Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ötmillió forintot nyert a MIMK az idei vigalomra
2008. okt. 03.
Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium által kiírt „A Budapest- Közép- dunavidéki turisztikai régióban 2008-ban és 2009. első negyedévében megvalósuló turisztikai vonzerővel bíró regionális rendezvények és promóciójuk támogatása” című pályázaton a váci Madách Imre Művelődési Központ a július végi, XVI. Váci Világi Vigalom megrendezésére ötmillió forint támogatást nyert.
 ... bővebben » 
 
A nyári szünet után újraindul a Filmklub
2008. okt. 02.
A váci Madách Imre Művelődési Központban a nyári szünet után folytatódik a tavaly novemberben útnak indított filmklub. Az októberi kínálatban összesen négy film szerepel, amelyből kettőt elsősorban gyermekeknek ajánlanak. A filmklubot nyugdíjasok és diákok díjtalanul látogathatják, míg másoknak háromszáz forintba kerül a belépés. Az alábbiakban időrendben közöljük, hogy mikor, melyik filmet tekinthetik meg az érdeklődők.
 ... bővebben » 
 
Virágos Vácért mozgalom: eredményhirdetés szerdán
2008. okt. 01.
A "Virágos Vácért" elnevezésű városszépítő verseny idei, ünnepélyes eredményhirdetése október elsején, szerdán 17 órakor lesz a váci Madách Imre Művelődési Központ 37-es számú termében. A város szépítését célzó mozgalmat legelőször 2003-ban hirdette meg az önkormányzat, majd a vártnál is nagyobb siker eredményeként évről-évre megrendezik a versenyt. A költségvetéséből idén is többmillió forintot biztosított a versenyre a helyi önkormányzat.
 ... bővebben » 
 
Milyen lesz a váci vár és környéke?
2008. szept. 29.
A Váci Városvédők és Városszépítők Egyesületének szervezésében október elsején, szerdán 16 órától a váci Madách Imre Művelődési Központ 34-es termében a váci vár és környékére vonatkozó építészeti, tájépítészeti fejlesztésének tanulmányterve és városrendezési hatástanulmányának bemutatása lesz, amelyre minden érdeklődőt várnak. 
 ... bővebben » 
 
Közösen óvjuk értékeinket - kérik a képviselők
2008. aug. 24.
Örömmel számolt be Ványi Lászlóné, a váci belvárosi 4-es számú választókörzet egyéni képviselője, hogy új játszószerekkel gyarapodott a Duna-parti, kompkikötőtől néhány méterre található játszótér. A gyermekek által kedvelt új játékok alá kavics is került, míg a tér széleit mostantól a talajjal szintbehozott betonperem jelöli. A játszótér fejlesztéséhez szükséges másfél millió forintot a képviselői keretből biztosította a városanya.
 ... bővebben » 
 
Tomori Pál: "kiállunk a parkolás ingyenessé tétele mellett"
2008. aug. 24.
A júliusi képviselő-testületi ülésen – mint arról beszámoltunk – módosították Vác város parkolási rendeletet. A szeptember elsejétől érvénybe lépő változás előtt néhány napja, augusztus 19-én sajtótátájékoztató keretében fejtette ki véleményét Tomori Pál, városi képviselő, a jobboldali Összefogás frakció vezetője, aki szerint nem történt más, mint a Vác Városért Választási Egyesület listájáról 2006-ban képviselővé, majd az alakuló ülésen alpolgármesterré választott Csereklye Károllyal koalíciót alkotó szocialisták újra árat emeltek és kiterjesztették a parkolás fizetőövezeteit.
 ... bővebben » 
 
Rádi úti kerékpárút: terepszemlét tartottak a képviselők
2008. aug. 22.
A helyi sajtó jelenlétében tartott bejárást az épülő Rádi úti kerékpárúton négy városi képviselő. Kiss János, Makrai Zsolt, Ferjancsics László és Kiss Zsolt a terepszemle során személyesen győzödhetett meg arról, hogy jelenleg hol tart az általuk kezdeményezett beruházás megvalósítása. A hivatalos műszaki átadás ugyan csak a hónap végén lesz, már most – az utolsó simítások végzésekor – lehetett látni kerékpárosokat a bicikliúton.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1881 - 1888 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat