Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
EU-"kompatibilisek" lettünk!
2006. máj. 12.
Az Európai Unió intézményei a jövőben az .eu végű webcímeken lesznek elérhetőek, azonban az átállás idejére a korábbi azonosítókon is elérhetőek. Az Európai Unió intézményei az Európai Unió napján, május 9-én, kedden tértek át a néhány hete bevezetett, .eu végű domain nevekből képzett webcímekre – derül ki az eudomain.hu közleményéből. „Az új internetes címek szimbolikus értékkel bírnak...
 ... bővebben » 
 
Az Utolsó Hangos Dal...
2006. ápr. 28.
Több, mint egy évtizedes fennállása után a mai napon - 2006. április 28-án, pénteken - 15 órától a Dunakanyar Rádió mindig aktuális információit, közkedvelt, sokrétű műsorait színes zenei világát és a határon innen és túl élő, több, mint egy millió ember által megkedvelt és szeretett hangjait egyszerre váltotta fel a komor csend és valami megmagyarázhatatlan üresség.
 ... bővebben » 
 
Imre Zsolt harmadszor is indulhat 2006-ban
2005. okt. 14.
Néhány napja tartotta jelölő közgyűlését a Fidesz Magyar Polgári Szövetség váci alapszervezete a 2006-os parlamenti képviselő-választásra. A tisztségre egyetlen jelölt neve hangzott el a tagok részéről - Imre Zsolté, aki immár nyolcadik éve képviseli városunkat az országgyűlésben. A voksoláson ellenszavazat nélkül szavazott neki ismét bizalmat a váci csoport. Imre Zsolt megköszönte a tagtársak bizalmát, és rövid beszédében felelevenítette az 1998-as valamint a 2002-es emlékeit az akkori választásokról.
 ... bővebben » 
 
Eredményes veszélyeshulladék-gyűjtés Vácott
2005. okt. 07.
Közel tizenkét tonna veszélyes hulladék gyűlt össze 2005. szeptember 24-én az OTTO Magyarország Kft. által megszervezett veszélyeshulladék-gyűjtésen. Városunkban a fenti napon 8 és 12 óra között volt lehetőség a háztartási veszélyes hulladékok térítésmentes leadására. Az akció sikeresnek bizonyult, hiszen több tonna veszélyes hulladék, köztük gépjármű gumiköpenyek, akkumulátorok, szárazelemek, festékek, lakkok, oldószerek, vegyszerek, gyógyszerek, növényvédő szerek, hűtőfolyadék, fáradt olaj, és az ezen anyagokkal szennyezett göngyölegek gyűltek össze a kijelölt helyszíneken.
 ... bővebben » 
 
Folyóiratok Ipolyságra - képviselői tiszteletdíjból
2005. aug. 11.
A napokban teljesítheti ígéretét Hajdu Sándor, váci képviselő, aki még tavaly tett egy felajánlást szlovák testvérvárosunk, Ipolyság könyvtárigazgatójának, miszerint saját tiszteletdíjából előfizet néhány, Magyarországon megjelenő havilapra. A városatya a néhány napja véget ért Váci Világi Vigalom ideje alatt már jelképesen átadta önként vállalt felajánlásának végeredményét Lőwy Jánosnak, Ipolyság polgármesterének a helyi, Széchenyi utcai evangélikus templomban tartott ipolysági kórus hangversenye előtt. A héten azonban már valóban forgathatják kezükben a hazai újságokat az ipolyságiak - tudtuk meg a városatyától.
 ... bővebben » 
 
Összefogás - megyei szinten a parlagfű ellen
2005. máj. 24.
A Pest megyei államigazgatási szervek közös feladatuknak tekintik a népesség egészségvédelme érdekében a parlagfű elleni védekezést. Az allergiát okozó gyomnövények irtására és elterjedésének megelőzésére irányuló munkálatok elősegítését, hatékonyabbá tételét közös feladatnak tekintik. A probléma fontossága, a feladat súlya indokolta a Pest Megyei Munkaügyi Központ, a Fővárosi és Pest megyei Növény- és Talajvédelmi Szolgálat, az ÁNTSZ Pest Megyei Intézete, az FVM Fővárosi és Pest Megyei Földművelésügyi Hivatal és Pest Megye Önkormányzata összefogását.
 ... bővebben » 
 
Javuló közbiztonság, új elkerülő utak a megyében
2005. márc. 26.
Pest Megye Közgyűlése márciusi ülésén Szabó Imre elnökletével több, széles körű érdeklődésre is számot tartó témával foglalkozott. Beszámolót hallgatott meg a testület a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tavalyi munkájáról, odaítélte a Pest Megye Biztonságos települése pályázat díjait, döntött a civil szerveződéseket támogató pénzforrásokról, meghallgatta a Pest Megyei Közútkezelő Kht. tájékoztatóját a megyei utak állapotáról és fejlesztéséről.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 241 242 243 244 245 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1945 - 1952 / 1953

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat