Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
2015/2016 szilveszteri szállás ajánló Nyomtatás E-mail
2015. nov. 24.
Az év végi ünnepekhez közeledvén egyre többen keresgélnek a szállodák és wellness hotelek kínálatában. Míg körülbelül egy évtizede még korántsem volt ennyire elterjedt az ünnepek otthontól távol töltése, addig manapság sokan választják ezt a fajta kikapcsolódást. Nem csak a karácsony, de szilveszter szállás kínálata iránt is mind nagyobb a kereslet, s a szolgáltatók már most igyekeznek akciós csomagajánlatokkal rendelkezésre állni. De mégis milyen típusú szálláshely mellett érdemes letenni a voksot? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyermekkel utazóknak egészen más jellegű igényeik szoktak lenni, mint a romantikus szilveszteri programot keresőknek.



Megéri tehát az árak mellett arra is figyelni, hogy milyen típusú szálláshelyen történik a foglalás. Az utisugo.hu összegyűjtötte azokat a szilveszter szállás fajtákat, melyek iránt már most igen nagy érdeklődés mutatkozik.

Wellness hotelek akciós csomagajánlatokkal

Az országban gombamód szaporodó, és minden régióban szép számmal megtalálható wellness hotelek az év vége kapcsán is töretlen népszerűségnek örvendenek. Nem csak a tökéletes kényelem, de a wellness szolgáltatások és a fedett fürdőzési lehetőségek is mellettük szólnak. Számos komplexum valamelyik hazai fürdő közvetlen közelében épült, ezzel lehetővé téve, hogy a házon belüli fürdőzés, szaunázás lehetőségein túl az élmény-, és gyógyfürdő kínálta lehetőségeket is kihasználhassák a vendégek.

Kastélyszállodák a különlegességek kedvelőinek

Mesébe illő környezet, régi korokat idéző építészeti megoldások a mai luxusszínvonallal társítva- elsősorban így jellemezhetnénk azokat a kastélyszállókat, melyek szilveszter szállás kapcsán is elérhetőek. A szolgáltatók általában igyekeznek valami egészen különlegeset nyújtani, mely színvonalában, stílusában is passzol a szálló adottságaihoz. Nem ritka, hogy bálok kerülnek megrendezésre szilveszter környékén, de a vendégek kihasználhatják a sok esetben ház falain belül helyet kapott wellness központ szolgáltatásait is. Nem ritka az ünnepi zenés gálavacsora, a meglepetés vendégek, de a borkóstolás is gyakran szerepel a programok között.

Gyerekbarát szállodák családosaknak

A szálláshely szolgáltatók szilveszter szállás kapcsán is gondolnak azokra, akik családdal, gyermekkel kívánnak utazni. Kifejezetten számukra ajánlottak az egyébként év más időszakaiban is igen keresett gyerekbarát szállodák. Nem csak a programlehetőségek, a játszóházak, vagy az éttermi menü összeállítás során tartják szem előtt a kicsik igényeit, de sokszor a szobák is ennek megfelelően kerülnek kialakításra. Ha a szilveszter nem feltétlen a fékevesztett bulizásról szólna, hanem inkább a gyerekekkel és a partnerrel együtt töltött, pihentető kikapcsolódásról, akkor megéri a hasonló komplexumok mellett letenni a voksot.
 
Gyógyszállodák az egészség jegyében

Az év végi napok kiválóan alkalmasak arra is, hogy új energiákkal töltődjön, és a gyógyvizeket hívja segítségül panaszai enyhítésére. Ezt a célt szolgálják a gyógyszállodák, ahol a hagyományos wellness szolgáltatásokon túl gyógyászati kezelések is rendelkezésre állnak, de a vendégek hódolhatnak a gyógyfürdőzés élményének is. Természetesen az ünnepi gálaest ezekben a komplexumokban is elmaradhatatlan, idézve ezzel a hamisítatlan szilveszter hangulatot.


Essen bármelyik típusra is a választása, érdemes tudnia, hogy szilveszter szállás lehetőségei iránt már most sokan érdeklődnek. Ha nem szeretne lemaradni egy igazán jó ajánlatról, akkor foglaljon minél hamarabb!
Megosztás
 




 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat