Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Egy nap alatt egy métert emelkedett a Duna vízszintje
2007. szept. 09.
Megérkezett Budapestre is a Duna árhulláma. Lezárták a budai alsó rakpartot vasárnap este 19 órakor a Margit híd és a Mozaik utca között, ahol 600 centiméter volt már a vízállás. A tetőzést keddre várják 700 centiméter körüli vízszinttel, amikor valószínűleg mindkét rakpartot le kell majd zárni.
 ... bővebben » 
 
Árad a Duna
2007. szept. 08.
Elérte hazánkat a dunai árhullám. Szombat délelőtt harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el a Nagy-Duna szigetközi szakaszán mert a vízállás akkorra már meghaladta a 620 centimétert. Majdnem két métert emelkedett a Nagy-Duna vízszintje péntek dél óta.
 ... bővebben » 
 
Állami elismerések az ünnepen
2007. aug. 24.
Az elmúlt évtizedekben kialakult hagyományoknak megfelelően az idei Augusztus 20-i állami ünnepség keretében is magasrangú elismeréseket adtak át egyes kormánytagok, valamint a köztársasági elnök. A díjazottak között váci, Vác környéki, illetve városunkhoz köthető személyek is vannak.
 ... bővebben » 
 
Vác is csatlakozott a DVEF-hez
2007. aug. 22.
Vác is csatlakozott a Duna magyarországi szakasza mentén lévő városok laza partnerségi együttműködéséhez. A július elsején létrejött Duna menti Városok Együttműködési Fóruma (DVEF) azt a célt tűzte ki maga elé, hogy közösen előmozdítsák a Duna mente komplex térségfejlesztését, s ezáltal javítsák az folyó mellett fekvő városok lakosságának életkörülményeit, társadalmi-gazdasági helyzetét.
 ... bővebben » 
 
Képek a Váci Világi Vigalomból:
2007. aug. 01.
Hamarosan: több száz fotó a Képgalériában
 
Vigalmi menyasszony-szöktetés
2007. júl. 31.
Fergeteges hangulatot teremtett szombat, azaz július 28-án este a váci főtéren a Madarak Házibulizenekar. A Váci Világi Vigalom keretében muzsikáló együttes repertoárján elsősorban a közismert és közkedvelt rock&roll slágerek szerepeltek. Az együttes néhány perccel éjfél előtt azonban hirtelen műfajt váltott, s két lakodalmas rockdalt adtak elő, alkalmazkodva egy váratlan szituációhoz. Ugyanis egyszercsak a semmiből a színpad előtt termett egy fiatal pár, akiknek éppen ezen a napon volt az esküvőjük.
 ... bővebben » 
 
Nyári szünet a városi könyvtárban
2007. júl. 26.
A váci Katona Lajos Városi Könyvtár nyári szünet miatt július 30-án, hétfőn bezárja kapuit. Az olvasók legközelebb augusztus 21-én, kedden vehetik igénybe a könyvtár szolgáltatásait változatlan nyitva tartási rend szerint. Az önkormányzat fenntartásában működő intézményben rendszerint a nyári szünet ideje alatt végzik el a kisebb-nagyobb karbantartási munkálatokat, továbbá a tisztasági festésekre is ekkor kerül sor. A tatarozási feladatok ezúttal sem maradnak el - tudta meg szerkesztőségünk.
 
<< Első < Előző 241 242 243 244 245 246 247 248 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1945 - 1952 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat