Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Árvíz 2013
Továbbra is útlezárásokkal kell számolnunk Vác és környékén
2013. jún. 13.
- A dunai árhullám levonulását követően elsődlegesen a víz visszavonulása után fertőtlenítés és a helyreállítás feladatai vannak soron. Ugyanakkor a települések megközelíthetősége, az árvíz miatt elrendelt forgalomkorlátozások és útlezárások helyszíne és időtartama, különös tekintettel a Dunakanyar hétvégi forgalmára kiemelten közérdekű információ - kezdi szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményét dr. Maruszki Gábor, aki a hét elején - dr. Paksi Ilona távozását követően - neveztek ki a Váci Járási Hivatal vezetőjévé, akinek személye egyben a Helyi Védelmi Bizottság elnöke is. Az aktuális forgalomkorlátozásokról szóló közlemény további részleteit az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Árvízhelyzet: megkezdődtek a helyreállítási munkálatok - egyelőre nem nyitják meg a Kőszentes hidat
2013. jún. 13.
Fördős Attila Vác város polgármestere a délelőtti órákban nyilatkozott szerkesztőségünknek az aktuális árvízhelyzetről. A tegnapi napon a polgármester visszavonta a III. fokú árvízvédelmi készültséget, mivel a Duna vízszintje 700 cm alá csökkent. A folyó vízszintje az éjszaka folyamán már a II. fokú árvízvédelmi készültségi szint (650 cm) alá csökkent, így a mai nap folyamán várhatóan az I. fokú árvízvédelmi készültség lép életbe. - A mai nap folyamán megkezdődtek a takarítási és fertőtlenítési munkálatok, amelyek több héten át is eltarthatnak - hangzott el Fördős Attilától.
 ... bővebben » 
 
Folyamatosan apad a Duna vízszintje Vácnál - A kitelepített személyek visszaköltözhettek otthonukba
2013. jún. 12.
A vasárnap ideiglenes lakóhely-elhagyásra kényszerült személyek a keddi napon - köszönhetően annak, hogy a Duna vízszintjének apadása erre a napra felgyorsult - visszaköltözhettek otthonukba - tájékoztatta szerkesztőségünket kedden este Fördős Attila, Vác város polgármestere. A Duna vízszintje ma 6 órára a III. fokú árvízvédelmi készültségi szint (700 cm) alá csökkent. A folyó vízszintje az Országos Vízügyi Főigazgatóság váci vízmércéjén mért érték alapján ma, reggel 6 órakor 699 cm volt, tehát a vasárnap esti tetőzés (804 cm) óta ma hajnalig több, mint 1 métert csökkent a folyó vízszintje.
 ... bővebben » 
 
Adomány Nagymarosnak: huszonnégy tonna élelmiszer a gáton dolgozóknak
2013. jún. 11.
Több mint 2,4 millió forintot meghaladó adományt kapott múlt héten, csütörtökön Nagymaros, hogy az árvízi védekezésben tudjanak élelmet biztosítani az önkénteseknek. A Szemerey Transport Zrt. által szervezett élelmiszer felajánlás mennyisége meghaladta a 24 tonnát.
 ... bővebben » 
 
Árvízhelyzet: lassan, de folyamatosan vonul vissza a Duna Vácnál
2013. jún. 11.
A vasárnap szükségessé vált ideiglenes lakóhely-elhagyások kapcsán pontos adatokat a hétfői napra ígért szerkesztőségünknek Fördős Attila polgármester. Az adatok meg is érkeztek a tegnapi nap folyamán: 7 ingatlant és azon belül összesen 14 főt érintett a határozat, miszerint a tűzoltóparancsnok által, kritikusnak megítélt ingatlanokat az ott lakóknak ideiglenesen el kell hagynia.
 ... bővebben » 
 
Árvíz: képcsokor a tetőzésről
2013. jún. 10.
Az alábbiakban egy képes összefoglalót készítettünk olvasóink számára a vasárnap délutáni/esti váci árvízhelyzetről. A Duna ez idő tájt tetőzött 804 centiméteren (az Országos Vízügyi Főigazgatóság váci vízmércéjén 17 és 19 órakor mért érték). A váci fotók mellett készítettünk néhány képet a 12-es út mentén is, ezeket szintén az alábbiakban tekinthetik meg.
 ... bővebben » 
 
"Mert a homoknak nincs pártállása" - politikusok is szemlélődtek és lapátoltak Vácon
2013. jún. 10.
Magyarország korábbi miniszterelnöke, országgyűlési képviselő, a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc csütörtökön, június 6-án este Vácra érkezett, hogy segítsen az árvízi védekezésben. Az inkognitóban, azaz a helyi sajtó előzetes tájékoztatása nélkül városunkba érkezett politikus néhány szimpatizánsával együtt lapátot ragadt magához és segített a munkálatokban.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 59

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat