Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A héten nem változik az üzemanyagok ára
2012. máj. 23.
Noha a múlt héten romlott a forint árfolyama, de csökkent az olaj és a késztermékek - a benzin és a gázolaj - tőzsdei árfolyama, így ezen a héten a Mol nem változtat a kiskereskedelmi árakon. A benzin országos átlagára így várhatóan 425 forint, a gázolajé pedig 428 forint marad.
 ... bővebben » 
 
Idén Vácott rendezik a Pest megyei Elsősegélynyújtó Verseny döntőjét
2012. máj. 23.
A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete immár 41. éve rendezi - a felmenő rendszerű Országos Elsősegélynyújtó Verseny részeként - a Pest Megyei Elsősegélynyújtó Döntőt, a hagyományoktól eltérően ebben az évben önállóan. A versenyen általános -, középiskolai és felnőtt csapatok mérik össze tudásukat az elsősegélynyújtás területén elméletben és gyakorlatban egyaránt.
 ... bővebben » 
 
Közös képviselők kinevezése
2012. máj. 22.
A Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetsége (MTOSzSz) 2012. május 12-én tisztújító taggyűlést tartott. A taggyűlésen a Váci Közös képviselők Klubját az a megtisztelteés érte, hogy egyik tagját, Racskó Jánosnét a Felügyelő Bizottság tagjává, másik tagját Hajdu Sándort pedig az Etikai Bizottság elnökévé választották.
 ... bővebben » 
 
Mától felhőszakadás, jégeső jöhet
2012. máj. 22.
A hét közepén ismét mozgalmassá válik időjárásunk, A hétvége csendes időjárása után ismét változékonyabbra fordul időjárásunk.. Egy tőlünk nyugatra elhelyezkedő ciklon áramlási rendszerébe kerülünk, amely dél felől nagy nedvességtartalmú és enyhe légtömegeket szállít felénk. Hétfőn még csak a ciklon felhőzete érte el hazánkat, mától pedig országszerte zivatarokra lehet számítani - helyenként jégeső és felhőszakadás kíséretében.
 ... bővebben » 
 
RubiCom után UPC
2012. máj. 19.
A RubiCom kábelhálózatainak értékesítése nyomán májustól már az új tulajdonos, a UPC Magyarország biztosítja a kábeltévés, internet- és telefonszolgáltatásokat a RubiCom egykori szolgáltatási területén - így Vácott és térségében is. A műszaki fejlesztéseknek köszönhetően itt is elérhetővé válnak a UPC saját újszerű digitális tévés és villámgyors internet-szolgáltatásai. Az alábbiakban néhány, az átállással kapcsolatos, fontos információt teszünk közzé olvasóink számára.
 ... bővebben » 
 
Újdonságokkal indítja a nyarat az Invitel
2012. máj. 19.
Új, személyre szabható csomagokkal, az optikai- és kábelhálózattal lefedett területein HD csatornák színes palettájával és számos területen már 150 Mbit/s névleges sávszélességgel indítja a nyarat az Invitel. A vállalat az elmúlt hónapokban előremutató fejlesztéseket hajtott végre, melyekkel jelentősen átalakította portfólióját és az otthoni szórakoztatást helyezi az új szolgáltatások középpontjába, hogy valóban magas szintű élménnyé tegye az otthoni televíziózást és internetezést - derül ki abból, a minap szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményből, amelynek további részleteit az alábbiakban tesszük közzé olvasóink számára.
 ... bővebben » 
 
Vasárnap ismét vásár lesz Vácott
2012. máj. 19.
Mint minden hónap harmadik vasárnapján, így 2012. május 20-án is megrendezésre kerül az Országos Állat- és Kirakodóvásár Vácott, a Vásártéren reggel 6 órától egészen 13 óráig.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1801 - 1808 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat