Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Váci lány lett az év Playmate-je!
2012. jún. 03.
A tavalyi I. Dunakanyar Szépe Választás különdíjasát, a váci Varga Alexát tartotta a legszebbnek a 13 tagú zsűri az idei Playmate-választáson, amelynek döntőjére a RAM Colosseumban került sor 2012. május 31-én, csütörtökön este.
 ... bővebben » 
 
Váci Bolhapiac
2012. jún. 03.
undefinedA mai napon 10 és 14 óra között hagyományteremtő jelleggel Bolhapiac lesz a váci élelmiszerpiacon (Káptalan utca 3. / a Március 15. tér mellett). Legyen az régiség, ruha, könyv, műszaki cikk, játék - itt szinte minden megtalálható, megvásárolható!
 ... bővebben » 
 
Tejjel koccintottak a sztárok A Tej Világnapján
2012. jún. 01.
Tejjel koccintva ünnepelték a Tej Világnapját a Rippel Fivérek, Lola, és DJ Dominique. A népszerű artistapáros, a fiatal énekesnő és a közismert lemezlovas egy, a tejfogyasztást népszerűsítő edukációs kampány szereplőiként csatlakozott a korábban a Nemzetközi Tejszövetség, majd az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Világszervezete (FAO) által kezdeményezett nemzetközi eseményhez.
 ... bővebben » 
 
A Finn-Magyar Baráti Társaság összejövetele
2012. jún. 01.
A Finn-Magyar Baráti Társaság szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a soron következő összejövetelére, amelyre 2012. június 4-én, hétfőn 18 órai kezdettel kerül sor a Váci Evangélikus Egyházközség gyülekezeti termébe (Vác, Széchenyi utca 24. I. emelet).
 
Trianonra emlékezik a váci Jobbik
2012. máj. 31.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Váci Szervezete 2012. június 2-án, szombaton 14 órai kezdettel tartja hagyományos, a trianoni békediktátumra emlékező gyűlését Vácott, a Duna-parton, az Országzászlónál. Az ünnepség keretében beszédet mond: Novák Előd, a Jobbik alelnöke. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak.
 ... bővebben » 
 
Városi megemlékezés a Nemzeti Összetartozás Napján
2012. máj. 31.
1920. június 4-én megkötött trianoni szerződés 92. évfordulója alkalmából 2012. június 4-én, hétfőn, a Nemzeti Összetartozás Napján Vác Város Önkormányzata Városi Emléknapot szervez, melynek programjairól az alábbiakban tájékoztatjuk olvasóinkat.
 ... bővebben » 
 
Ismét egy nap az esélyegyenlőségért
2012. máj. 31.
Ebben az esztendőben is megrendezik Vácott a Regionális Esélyegyenlőségi Napot, amelynek alapvető célja: ráirányítani a közvélemény figyelmét a különféle fogyatékossággal élő emberek mindennapi nehézségére. A programok főszervezője az idén a váci Madách Imre Művelődési Központ, amely intézmény kollektívája a Nemzeti Kulturális Alaphoz pályázott sikeresen e nap lebonyolítása érdekében. A kulturális intézmény a pályázat megírása előtt bevonta szakmai partnerként a Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesületét és több civil szervezetet.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1785 - 1792 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat