Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Adventi reggelik a Fókuszban
2018. dec. 06.
Elérkezett az év egyik legmeghittebb időszaka, az Advent. Sok esetben ez ajándékvásárlási lázból, végeláthatatlan sorban állásokból és állandó rohanásból áll... A Fókusz-'92 Villamossági Szaküzlet ebben a sokszor megterhelő időszakban egyedülálló módon kedveskedik partnereinek, ügyfeleinek.
 ... bővebben » 
 
"Úgy hisszük, hogy a frissen készült étel a legfinomabb!"
2018. dec. 05.
Néhány nap alatt több tízezer ember látta azt a Facebook posztunkat, amelyben beharangoztuk a váci KFC gyorsétterem nyitását. Mivel ekkora érdeklődés mutatkozott, úgy gondoltuk, hogy egy, a kulisszák mögé kicsit betekintő cikknek szintén lesz sikere. Így hát megszületett az alábbi írás...
 ... bővebben » 
 
A Mikulás legendája
2018. dec. 05.
Szent Miklós Krisztus után 245-ben Kis-Ázsiában, Patara városában született, egy gazdag család gyermekeként. Már gyermekkorában is történtek vele csodák. Alig kezdte el iskoláit, mikor Patara városában nagy járvány tört ki, és mint kisgyermek, árvaságra jutott. Ezért a szüleitől örökölt hatalmas vagyonával érsek nagybátyjához, Patara város kolostorába költözött.
 ... bővebben » 
 
Mikulás a PRCOMP-nál!
2018. dec. 02.
Partnerünk a PRCOMP INFORMATIKA 2018. december 5-én 15 és 18 óra között - immáron hagyományosan - vendégül látja a Mikulást Vácon, a Kötő utca 13. szám alatt található üzletében. A Mikulással bárki találkozhat, aki a fenti időpontban ellátogat a PRCOMP-hoz. A Télapóval természetesen érkezik egy kedves Krampusz is, aki ezúttal is segítségére lesz az ajándékozásában. A PRCOMP INFORMATIKA, a Mikulás és Krampusza mindenkit szeretettel és sok finomsággal vár!
 
M'eat Gastropub, egy forradalmian új hely Vácon
2018. dec. 02.
A közelmúltban nyitotta meg kapuit a M'eat Gastropub Vácon, a Március 15. tér 22-es szám alatt. Már a vadonatúj vendéglátóegység előtt megállva is bátran elmondhatjuk: Vác város festői főtere egy újabb színfolttal gazdagodott.
 ... bővebben » 
 
Az első gyertya
2018. dec. 02.
Az Advent, Adventus latin eredetű szó - jelentése: eljövetel, megérkezés. Az ünnep eredete egészen az V-VI. századra nyúlik vissza. Advent a Karácsonyra, Jézus születésének ünnepére való felkészülés időszaka. Tágabb értelemben: Advent a reményteli várakozás, a lelki készülődés ideje is. Az adventi időszak a december 25-e előtti negyedik vasárnappal (idén december 2-án, tehát a mai napon) kezdődik és három héten át tart.
 ... bővebben » 
 
Olvassa híreinket? Szereti a VácOnline-t? Patronáljon minket!
2018. nov. 30.
Nemrégiben egy kérdést tettünk fel Facebook oldalunkon az Olvasóinknak. Arra voltunk kíváncsiak, hogy: ha lehetőség lenne rá, akkor támogatnák-e a munkánkat annak érdekében, hogy napról-napra fejlődhessünk, többet és többet nyújthassunk a számukra.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 1893

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat