Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Így tartsd tisztán albérleted kiskedvenced mellett! Nyomtatás E-mail
Ha tehetnénk, minden időnket velük töltenénk, a tisztaság fenntartása viszont sokszor nagyon megterhelő mellettük. Ha tehetnénk, minden időnket velük töltenénk, a tisztaság fenntartása viszont sokszor nagyon megterhelő mellettük. Mégis hogyan tarthatjuk tisztán a lakást, ha kedvencünk is bent lakik velünk? Mai cikkünkben 3 szuper tippel szolgálunk.

A tisztítás a kulcs.

Egyértelműnek tűnhet, mégis sokan megfeledkeznek róla. Fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk kedvencünk edényeit, játékait, alvóhelyét és egyéb tárgyait. A porszívózás és felmosás mellett ugyanis nem feledkezhetünk meg minden olyan a lakásban található bútorról, amit kedvencünk is használ. Mindenképpen hasznos beszerezni egy szőrleszedő gurigát: ennek segítségével minden nap könnyen átmehetünk a textilhuzatos bútordarabokon (széken, kanapén, ágyon) és eltávolíthatjuk vele az ott felgyülemlett szőrt.

Mivel takarítsak?

Fontos megemlítenünk, hogy a legtöbb általános tisztítószer rendkívül káros hatással lehte kedvenceink szervezetére. Sok közülük allergiás reakciót, viszketést okozhat. Érdemes tehát a takarításhoz gyermekbarát szereket és természetes anyagokat használni, mint például a szódabikarbóna vagy a citrom.

Harc a szagok ellen

A higénia fenntartásához elngedhetetlen, hogy a tisztaságról való gondoskodás mellett a szagok ellen is fellépjünk.
Fertőtleníts!

Egészséged megőrzése érdekében érdemes például fertőtleníteni, ami baktériumölő hatása mellett kiválóan szagtalanít is. Létezik többféle bőr-és állatbarát fertőtlenítőszer, amely segítségével érdemes heti rendszerességgel átmenni a bútorokon, hiszen ezzel is minimalizálhatod a kellemetlen szagok terjedését.

Ápol és eltakar

Sokan bútoraikat lepedővel, pokróccal takarják le annak érdekében, hogy minimalizálják a kellemetlen szagok terjedését. Az így felgyülemlett szőrt és koszt heti rendszerességgel kimoshatjuk anélkül, hogy magát a bútort is külön fertőtleníteni, tisztítani kellene.

Rendszeres fürdetés

Otthonunk tisztántartása mellett arra is ügyelnünk kell, hogy kedvencünket rendszeresen fürdessük. Ezt viszont korántsem mindegy hogyan csináljuk: fontos, hogy lágy vízsugárral és langyos vízzel fürdessünk, samponnak pedig külön erre kijelöt szert alkalmazzunk. Emellett pedig azt is fontos kiemelnünk, hogy a túl gyakori fürdetés bőrirritációt okozhat, így ideális esetben havi egy fürdetés az optimális.

Azoknak, akik most is elkeseredetten keresik leendő állatbarát albérletüket, itt egy kis segítség: a Flatfy keresőmotora lehetővé teszi, hogy általunk meghatározott, egyéni kulcsszavak alapján keressünk ingatlant. Ha eladó lakásról, ha albérletről van szó, az ‘állatbarát’ szűrőt használva kifejezetten csak állatbarát ingatlanokat listáznak. Ilyen esetekben megéri kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg vele.
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat