Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Az első gyertya
2018. dec. 02.
Az Advent, Adventus latin eredetű szó - jelentése: eljövetel, megérkezés. Az ünnep eredete egészen az V-VI. századra nyúlik vissza. Advent a Karácsonyra, Jézus születésének ünnepére való felkészülés időszaka. Tágabb értelemben: Advent a reményteli várakozás, a lelki készülődés ideje is. Az adventi időszak a december 25-e előtti negyedik vasárnappal (idén december 2-án, tehát a mai napon) kezdődik és három héten át tart.
 ... bővebben » 
 
Olvassa híreinket? Szereti a VácOnline-t? Patronáljon minket!
2018. nov. 30.
Nemrégiben egy kérdést tettünk fel Facebook oldalunkon az Olvasóinknak. Arra voltunk kíváncsiak, hogy: ha lehetőség lenne rá, akkor támogatnák-e a munkánkat annak érdekében, hogy napról-napra fejlődhessünk, többet és többet nyújthassunk a számukra.
 ... bővebben » 
 
Az Orbit immár harmadszor támogatta az SOS Gyermekfalvakat
2018. nov. 29.
Minden gyermek megérdemli, hogy mosolyoghasson! Ennek okán az Orbit már harmadik alkalommal csalt mosolyt a rászoruló gyerekek arcára. A Gyermekmosoly kampány során idén 11 243 788 Ft gyűlt össze az SOS Gyermekfalvaknak, amely a vér szerinti szüleik nélkül élő hátrányos helyzetű gyerekekről gondoskodik. A kezdeményezés célja az adománygyűjtés mellett nemcsak a megfelelő szájhigiénia fontosságának népszerűsítése, de a gyermekek egészséges önbizalmának támogatása is volt. Tudj meg többet és támogasd te is az SOS Gyermekfalvakat a https://gyermekmosoly.orbit.hu/ oldalon.
 ... bővebben » 
 
Tegyük szebbé mindenki karácsonyát! - Tartósélelmiszer-gyűjtéssel segít a Tesco és az Élelmiszerbank
2018. nov. 23.
A Tesco idén már 11. alkalommal csatlakozik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Karácsonyi Adománygyűjtő akciójához. A vásárlók november 23. és 25. között országszerte - többek között - 161 Tesco áruházban adhatják át a rászorulóknak szánt adományokat az Élelmiszerbank önkénteseinek. Az áruházlánc az előző évekhez hasonlóan a vásárlói adományokat kiegészíti az összegyűjtött élelmiszerek értékének 20 százalékával..
 ... bővebben » 
 
A váci Tánccal az Egészségért TSE két csapata is világbajnok lett!
2018. nov. 10.
2018. október 25-e és 27-e között került sor Rómában a WBA World Association World Dance Championship 2018-as táncversenyre. A versenyt a Teatro Greco színházteremben tartották  Stefano Selatti (Mondial Dance Academia Di Danza) szervezésében. A Tánccal az Egészségért TSE "AK Coming Soon" hip hop csapata szoros versenyt követően felállhatott a dobogó legfelső fokára, és így világbajnokok lettek.
 ... bővebben » 
 
Félmillióan is utazhatnak vonattal a hosszú hétvégén - Érdemes elővételben megvenni a vasúti jegyet
2018. nov. 02.
Mindenszentekhez, Halottak napjához, a munkaszünethez és az őszi iskolai szünet végéhez igazodva változik a vonatközlekedés rendje: október 31-én a pénteki, november 1-jén a szombati, 2-án és 3-án az ünnepnapi, 4-én a szokásos vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. Négy nap alatt ötszázezer utasra számít a vasúttársaság, ezért már ma érdemes elővételben megvenni a menetjegyeket és helyjegyeket. A hosszú hétvégén is csaknem napi 150 csúcsidőn kívüli, kevésbé kihasznált járatra válthatnak jegyet 20 százalékos kedvezménnyel az utasok, ezenkívül vasárnap délután mentesítő vonat indul Győrből a fővárosba, valamint Nyíregyházáról Debrecenen át Budapestre a TELEVONAT is közlekedik.

 ... bővebben » 
 
Fokozott rendőri jelenlét a temetők környékén
2018. okt. 31.
A közelgő Mindenszentek és Halottak Napja alkalmából legtöbben felkeressük elhunyt szeretteink sírjait, azokra elhelyezzük a kegyelet virágait és meggyújtjuk az emlékezés lángját. Ebben az időszakban már október utolsó hétvégéjén megtelnek a temetők látogatókkal.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 1920

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat