Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A nagycsalád a jövő
2010. dec. 26.
Napjainkban gyakran hallani, hogy értékválság van. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy bizony sokak számára az minősül értéknek, ami magas áron szerezhető be, vagy például olyan tévéműsor, amit sokan néznek, mert annak a reklámblokkja jó sok pénzt hoz a konyhára. Az érték azonban a másféle szemlélettel bírók számára nem felbecsülhető, nem megvásárolható, s senki/semmi mással nem helyettesíthető, pótolható valami. Ilyen érték például a barátság, a tudás, vagy akár a család. 
 ... bővebben » 
 
Odafigyeléssel a karácsonyi időszak tűzesetei is megelőzhetők
2010. dec. 22.
A karácsonyi ünnepekkel kapcsolatos tűzesetek az adventi koszorúk és a világító fénysorok elterjedésével szinte egész decemberben előfordulnak – mondja a K&H Biztosító szakértője. A vízbe állított, gondosan rögzített karácsonyfa, a szülői felügyelettel használt gyertya és csillagszóró segít megelőzni a tragédiákat.
 ... bővebben » 
 
Csepp a tengerben, de mégis több a semminél
2010. dec. 15.
Az egészségügyért is felelős Nemzeti Erőforrás Minisztérium tájékoztatása szerint a hazai egészségügyi szolgáltatók adósságrendezésére szolgáló konszolidációs támogatásra szánt összegből a váci Jávorszky Ödön Városi Kórház több, mint kétszázharminc-millió forintban részesül. Ez az összeg tartalmaz egy több, mint négy és félmillió forintos összeg is, amelyet kötelezően a várólisták rövidítésére kell fordítani.
 ... bővebben » 
 
Sztrájkkal kezdik a csütörtöki napot a buszsofőrök
2010. dec. 15.
 A Volánbusz Zrt. alvállalkozójának (T&J Busz Projekt Kft.) járművezetői 2010. december 16-án, csütörtökön reggel 5 óra 30 perctől 7 óra 30 percig, két órás figyelmeztető sztrájkot tartanak. A sztrájkra azért kerül sor, mert a munkáltatókkal nem sikerült megállapodnia a szakszervezetnek. Munkabeszüntetés Vác és Gödöllő térségében lesz az említett napon. A sztrájk ideje alatt jelentős késésekre és értelemszerűen járatkimaradásokra kell számítani.
 ... bővebben » 
 
Váci Egyesületek, Alapítványok - Együtt, egymásért, a városért
2010. nov. 12.
A Vendégvárók Váci Egyesülete 2010. december 3-án 15 órai kezdettel második alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Váci Egyesületek, Alapítványok elnevezésű programját a váci Madách Imre Művelődési Központ kamaratermében. Az eseményre az egyesület elnöke, Fónagy István ezúton is tisztelettel meghívja az összes váci civil szervezetet.
 ... bővebben » 
 
Tiszta várost!
2010. nov. 04.
- Valakinek talán nem fontos a környezetünk tisztasága, de Én mindig is élharcosa voltam a köztisztaság növelésének városunkban. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a tisztaság nem csak az eldobott szemét összeszedésével alakul ki. A gyomnövények rendszeres irtása, a szemetes edények tisztántartása, és a választási plakátok leszedése, letakarítása is növeli komfortérzetünket – kezdi Kiss Zsolt, a 6-os számú választókörzet képviselője (képünkön) minap szerkesztőségünkbe eljuttatott, fenti címmel jegyzett közleményét, melynek további részleteit az alábbiakban közöljük.
 ... bővebben » 
 
Egyik politikai erőnek sem lesz meg a többsége Vácon
2010. okt. 04.
Ismét érdekesnek ígérkezik az elkövetkező négy esztendő képviselő-testületének összetétele Vácott, noha hivatalos végeredményről még nem beszélhetünk. A várost a függetlenként, de a Kereszténydemokrata Néppárt támogatásával indult Fördős Attila vezetheti, aki százhuszonhét szavazattal kapott többet, mint a szocialista dr. Bóth János, aki két cikluson át vezette a várost. A nagyobbik kormánypárt, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség, bár a legtöbb, hét képviselőt juttathat a testületbe, a többsége nem lesz meg.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1849 - 1856 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat