Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Többet fizet az önkormányzat a szemétszállításért
2008. jan. 16.
Tíz százalékkal többet fizet a váci önkormányzat a Remondis Duna Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft.-nek 2008. január elsejétől a szemétszállításért. A vállalat által tervezett és beterjesztett díjváltozási javaslatával a gazdasági és városüzemeltetési bizottság is egyet értett, s azt a város képviselő-testülete is megszavazta a decemberi ülésen. A cég az inflációból eredő többletköltség miatt kérte az eddigi összeg emelését.
 ... bővebben » 
 
Az evangélikusok is gyűjtik a megszűnő érméket
2008. jan. 13.
A Magyarországi Evangélikus Egyház Püspöki Tanácsa "Aprókkal az aprókért" elnevezéssel mozgalmat indított. Tavasszal, azaz 2008. március elsejétől kivonják a forgalomból a legapróbb pénzeket, az egy és két forintosokat. A gyülekezetek külön perselybe gyűjtik az aprókból való adományokat. Ezekkel az aprókkal is szeretné támogatni az evangélikus egyház az aprók (gyermekek) között végzett munkát. Az akcióhoz a váci gyülekezet is csatlakozott – tudtuk meg.
 ... bővebben » 
 
Felújítják a váci földhivatal épületét
2008. jan. 13.
Néhány napon belül, január 16-án, szerdán megkezdődik a Váci Körzeti Földhivatal belső átépítése. A munkálatok a tervek szerint június elsejéig tartanak. Az ügyfelezői rész átalakítása alatt azonban a hivatal nyitva tartásában nem lesz változás – tájékoztatta szerkesztőségünket Posta Botond hivatalvezető.
 ... bővebben » 
 
Új számon hívható a váci kórház
2008. jan. 08.
A váci Jávorszky Ödön Városi Kórház központi száma 2008. január 7-től, hétfőtől megváltozott. Az említett naptól az intézmény a 06-27-620-620-as telefonszámon érhető el. A 620-620-as szám hívása után, az eddig használt mellékeket továbbra is változatlanul lehet tárcsázni - olvasható a váci kórház közleményében.
 ... bővebben » 
 
A választókerületi elnök válasza
2008. jan. 08.
Bábiné Szottfried Gabriella a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Pest megyei 2-es számú választókerületi elnöke a közelmúltban sajtótájékoztató keretében reagált dr. Bóth János, országgyűlési képviselő. "A lelkiismeretem szerint szavaztam" című közleményére, amelyet honlapunkon is olvashattak. Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük a választókerületi elnök sajtótájékoztatóján elhangzottakat.
 ... bővebben » 
 
Még kérhető az influenza elleni védőoltás
2008. jan. 06.
Több, mint egymillió ember számára ingyenesen biztosítják az influenza elleni védőoltást. Járványról ugyan még nem beszélhetünk, de az ország tizenkilenc megyéjéből nincs olyan, amelyikbe ne találtak volna már influenzást. A legtöbb megbetegedést Pest megyében regisztrálták az elmúlt két hétben.
 ... bővebben » 
 
Schirilla Vácnál tizedszer is megúszta
2008. jan. 05.
Ugyan bal kezét megsebesítette egy jégtábla, az idén is sikeresen vette az akadályt Schirilla György, aki szombaton, január 5-én úszott a nulla fokos Dunában Vácnál. Ezalkalommal is több száz ember kísérte figyelemmel és tapsaival bíztatta az egészséges életmód közismert hirdetőjének attrakcióját. Gyuri csaknem tíz percig tempózott a folyóban.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1905 - 1912 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat