Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Matkovich korábbi szövetségese is ellene indul
2019. szept. 27.

Nemrég még együtt, ma már egymás ellen politizálnak: a korábbi szövetségesek most ellenfelek az önkormányzati választáson.

 ... bővebben » 
 
Alkalmas és együttműködő képviselők biztosítják csak a továbbfejlődést
2019. szept. 27.

A nyári szünet után ismét Polgári estre invitálták a váciakat a kihelyezett plakátok. A politikai fórum előtt – már hagyományosan – sajtótájékoztatón mondta el fontosabb gondolatait a házigazda dr. Rétvári Bence Vác országgyűlési képviselője és a meghívott vendég, Kocsis Máté a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője, a budapesti Józsefváros korábbi polgármestere.


 ... bővebben » 
 
Matkovich Soros zsoldjában
2019. szept. 26.
Bár tavaly a választási kampányban Matkovich Ilona tagadni próbálta, hogy bármi köze lenne Soros Györgyhöz, azonban honlapunkhoz olyan információk jutottak el, amik eddig csak kevés váci polgár számára volt ismertek, s Matkovich sem nyilatkozott eddig ezekről.


 ... bővebben » 
 
Zavaros cégháló Matkovich körül - ők diktálhatnak a városházán, ha nyer az ellenzék
2019. szept. 24.
Matkovich Ilona és az ingatlanipar kapcsolatáról eddig a váciak nemigen hallhattak a polgármester-jelölt asszonytól. Portálunk egyik olvasója hívta fel a figyelmet, hogy az egyik ellenzéki összefogás polgármester-jelöltje bár előszeretettel mutatja magát naiv, hozzá nem értő újságíró-politikusnak, aki irodalmi köröket és liberális előadásokat szervez, valójában egy olyan céghálóban bukkan fel rokonaival együtt, mely nagy volumenű bontásokban és társasházépítéseken részt vesz Vácon. Az ingatlanbizniszekben érdekeltek minden bizonnyal már epekedve várják, hogy jelöltjük befusson és Vácon elindulhasson a nagyüzemi városi bontások és hatalmas építkezések sora, feltúrva ezzel a barokk város nyugodt szegleteit is. Nézzük meg azonban, hogy honnan is ez a kapcsolat, s mi köze a magát újságíróként aposztrofáló Matkovichnak az ingatlanbizniszhez és a céges világhoz?
...

 ... bővebben » 
 
Rágalmazás és becsületsértés miatt tett rendőrségi feljelentést Csereklye-Klapwijk Krisztina.
2019. szept. 24.

Többször, többen sértegették, becsületébe gázoltak, amit már nem hagyhatott szó nélkül a Mi Hazánk Mozgalom váci elnöke, dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina polgármesterjelölt. Közleményében így fogalmaz:


 ... bővebben » 
 
Végleges az indulók listája  kezdődhet a küzdelem!
2019. szept. 24.

Közel 3 héttel az önkormányzati választások előtt véglegessé vált a Vácon indulók névsora. – tájékoztatott a Városházáról Deákné dr. Szarka Anita jegyző, a Választási Iroda vezetője.

A különböző pártok, tömörülések indulóin túl – róluk név szerint írtunk a korábbiakban – a lista a nemzetiségi képviselőjelöltek névsorával egészült ki: öt görög, négy roma, négy ruszin, négy román, négy szlovák, és három ukrán jelölt méretteti meg magát az idei választáson.


 ... bővebben » 
 
Bemutatkoznak a képviselőjelöltek: Dr. Manninger Péter, 4 számú válaszótkerület
2019. szept. 23.

A 4-es választókörzetben újra indul a képviselői mandátumért a jelenleg is képviselőként dolgozó dr. Manninger Péter.  A régi-új jelöltet ezúttal is Fördős Attila polgármester ajánlotta választók figyelmébe. Elmondta: dr. Manninger Péter az elmúlt öt évben az egészségügyi és szociális bizottság elnökeként dolgozott, valamint a művelődési-oktatási és ifjúsági-sport bizottság és a városfejlesztési és környezetvédelmi bizottság tagja is.

– Az egészségügyi és szociális bizottság munkája zökkenőmentes volt, hiszen nagy szakértelemmel vezette a maga is orvosként tevékenykedő dr. Manninger Péter! – tette hozzá a polgármester.


 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 1953

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat