Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
2010 nem a hosszú hétvégék éve lesz
2009. dec. 28.
A 2010-es naptár alapján egyik ünnepünk sem esik keddi, illetve csütörtöki napra. Sőt: 2010-es esztendőben az ünnepnapok közül négy szombatra vagy vasárnapra esik. Négynapos hétvége nem, háromnapos hétvége annál inkább lesz a jövő évben - szám szerint hat. Hogy melyek lesznek ezek, arról az alábbiakban tájékoztatjuk kedves olvasóinkat!
 ... bővebben » 
 
Az egykori bizottsági elnök reakciója a jelenlegi bizottsági elnök közleményére
2009. okt. 08.
„A méhnyakrák-kampány szervezése, gyakorlati lebonyolítása sokkal bonyolultabb feladat, mint ahogy azt Tomori Pál képviselő úr a plagizálás eszközeivel láttatja” - osztotta meg szerkesztőségünkkel gondolatát - reflektálva Tomori Pálnak egy, a napokban portálunkon is megjelent közleményére - dr. Jakab Zoltán, aki korábban az önkormányzat egészségügyi bizottsága vezetőjeként oroszlánrészt vállalt a méhnyakrák-kampány lebonyolításában.
 ... bővebben » 
 
Koltay Gábor a róla elnevezett baráti kör vendégeként jön Vácra
2009. aug. 11.
A közelmúltban alakult Koltay Gábor Baráti Kör szervezésében augusztus 14-én, pénteken 18 órától közönségtalálkozó lesz a váci Piarista Gimnáziumban. A est meghívott vendége, a baráti kör névadója, Koltay Gábor filmrendező, aki többek között új alkotásáról is beszél.
 ... bővebben » 
 
EP-képviselőket választott az ország
2009. jún. 07.
Magyarországon a köztársasági elnök június 7-ére, vasárnapra tűzte ki az Európai Parlamenti képviselőválasztás időpontját. A szavazás reggel 6 órától este 19 óráig tartott. A hivatalos, összesített eredményt az alábbiakban közöljük.
 ... bővebben » 
 
Hiteles látogatói statisztika a Google Analytics-tól
2009. ápr. 18.

A Vác Online hírportált 2007. márciustól a Google Analytics statisztikai szoftvere folyamatosan auditálja. Kérésre, hirdetőinknek hozzáférést adunk a hiteles adatok megtekintéséhez.

További infók megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:


2010. október 16-án készült Google Analytics riport (pdf)


Amennyiben hirdetni szeretne oldalunkon, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a a 06 (30) 294-25-99 telefonszámon vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címen.

 
Eörsi Mátyás nem jön Vácra
2009. ápr. 09.
Mint arról korábban olvashattak portálunkon: a mai napon a Váci Szabadelvű Egyesület meghívására látogatott volna városunkba dr. Eörsi Mátyás, az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának elnöke, aki azonban előre nem kalkulált külföldi utazása miatt nem tud megjelenni a váci Madách Imre Művelődési Központba, 18 órára tervezett fórumon, így az elmarad - értesült szerkesztőségünk Alexy Norberttől, az egyesület titkárától.
 
Jelentkezzen, aki járt finn testvérvárosunkban!
2009. márc. 18.
Vác és a finnországi Järvenpää között negyedszázada fennálló testvérvárosi kapcsolatról a Finn-Magyar Baráti Társaság váci csoportja is megemlékezik. Az eltelt huszonöt esztendő alatt sok váci polgár járt a kapcsolat keretében Finnországban. Őket szeretné megtalálni a baráti társaság váci csoportja. Mint azt a vezetőtől, Iványi Károlytól megtudtuk: céljuk az emlékek felelevenítése, rég látott ismerősök, barátok ismételt találkozása és nem utolsó sorban számot vetni az elmúlt huszonöt év eseményeiről.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1865 - 1872 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat