Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Folyóiratok Ipolyságra - képviselői tiszteletdíjból
2005. aug. 11.
A napokban teljesítheti ígéretét Hajdu Sándor, váci képviselő, aki még tavaly tett egy felajánlást szlovák testvérvárosunk, Ipolyság könyvtárigazgatójának, miszerint saját tiszteletdíjából előfizet néhány, Magyarországon megjelenő havilapra. A városatya a néhány napja véget ért Váci Világi Vigalom ideje alatt már jelképesen átadta önként vállalt felajánlásának végeredményét Lőwy Jánosnak, Ipolyság polgármesterének a helyi, Széchenyi utcai evangélikus templomban tartott ipolysági kórus hangversenye előtt. A héten azonban már valóban forgathatják kezükben a hazai újságokat az ipolyságiak - tudtuk meg a városatyától.
 ... bővebben » 
 
Összefogás - megyei szinten a parlagfű ellen
2005. máj. 24.
A Pest megyei államigazgatási szervek közös feladatuknak tekintik a népesség egészségvédelme érdekében a parlagfű elleni védekezést. Az allergiát okozó gyomnövények irtására és elterjedésének megelőzésére irányuló munkálatok elősegítését, hatékonyabbá tételét közös feladatnak tekintik. A probléma fontossága, a feladat súlya indokolta a Pest Megyei Munkaügyi Központ, a Fővárosi és Pest megyei Növény- és Talajvédelmi Szolgálat, az ÁNTSZ Pest Megyei Intézete, az FVM Fővárosi és Pest Megyei Földművelésügyi Hivatal és Pest Megye Önkormányzata összefogását.
 ... bővebben » 
 
Javuló közbiztonság, új elkerülő utak a megyében
2005. márc. 26.
Pest Megye Közgyűlése márciusi ülésén Szabó Imre elnökletével több, széles körű érdeklődésre is számot tartó témával foglalkozott. Beszámolót hallgatott meg a testület a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tavalyi munkájáról, odaítélte a Pest Megye Biztonságos települése pályázat díjait, döntött a civil szerveződéseket támogató pénzforrásokról, meghallgatta a Pest Megyei Közútkezelő Kht. tájékoztatóját a megyei utak állapotáról és fejlesztéséről.
 ... bővebben » 
 
Részleges látogatási tilalom Vácott is
2005. márc. 05.
Az utóbbi napokban jelentősen elszaporodott influenzás megbetegedések miatt az ország több kórházában látogatás-korlátozást rendeltek el. Kezdetben néhány Veszprém és Fejér megyei egészségügyi intézményt érintette ez az intézkedés, majd pénteken három Pest megyei – köztük a váci Jávorszky Ödön Kórházban is – elrendelték a részleges látogatási tilalmat. A váci mellett a ceglédi Toldy Ferenc és a kistarcsai Flór Ferenc kórházban is részlegesen tilos a látogatás.
 ... bővebben » 
 
Kóla és csipsztilalom az iskolákban?
2005. febr. 21.
Az oktatási és az egészségügyi tárca azt szeretné elérni, hogy megváltozzon az iskolai büfék és automaták kínálata. Szakemberek szerint a diákok többsége helytelenül táplálkozik, és keveset mozog. Rendeletben kívánja szabályozni az iskolai büfék és automaták kínálatát az oktatási és az egészségügyi minisztérium. A szükséges jogszabályokat várhatóan még tavasszal módosítják annak érdekében, hogy 2006 szeptemberétől minden közoktatási intézményben egészséges ételeket és italokat vásárolhassanak a diákok.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1889 - 1893 / 1893

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat