Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Bóth János: Matkovich számára csak egy jelölt lehet, Ő maga Nyomtatás E-mail
Közleményt juttatott el a VáciVilágnak Dr. Bóth János, a váci MSZP elnöke, korábbi polgármester és országgyűlési képviselő. A politikus kifejtette: a Váci Szívvel választási mozgalom dr. Néveri Istvánt támogatja az őszi önkormányzati választásokon, valamint újra megerősítette, hogy alkalmatlan jelöltnek tartják Matkovich Ilonát.

Dr. Bóth János nyilatkozatát - amely eredetileg a Váci Világ oldalán jelent meg - teljes terjedelmében közöljük.

Bóth János: Matkovich számára csak egy jelölt lehet, Ő maga

Nyilatkozat

A Váci Szívvel Választási Mozgalom alapítói közel 1 éven keresztül munkálkodtak az összefogás sikerén.

Az 1 hónappal ezelőtti, véglegesítő megbeszélésünkön, ahol Matkovich Ilona is jelen volt, ismételten, mint korábban is, az a szavazati többség született (Ferjancsics Lászlóval együtt), hogy közös jelöltségre a hírek szerint függetlenként induló, dr. Néveri István úr az alkalmas, ezért Őt fogjuk támogatni.

Ezt a többségi döntést tisztelve, én, dr Bóth János, akit az MSZP javasolt az összefogás polgármesterének, ott helyben visszaléptem dr. Néveri István úr javára.

Ugyanekkor Matkovich Ilona viszont kijelentette, hogy számára csak olyan összefogás képzelhető el, ahol ő lesz a közös jelölt, ezért ő kilép az összefogásból, felállt és elment.

Ezt követően indult be részéről pl. az országos DK vezetés manipulálása, az ellene szavazók ígérgetésekkel való megvásárlása, stb. (kis iróniával, a hozzánk eljutó hírek szerint a listáján lesz egy tucat lista vezető és lassan már több a leendő alpolgármestere, mint ahány képviselő lesz a testületben)

Ezt a támogatás vásárlást mi viszont tisztességtelen eljárásnak tekintettük, ezért ebben részt venni nem kívántunk és a jövőben sem kívánunk.

A választáson természetesen szeretnénk az emberek szavazatait megnyerni, hiszen erről szól a választás, de nem a választok becsapása révén, hanem egy átlátható, tiszta és mindenek felett számon kérhető értékrend közvetítésével.

dr Néveri István úr javára nem csak az elmondott szavazási eredmény miatt léptem vissza, hanem mert a városért ténylegesen tenni akaró, cselekvő képes embert látok benne, aki egyaránt alkalmas nem csak a jelenlegi, a csak maguk hasznát kereső emberekből álló rendszer leváltására, hanem alkalmas az ez utáni építő munka tényleges elvégzésére is. 

dr Néveri István úr felé, ezen támogatás ellenértékeként cserében semmilyen kérést, (pl. lista első hely) vagy más, személyes haszonra vonatkozó elvárást (pl. alpolgármesteri tiszt) sem én, sem senki más köreinkből nem fogalmazott meg, ilyen elvárással nem állt elő.

Ezek után az a kérésem, senki ne vádoljon engem, vagy a pártomat, az MSZP-t kerékkötéssel, mert egyértelmű bizonyságát adtam annak, hogy indulásomat nem önző érdekek motiválják, hanem tényleges célom a város helyre állítása, megépítése. Megtisztelve fogom magam érezni, ha ehhez a munkához a mostani választáson is, a korábbi évekhez hasonlóan, kerületemben ismételten bizalmat kapok, amit előre is megköszönök.
 

Vác 2019. 08. 12.

Dr. Bóth János
MSZP helyi elnökeMegosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat