Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Visszatért a baloldal, újra forog a régi lemez: adóemelések, új adó, lakossági megszorítások
2019. nov. 26.
Miután a városvezetés visszaadott a kormánynak 5 milliárd forint fejlesztési forrást, megemelte az alpolgármesterek számát, megháromszorozta a politikusok első bizottsági tagságért járó tiszteletdíját, meghatszorozta a politikusok második bizottsági tagságért járó tiszteletdíját, egymillió forint fölött megállapította polgármester bérét és költségtérítését, nos ezek után rájött, hogy a takarékos gazdálkodásra hivatkozással brutális lakossági és vállalkozói adó- és díjemelésekre van szükség.

 ... bővebben » 
 
"Nyílt kérdések váci fiataloktól Matkovich Ilona polgármesterhez" - A Fidelitas üzent Matkovichnak
2019. nov. 25.
A Váci Fidelitas hozzánk eljuttatott közleményét közöljük:

"Ha adnak, fogadd el! – mi így ismerjük a régi magyar közmondást. Ezért nem tudjuk értelmezni, hogy Matkovich Ilona váci polgármester miért nem hajlandó elfogadni, ha az állam ingyen ad a városnak egy többmilliárdos rendezvényközpontot.
 ... bővebben » 
 
Váci Fidesz: "Matkovich politikai bosszúból okoz 5 milliárdos vagyonvesztést Vácnak"
2019. nov. 25.
A Váci Fidesz szervezet közleményét közöljük:

"Matkovich Ilona új balliberális polgármester politikai bosszúhadjáratot folytat Vácon, és ennek a városi polgárok látják a legnagyobb kárát. Példa nélküli Vácon, hogy egy polgármester 5 milliárdos kormányzati ingyenpénzt utasítson vissza!


 ... bővebben » 
 
A hit ereje megtöltötte a színháztermet a Váci Polgári Esten
2019. nov. 14.
Az októberi Váci Polgári Esten az est állandó házigazdája egy videóüzenetben köszöntötte a közönséget. Rétvári Bence, államtitkár úr az Európai Tanács szociális ülésén vett részt Luxemburgban, ahol hazánk érdekeit képviselte, így nem tudott személyesen jelen lenni. Üzenetében elmondta az elmúlt időszak legfontosabb eseménye az önkormányzati választások voltak. Képviselő úr megköszönte mindazoknak, akik részt vettek az önkormányzati választásokon és szavaztak, különösen azoknak, akik a polgári értékek mellett adták le voksaikat. - Az eredmény mindenki számára csalódást jelentett, így a legfontosabb feladat újra gondolni, megvizsgálni, hogy miért nem a polgári tábor szerzett többséget. Új alapokra kell építkezni, hogy 5 év múlva újra a polgári erők, polgári értékek vezethessék Vác városát. Üzenete végén köszöntötte az est vendégét, Dr. Csókay András idegsebészt, akire nemcsak az orvostudományban elért világhírű eredményei miatt lehetünk büszkék, hanem a meggyőződésére, kereszténységére. Élete példaértékű minden ember számára, mert ő a hivatásában és a hétköznapokban is megéli a hitét.
 ... bővebben » 
 
Váci választási csalás miatt nyomoz a rendőrség
2019. nov. 14.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 350. § (1) bekezdés a) pontjába ütköző és az (1) bekezdés d) pontja szerint minősülő jogosulatlanul aláírással, hamis adatok feltüntetésével elkövetett, a választás, népszavazás, népi kezdeményezés és az európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

 
Kisstílű politikai bosszú Vácon
2019. nov. 07.

Békét és együttműködést ígért Matkovich Ilona, Vác új balliberális polgármestere megválasztása után. A tettek azonban egész pályás letámadást, az ellenzéki képviselők agresszív hatalmi kiszorítását, valamint az ellenzéki és civil kontroll ellehetetlenítését mutatják.

 ... bővebben » 
 
Matkovichnak bejött a polgármesterség: havi egymillió fix
2019. nov. 07.
Korábbi vagyonnyilatkozata szerint szabadúszó újságírásból és ingatlan kiadásból élt Vác új polgármestere, amikor még önkormányzati képviselő volt. Most viszont van rendes, bejelentett állása, amihez nem csak fizetés, de költségtérítés is jár: összesen havi egymillió forint feletti értékben.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 1953

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat