Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Két zónás parkolás lesz Vácott szeptembertől
2008. aug. 21.
Hamarosan, szeptember elsejétől módosul a parkolási rend Vác belvárosában. A képviselő-testület a júliusi ülésen döntött a változásokról, amelyek közül a legjelentősebb, hogy az eddigi egységes díjfizetést két zónás parkolás váltja fel. Az 1-es számú díjzónában az autósoknak ötven míg az autóbuszokat illetve teherautókat vezetőknek száz forintot kell fizetni negyedórás várakozásért.
 ... bővebben » 
 
Látogatói statisztika oldalunkon
2008. aug. 12.
Jó érzés számunkra látni, olvasóink növekvő számát. Az elmúlt hónapban - 2008 júliusában - 16964 egyedi látogató járt a VácOnline hírportálon, majdnem egy millió oldalletöltést generálva. Reméljük ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Ennek érdekében néhány fejlesztést szeretnénk végezni, melyekkel kapcsolatban ki fogjuk kérni látogatóink véleményét.
 ... bővebben » 
 
Ismét antiszemita felirat, ezúttal egy plakáton
2008. aug. 12.
Sződliget közigazgatási területén, a 2-es számú főút mentén lévő hirdetőtáblán reklámozzák az ezévi Budapesti Zsidó Fesztivál eseményeit. Néhány napja ismeretlen tettes(ek) festékszóróval antiszemita szöveget helyezett/helyeztek el a táblán. A Halál a zsidókra felirat több jóérzésű polgárt felháborított. Turai János feljelentést tett a Váci Rendőrkapitányságon. A Váci Zsidó Hitközség elnöke szerint a cselekmény alkalmas a faji-felekezeti gyűlölet keltésre és más egyéb bűncselekmények megvalósítására.
 ... bővebben » 
 
Fűtéskorszerűsítésre pályázik a hajléktalanszálló
2008. aug. 08.
A váci önkormányzat támogatását kérte a Szociális Szolgáltatások Háza igazgatója, Klinger Mária a Vác, Rákóczi út 20. szám alatti Hajléktalanok Átmeneti Szállása és Nappali Melegedőjének fűtéskorszerűsítésére. Egy a napokban beadott pályázat sikerében bízva megközelítőleg hárommillió-négyszázezer forintba kerülő beruházás révén energiatakarékossá válhat az intézmény fűtésrendszere.
 ... bővebben » 
 
Ismét a Munkácsy utcai fekvőrendőrökről
2008. aug. 07.
Dr. Molnár Lajos alpolgármesternek tudnia kellett arról, hogy a Munkácsy utca lakóinak prolémákat okoz a korábban létesített menetdinamikai küszöb – állítja Tomori Pál. A jobboldali Összefogás frakció vezetője a kijelentése egy minapi, ezügyben immáron második alaklommal megrendezett sajtótájékoztatón hangzott el. A helyi média jelenlétében a lakók által a rendelkezésére bocsátott dokumentumokkal is bizonyította állítását a városatya.
 ... bővebben » 
 
Platánfákat permeteznek a város közterületein
2008. júl. 29.
A REMONDIS Duna Kft. ezúton tájékoztatja Vác város polgárait, hogy munkatársai 2008. július 31. és augusztus 8. között (időjárás függvényében) a város közterületein található platánfák permetezését végzik. Az alkalmazott szerekről és azok hatásairól részletese az alábbiakban olvashatnak.
 ... bővebben » 
 
Fokozott rendőri jelenlét a turistaszezonban
2008. júl. 23.
Az ország idegenforgalmi szempontból jelentős területein június elsejétől augusztus 31-ig, illetve a fővárosban június elsejétől szeptember 30-ig, a turisztikai időszakban a hazai és külföldi turisták személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a turistaforgalom nemkívánatos jelenségeinek visszaszorítására – így különösen a bűncselekmények és a szabálysértések kiemelt turisztikai centrumokban, történő megelőzése, felderítése – érdekében fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1889 - 1896 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat