóvízellátást biztosítani tudjuk a területen" – mondta Balogh Zsolt, a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV) műszaki igazgatója a várhatóan hétvégén tetőző dunai árhullám kapcsán. A szakember szerint a vízbázis telepein lévő, kulcsfontosságú műtárgyak – kutak, szivattyúk, gépházak, transzformátorok és az ezekhez kapcsolódó egyéb elektronikus berendezések – védelme biztosított.
 ... bővebben » 
 
A TESCO még elérhető és nyitva is van
2013. jún. 07.
Ma 14 óra előtt pár perccel keresték meg szerkesztőségünket a TESCO budaörsi központjából azzal a kéréssel, hogy tájékoztassuk olvasóinkat a következőkről: a TESCO Vác Hipermarket (Vác, Deres utca 2.) egyelőre még nyitva tart és megfelelő mennyiségű élelmiszerkészlettel várja a vásárlókat. - Bár a Gödöllői út és a Szent László út találkozásánál ki van helyezve egy "Zsákutca" tábla, azonban az áruházig még el lehet jutni - hangsúlyozta ki az áruházlánc munkatársa.
 
Milyen egészségügyi veszélyekkel járhat az árvíz?
2013. jún. 07.
Világszerte az árvizek a leggyakoribb természeti katasztrófák, amelyek nagyon sok embert érintenek. Néhány egyszerű óvintézkedés segítségével Ön is sokat tehet azért, hogy elkerülje az árvíz okozta egészségügyi veszélyeket. Az alábbiakban az ÁNTSZ lakossághoz intézett felhívását olvashatják, melynek célja, hogy segítsen az ár- és belvízzel veszélyeztetett településeken élőknek a fertőzések és a járványos megbetegedések elkerülése érdekében.
 ... bővebben » 
 
Árvízhelyzet: még magasabban tetőzik a Duna
2013. jún. 07.
Képeink tegnap a délutáni órákban, ~660 centiméteres vízállás mellett és este 8 óra tájban ~670 centiméteres vízállás mellett készültek. Ma reggel 6 óra után néhány perccel a Duna vízszintje Vácnál elérte a III. fokú árvízvédelmi készültség elrendelő értékét (700 cm). A Duna ma elönti az Ady Endre és a József Attila sétányt. Az Országos Vízjelző Szolgálat által előrejelzett legfrissebb értékek alapján: a tetőzés a jelenlegi adatok szerint a hétfő reggelre várható, rekord értéken.Az előrejelzett adatok szerint ~791 centiméteren tetőzik majd (a tegnapi napon ez az érték még 780 cm volt), amely a 2006-os, rekord méretű árvíz vízoszlop magasságánál (767 cm) ~24 centiméterrel nagyobb. A hibatartományt tekintve a tetőzési érték legrosszabb esetben valamivel 800 centiméter felett lehet.
 ... bővebben » 
 
Felajánlás a Zollnertől: holnaptól egy homlokrakodóval erősebb a védelem
2013. jún. 06.
A mai napon a Zollner Elektronik Kft. váci gyáregysége egy darab homlokrakodó gépet, valamint egy fő gépkezelőt ajánlott fel a váci árvízvédelmi munkálatokra - tudtuk meg Tomori Páltól, aki mint a vállalat munkatársa nyilatkozott szerkesztőségünknek. A gép és kezelője - amely nagy segítség az árvízvédelmi munkálatokban - június 7-én, pénteken reggel állnak "csatasorba" a Hegyes-toronynál.
 ... bővebben » 
 
Az árvízi helyzetre való tekintettel mától sehol sem kell fizetni a parkolásért
2013. jún. 06.
Vác város vezetése a mai napon úgy határozott, hogy az árvízi helyzetre való tekintettel a városban a határozat visszavonásáig ingyenesen lehet parkolni az amúgy fizetős helyeken is.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 59

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat