Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Egy kis "csetepaté" kampánycsend előtt...
2010. ápr. 23.
A minap Tomori Pál, a váci, 5-ös számú választókörzet képviselője azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy a körzetét, továbbá a város számos területét ízléstelen kampányanyagokkal borították be ismeretlen személyek. A képviselő véleménye szerint egyértelműen azonosítható, hogy kinek a kampányanyagairól van szó, ugyanis a szórólapok dr. Jakab Zoltán (MSZP) és Bethlen Farkas (Független) országgyűlési képviselő-jelöltek ellen "kampányolnak".
 ... bővebben » 
 
Bejárták a felújításra váró kórházat
2010. ápr. 21.
A Közbeszerzési Értesítőben 2010. április 7-én megjelent közbeszerzési felhívás alapján, a projektmenedzsment lehetőséget biztosított minden résztvevő cég számára, hogy bejárják az intézmény felújítással érintett épületeit, épületrészeit
 ... bővebben » 
 
Rajzpályázat gyermekeknek a Madarak és fák napja okán
2010. ápr. 11.
A gödi városi könyvtár gyermekrajz-pályázatot hirdet a Madarak és Fák napja alkalmából. A pályázatra négy témakörben várják a 3-18 éves korosztály által készített alkotásokat. A négy téma a következő: 1, Versillusztráció Nemes Nagy Ágnes: Lila fecske című versére 2, „Fecskét látok, szeplőt hányok…”    (tavaszi népszokások) 3, Hársfa a mitológiában (görög, germán, szláv) 4, Az égig érő fa a magyar  népmesékben.
 ... bővebben » 
 
Lakossági fórum a Főtér-főutca program folytatásáról
2010. ápr. 02.
A Főtér-főutca második üteme a tervek szerint még idén kezdetét veszi. A kivitelezés megkezdése előtt lakossági fórumot tartanak a váci polgármesteri hivatalban szerdán, április 7-én, 18 órától. Külön tisztelettel várják az érintett területen élőket, vagyis a Széchenyi utca, az Eszterházy utca, a Görgey utca, a Posta park és a Katona József utca lakóit.
 
Uniós szinten meghatározott minimálbér?
2010. ápr. 01.
A La Libre Belgique belga napilap minapi számában arról számolt be, hogy a 2010. második félévében esedékes belga elnökség tervei között egy európai uniós minimálbér bevezetése is szerepel majd. Erre a pártérvek szerint a versenyképesség javításának és a tagországok közötti szociális különbségek csökkentésének érdekében van szükség.
 ... bővebben » 
 
Vác az idén is csatlakozott a Föld Órájához
2010. márc. 26.
A "Föld Órája" a WWF nemzetközi kezdeményezése, aminek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. A világ legnagyobb klímavédelmi eseményén a csatlakozók vállalják, hogy március utolsó szombatján, azaz 27-én  20.30-tól egy órára lekapcsolják a világítást. Városunk Kiss Zsolt önkormányzati képviselő kezdeményezésére először 2009-ben csatlakozott a programhoz, melynek keretében a város több pontján kikapcsolásra kerül a díszvilágítás. Az idei évben sincs ez másként. Szombat este sötétbe borul a Főtér, a Kálvária domb és az Evangélikus templom.
 ... bővebben » 
 
Színekkel szigorították az autóbontók működési feltételeit
2010. jan. 20.
A közlekedési, hírközlési és energiaügyi minisztérium rendelete 2010. január elsejével szabályozza az autóbontók működési feltételeit, tovább nehezítve az illegális vállalkozások működését. A járművek bontásához január elsejétől a közlekedési hatóság által kiállított bontási engedély – „bontási átvételi igazolás” – lesz szükséges.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1857 - 1864 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat