Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Az ősz első Bolhapiaca
2012. szept. 04.
Vasárnap, szeptember 9-én 10 és 14 óra között ismét megnyitja kapuit a Váci Bolhapiac a váci élelmiszerpiacon (Káptalan utca 3. / a Március 15. tér mellett). Legyen az régiség, ruha, könyv, műszaki cikk, játék - itt szinte minden megtalálható, megvásárolható! A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Csak a gázolaj lesz drágább szerdától
2012. szept. 04.
A gázolaj literenkénti, országos átlagára 3 forinttal emelkedik 2012. szeptember 5-én, szerdán 0 órától; a benzin ára ezzel szemben nem változik. A változást követően a gázolaj országos átlagára 440 forint lesz, míg a benziné 438 forinton stagnál.
 ... bővebben » 
 
Akár már az idén jöhetnek a területi rendszámok
2012. aug. 31.
- Egyablakos ügyintézéssel történhet meg a rendszámcsere az autókon, amennyiben még az idén döntenek a területi alapú rendszámokról - írja az origo.hu. Amennyiben a bevezetés mellett dönt az illetékes tárca, a műszaki vizsgán egyablakos ügyintézéssel történhet meg a rendszámcsere - mondta Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedésért felelős helyettes államtitkára Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) új elnökének szerdai beiktatásán Budapesten.
 ... bővebben » 
 
Véget ért a játék: lássuk a szerencsés olvasókat!
2012. aug. 29.
Ma 12 órakor véget ért a világhírű Eötvös Cirkusz 2012-es European Tour-jának váci fellépéséhez kapcsolódó játékunk, melyet az elmúlt szombaton, 2012. augusztus 25-én hirdettünk meg olvasóink számára. A játékban való részvételhez olvasóinknak a Váci Regionális Hírportál néven elérhető Facebook-os oldalunkon kellett Like-olni az Eötvös Cirkusz plakátját. A játékban résztvevők között ma délután kisorsoltunk tíz darab kétszemélyes, ingyenes belépőjegyet a cirkusz egyik váci előadására. Nem is csigázzuk tovább a kedves olvasókat - lássuk, kik is a szerencsés nyertesek...
 ... bővebben » 
 
Véget ért a játék: hamarosan kiderül, kik nyertek páros belépőjegyet az Eötvös Cirkuszba
2012. aug. 29.
Ma 12 órakor véget ért a világhírű Eötvös Cirkusz 2012-es European Tour-jának váci fellépéséhez kapcsolódó játékunk, melyet az elmúlt szombaton, 2012. augusztus 25-én hirdettünk meg olvasóink számára. A játékban való részvételhez olvasóinknak a Váci Regionális Hírportál néven elérhető Facebook-os oldalunkon kellett Like-olni az Eötvös Cirkusz plakátját. A játékban résztvevők között ma délután kisorsolunk tíz darab kétszemélyes, ingyenes belépőjegyet a cirkusz egyik váci előadására.
 ... bővebben » 
 
Várhatóan nem változik az üzemanyagok ára ezen a héten
2012. aug. 28.
A múlt heti jelentősebb áremelést követően az előttünk álló héten vélhetően nem változik majd az üzemanyagok ára - az elmúlt hét során látott árelmozdulások alapján legalábbis erre következtetnek a portfolio.hu elemzői.
 ... bővebben » 
 
Az utolsó üzlet is bezár a Vásár téri piacon
2012. aug. 28.
Pénteken, azaz 2012. augusztus 31-én az utolsó üzlet is bezárja kapuit a Vásár téri piacon. A sokak emlékezetében "lengyel piacként" élő terület egykoron hemzsegett az árusoktól - szinte bármit megvehettünk, amire szükségünk volt. Aztán idővel a kereslet visszaesésével párhuzamosan a piac egyre kisebbé zsugorodott.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1705 - 1712 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat