Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Vízosztás a hőségben
2012. júl. 04.
Ezúton felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a Duna Menti Regionális Vízművek Zrt. munkatársai a hőség ideje alatt friss, hideg csapvizet kínálnak a hűsölésre vágyó járókelőknek 2012. július 4-én, 5-én és 6-án 10 és 16 óra között a Szent István téren. A cég munkatársai az ingyenes frissítő osztása mellett a járókelők érdeklődő kérdéseire is szívesen felelnek.
 
Hasznos tanácsok a kánikula idejére
2012. júl. 04.
Tekintettel arra, hogy továbbra is tombol a nyár és Dr. Paller Judit mától egészen hétfőig meghosszabbította a harmadfokú hőségriasztást, ismét felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a kánikula, a nagy meleg bárkinek - egészségi állapottól függetlenül - okozhat egészségügyi panaszokat, rosszulléteket, de figyelmetlenségünk akár tragédiát is okozhat!
 ... bővebben » 
 
Timi mindent elsöprő sikerrel "varázsolt" Tatán
2012. júl. 02.

Az elmúlt hétvégén immáron tizenkilencedik alkalommal került megrendezésre Tatán, az Eszterházy kastélyban és a Várban a Víz, Zene, Virág Fesztivál, melynek keretében számos program mellett Virágkötészeti Magyar Kupa versenyt is szerveztek "Fesztivál csokra", és "Ókori lakoma asztaldíszítés" kategóriákban. Az eseményen Tóth Tímea, a váci Virágvarázs üzletének kiváló, számos sikert elért virágkötője (képünkön) is képviseltette magát, nem is akárhogyan - Timi csokrával első, asztaldíszével második lett, összesítettben pedig a legjobbnak bizonyult!

 ... bővebben » 
 
Sikeresen zárult az "Egészséges életmód program a Dunakanyarban"
2012. júl. 01.
A “Egészséges életmód program a Dunakanyarban” című, egészségfejlesztést célzó hat hónapos rendezvénysorozat az elmúlt napokban sikeresen lezárult. A program a TÁMOP-6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0371 azonosítószámú pályázati projekt keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 ... bővebben » 
 
Az Invitelnél is nézhető 3D-ben az Olimpia
2012. jún. 30.
Július 2-án, hétfőn az EB döntő 3D-ben történő ismétlésével nyit és augusztus 12-éig az olimpia zárónapjáig az Invitel egyes hálózataiban is díjmentesen elérhető lesz a 3D-s adásokat közvetítő m3D csatorna - derül ki a társaság legfrissebb, szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményéből, melynek további részleteit az alábbiakban tekinthetik meg olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Érvényben a harmadfokú hőségriasztás! - Hasznos tanácsok a kánikula idejére
2012. jún. 30.
Mint arról a tegnapi napon beszámoltunk, ma 0 órától egészen július 4-én 24 óráig harmadfokú hőségriadó van érvényben. A hazánkba érkező szaharai, meleg levegő képezte kánikula a következő napokban bárkinek okozhat egészségügyi panaszokat, rosszulléteket, de figyelmetlenségünk akár tragédiát is okozhat!
 ... bővebben » 
 
Ismét nyakunkon a kánikula!
2012. jún. 28.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzései szerint a hétvégére ismét visszatér a kánikula. Míg ma 24–31 fok között lesz a napi csúcshőmérséklet, addig pénteken 28–33 fokra, szombattól pedig - egészen a jövő hét közepéig - 36–38 fokra is felkúszhat a hőmérők higanyszála. Tehát ismét nyakunkon a kánikula!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1753 - 1760 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat