Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Nem emelkedik a távhő díja Vácon
2007. dec. 16.
A váci, távhőszolgáltatás jövő évi díjtételéről tartott közös sajtótájékoztatót december 14-én, pénteken Makrai Zsolt a 7. és dr. Váradi Iván Attila, a helyi 8. választókörzet önkormányzati képviselői és Molnár Miklós, a Magyar Szocialista Párt váci szervezete alsóvárosi alapszervezetének titkára. Elmondták, hogy az előző nap tartott, decemberi képviselő-testületi ülés egyik fontos és sokakat érintő napirendje a távhődíjak felülvizsgálata volt.
 ... bővebben » 
 
Gyertyagyújtás Advent négy vasárnapján
2007. dec. 16.
A Kereszténydemokrata Néppárt váci szervezte ebben az esztendőben is várja a lakosságot advent négy vasárnapján a váci főtéri Fehérek templomának oldalánál. A karácsonyt megelőző adventi időszakban, mind a négy vasárnap meggyújtanak egy-egy gyertyát a koszorún.
 ... bővebben » 
 
Ismét gyűjti az adományokat a Rotary
2007. dec. 13.
A több, mint száz esztendővel ezelőtt létrejött Rotary Világszövetség nevéhez számos jótékonysági akció fűződik. A karitatív szervezet váci klubjának szervezésében - a korábbi esztendők hagyományainak folytatásaként - adománygyűjtő akció indul a hétvégén.
 ... bővebben » 
 
Ketten ugyanarról másképp
2007. dec. 07.
November 28-án csütörtökön az ES Tv adásában ismét láthattunk Tomori Páltól egy szánalmas próbálkozást arra, hogy egy önmaga és társai számára kellemetlen helyzetetből kimásszon, egyúttal ismét megpróbálja érvényesíteni saját homályos elképzeléseit. Szokás szerint a kórház felett kongatja a vészharangot, és önkormányzati biztos kirendelését követeli. Ez, mint tudjuk, manapság a kórház eladásának első lépcsőfokát jelenti.
 ... bővebben » 
 
Kapacitás-bővítés a bölcsődei ellátásban
2007. dec. 07.
Teljesítve sok kisgyermekes szülő kérését, rövidesen bővül a bölcsődei kapacitás Vácott. Ennek feltételeit egy sajátos láncreakció részként teremtette meg a város önkormányzata az elmúlt időszakban. Kezdődőtt azzal, hogy a város több pontján működő Szociális Szolgáltató Központot, a Családsegítő Központot és a Házi Segítő Szolgálatot egy épületbe, a Deákvári fasor 2. szám alá költöztette. Az ilymódon “felszabadult” épületek egyikébe, a Kölcsey utcai bölcsődében létszámemelésre kerülhet sor.
 ... bővebben » 
 
Végre teljes hosszban aszfaltos úton járhatnak
2007. dec. 06.
Régóta tartó probléma oldódott meg a közelmúltban, s ennek következtében már végre teljesen aszfaltozott úton járhatnak a váci, Kápolna utca lakói. Az említett utcában élők közül van, aki már csaknem harminc éve várt erre – tudtuk meg Csereklye Károly alpolgármester azon a sajtótájékoztatón, amelyet néhány napja tartottak a váci városházán.
 ... bővebben » 
 
Újabb nyilatkozatháború kórház-ügyben
2007. nov. 29.
Kazincbarcika után Nagyatád baloldali vezetése is privatizálná a helyi kórház működtetését. Az üzemeltetés és a vagyonkezelés jogát huszonöt évre adná át a nyertes magánbefektetőnek a képviselő-testület, amely a múlt héten már ki is írta a nyilvános pályázatot. Az intézményben a kórházreform megszüntette a fül-orr-gégészetet és a csecsemő- és gyermekosztályt. Igy kezdi minapi közleményét a váci képviselő-testület jobboldali Összefogás frakciójának vezetője, aki szerint ma Vácott ugyanez a folyamat zajlik.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 241 242 243 244 245 246 247 248 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1921 - 1928 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat