Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Konferencia és ünnepség a Szociális Munka Napján
2007. nov. 16.
A váci önkormányzat ebben az esztendőben is megünnepli a Szociális Munka Napját, amelyet hivatalosan minden esztendőben november 12-én tartanak. E napon a szociális ellátásban dolgozó szakemberek áldozatos munkájáról emlékeznek meg országszerte a Szociális Igazgatók Magyarországi Egyesületének kezdeményezésére. Az egyesület tagjai erről egy 1997-ben tartott nemzetközi konferencián döntöttek, az Országgyűlés pedig egy 1999-ben hozott határozatával ismerte el ennek a napnak a tényét.
 ... bővebben » 
 
Új főkapitány a megyei rendőrség élén
2007. nov. 14.
Dr. Ármós Sándor (képünkön) rendőr dandártábornok személyében november 15-től új vezetője van a Pest megyei Rendőr-főkapitányságnak. Erről dr. Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszter, valamint Bencze József r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány sajtótájékoztató keretében számolt be a közelmúltban. 
 ... bővebben » 
 
Levélgyűjtés a lakosság segítségével
2007. nov. 13.
Hull az elsárgult levél – énekelte Máté Péter Malek Miklós és S. Nagy István közös szerzeményét. Ez a természeti jelenség azonban nemcsak a közismert hazai slágerből ismert, hiszen évről-évre visszatér. Természetesen Vácott sincs ez másképp! A lehulló levelek elszállítása a közterületekről azonban közös feladat. Ehhez próbál meg segítséget nyújtani a váci önkormányzat – tudtuk meg Csereklye Károly alpolgármestertől a minap. 
 ... bővebben » 
 
Jojóval a Guiness rekordok közé
2007. nov. 12.
Egy spontán ötletből született Guiness-rekord kísérletnek színhelye lesz Vác néhány nap múlva. A kísérlet nem igényel súlyos anyagi eszközöket, jelentősebb előkészületeket mindössze annyit, hogy szombaton, november 17-én a váci Baptista Imaházba összegyűljön legalább hatszázharmincegy ember, akikben egyszerre "támad fel" gyermeki voltuk, s az ellenállhatatlan vágy a jojózás iránt.
 ... bővebben » 
 
Ha november, akkor népfőiskolai esték
2007. nov. 12.
Mindig nagy érdeklődés kíséri Vácott a "Novemberi esték" című sorozatot. A váci református népfőiskola szervezésében immáron tizenhatodik alkalommal valósul meg a program november 12-e és 17-e között. A hazai közélet, politikai élet jeles szereplői, valamint egyházi méltóságok mellett a határon túli, magyarok lakta települések mindennapjaiban meghatározó szerepet betöltő, közismert, konzervatív nézeteket valló személyek a napi aktualitásokról beszélnek ezeken a bizonyos "Novemberi estéken". 
 ... bővebben » 
 
Ismét jótékonysági bál lesz a deákvári óvodásokért
2007. nov. 08.
A deákvári, Diófa utcai tagóvoda jótékonysági célú bált szervez. A zenés-táncos összejövetelnek az óvoda szomszédságában lévő Petőfi Sándor Általános Iskola ad otthont november 17-én, szombaton. Az est élőzenés lesz. A zenét a Summer Dance Band biztosítja A bálra belépőjegyek a Diófa utcai óvodában kaphatók.
 ... bővebben » 
 
Újjávarázsolt park a Kötő utcában
2007. nov. 07.
Befejeződött az Alsóvárosban található Kötő utca parkjának felújítása, amely az Európai Unió szabványának megfelelően készült. A nyáron kezdődött, és csaknem két és fél millió forintos összköltségű munkák záró részében a növényzet betelepítését végezték el a szakemberek.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1889 - 1896 / 1942

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat