Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Holnap árzuhanás a benzinkutakon
2012. máj. 03.
10 forinttal csökken a benzin, és 5 forinttal a gázolaj literenkénti országos átlagára a hazai töltőállomásokon holnap, azaz pénteken 0 órától. A benzin országos átlagára így 440 forintra, a gázolajé pedig 437 forintra mérséklődik literenként.
 ... bővebben » 
 
A mai napon még várjuk az adományokat!
2012. máj. 03.
Tisztelt Olvasóink! A mai napon 17 órakor véget ér szerkesztőségünk és a váci Segítünk Mozgáskorlátozottak Alapítvány (SEM Alapítvány) 2012. április 25-én, szerdán indult segélyakciójának gyűjtési időszaka. Az akciót egy máj- és vesedonorra váró, rossz körülmények között élő tiszakeszi fiatalember, Siklós Csaba és cukorbeteg édesanyja részére szerveztük. Nagyon nagy örömmel tölt el minket, hogy a rengeteg élelmiszer, sok ruha, tüzelő, és némi készpénz mellett akciónk keretében Csaba most szombaton megkaphatja azt a vadonatúj kemping biciklit is, amelyre már nagyon vágyik. Ezúton is hálás köszönet mindenkinek, aki felajánlásával - legyen az bármekkora is - segítette, segíti akciónkat!
 ... bővebben » 
 
Egyre több adomány érkezik - Köszönet mindenkinek, aki hozzájárul segélyakciónk sikerességéhez!
2012. ápr. 28.
Szerkesztőségünk és a váci Segítünk Mozgáskorlátozottak Alapítvány (SEM Alapítvány) 2012. április 25-én, szerdán segélyakciót indított egy máj- és vesedonorra váró, rossz körülmények között élő tiszakeszi fiatalember, Siklós Csaba és cukorbeteg édesanyja részére. Nagy örömünkre Olvasóinknak címzett felhívásunkra már cikkünk megjelenése után fél órával megérkezett az első felajánlás, s azóta is folyamatosan jönnek a megkeresések, érkeznek az adományok - egyre több.
 ... bővebben » 
 
Sokszínű Magyarország - Sokszínű Európa: kulturális est az összetartozás jegyében
2012. ápr. 23.
A Váci Közéleti Egyesület szervezésében 2012. április 26-án, csütörtökön 18 órától a váci Madách Imre Művelődési Központ színháztermében rendezik meg - immáron hagyományosan - a "Sokszínű Magyarország - Sokszínű Európa" című kulturális programot. Az est fővédnöke: Fördős Attila, Vác város polgármestere.
 ... bővebben » 
 
Beköszöntött a kullancsszezon!
2012. ápr. 23.
Az legfrissebb felmérések alapján Zala, Vas, Somogy, Veszprém és Nógrád megye a leginkább fertőzött terület, Budapest és Pest megye pedig közepesen fertőzött vidéknek számít a kullancsok számát illetően. Legtöbben az alig harminc éve felismert Lyme-kór miatt szorulnak orvosi ellátásra, azonban a kullancsok emelett számos, veszélyes betegség előidéző elemeit hordozhatják magukban - így például a vírusos agyhártya-, agyvelőgyulladást okozó enkefalitiszt is. Utóbbi ellen már létezik oltóanyag, és beadása ilyenkor tavasszal célszerű azoknál, akik gyakran járnak erdős területeken.
 ... bővebben » 
 
Föld Napja rendezvénysorozat - 2012
2012. ápr. 23.
A 2012-es Föld Napja rendezvénysorozat a tegnapi Naszály túra után a holnapi napon a Diákpolgármester-választással, és a középiskolások környezetvédelmi kommunikációs versenyével folytatódik. Az idei eseménysorozat záró rendezvényére, a „Tour de Vác”-ra április 25-én, szerdán kerül majd sor.
 ... bővebben » 
 
Hetedszer is KöZöD! Önkéntes Fiatalok Napja
2012. ápr. 20.
Rendhagyó módon ünneplik az önkéntes fiatalokat április 21-én Budapesten. Miközben az ország  közel 100 településén végeznek majd fiatalok önkéntes tevékenységeket és akciókat, a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) 2012-ben egy önkéntes divatbemutató keretében mutat be 21 nem mindennapi fiatalt, akik elmondhatják magukról, hogy életüknek ugyanúgy része az önkéntesség, mint egy-egy örök ruhadarab, pl. egy farmer. A szervezet továbbra is koordinálja a fiatalok önkéntes és közösségi szolgálati tevékenységeit egybefogó KöZöD! programsorozatot.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1817 - 1824 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat