Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ringbe száll a váci jobboldal
2019. aug. 23.

Az október 13.-ai önkormányzati választásokra készülő jobboldal képviselőjelöltjeit mutatta be dr. Rétvári Bence Vác országgyűlési képviselője.


- „A váci polgárok is láthatták, hogy ez egy olyan csapat, amely az elmúlt két ciklusban is sikerrel vette a város felemelése érdekében az akadályokat. Szemben az ellenzékkel, akik csak a torzsalkodással tudták magukra felhívni a figyelmet. Ezzel szemben itt egy stabil csapat állt fel, akik képesek a város fejlesztését tovább vinni, és amely képes arra, hogy a kormányzattal együttműködjön.”

A képviselő emlékeztetett a tét nagyságára: -„Jól láthatjuk, hogy azokon a településeken, ahol az ellenzék politikai csatamezővé alakítja a várost, ott a fejlesztések megállnak, a települések üzemeltetése akadozik, hiszen ott a vezetőség a konfliktusokkal van elfoglalva – és nem a fejlesztésekkel. Nekünk az a feladatunk, hogy a békés továbbfejlődés útját egyengessük.”-


 ... bővebben » 
 
Régi arcok új tervek - Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP váci képviselőjelöltjei
2019. aug. 22.

Augusztus 22.-én a Művelődési Házban mutatkoztak be a Fidesz -KDNP pártszövetség váci képviselőjelöltjei. A sajtótájékoztatón elhangzott: a jelöltek személyét illetően egyhangú döntés született: a Fidesz váci elnöksége sikeresnek tartja a Fördős Attila polgármester vezette csapatot, ezért sem tartják indokoltnak a változtatást.
 ... bővebben » 
 
Házasságellenes videóminta alapján kampányol a váci Jobbik
2019. aug. 21.
Bizarr politikai videókban szerepel a Jobbik váci elnöke, megyei képviselője.
 ... bővebben » 
 
Sajtótájékoztatót tartott a Matkovich ellenes ellenzéki összefogás
2019. aug. 17.
Bejegyezte a Vác Városért Választási Egyesületet a Nemzeti Választási Bizottság, így nincs jogi akadálya annak, hogy a Váci Szívvel Mozgalom megkezdje a kampányt.
 ... bővebben » 
 
Krauze István: Matkovichot törtető, önjelölt embernek látjuk
2019. aug. 17.
Nyilatkozatot tett közzé a Demokratikus Koalíció váci szervezetének közelmúltban lemondott elnöke. Krauze István szerint Matkovich Ilona megalkuvó, törtető, a DK budapesti központja pedig megtévesztettségből fakadóan hibás döntést hozott, amikor támogatásáról biztosította.
 ... bővebben » 
 
A harmadik jelölt
2019. aug. 16.

- Szeretném leszögezni – mondja még az első kérdés feltevése előtt Dr.Csereklye Klapwijk Krisztina, - hogy bár a harmadikként emlegetnek a nem-fideszes, nem kormánypárti indulók között,  semmiképpen nem vagyok a harmadik tagja az úgynevezett „ellenzéki összefogásnak”.

A Mi Hazánk Mozgalomnak alapvető célja hogy egyformán elhatárolódjon a kormányon levő, és a balliberális pártok mindegyikétől. Mi egy harmadik, arany középúton szeretnénk járni. Az elképzeléseinkkel kapcsolatos közleményben meg is írtam: „A váci kormánypárti vezetés munkáját messzemenőkig nem tartjuk kielégítőnek, sem szakmai, sem etikai szinten, …ugyanakkor gyermekközpontú-, férfi és nő kapcsolaton alapuló családmodellt védjük, ebből adódóan semmilyen formában nem tudunk azonosulni a liberális nézeteket valló ellenzéki pártok törekvéseivel.”


 ... bővebben » 
 
Újra választunk  ezúttal október 13.-án
2019. aug. 16.

Áder János köztársasági elnök 2019. október 13. napjára, vasárnapra tűzte ki a helyi önkormányzati általános választásokat.

Közleményben tudatta Deákné dr. Szarka Anita Vác város jegyzője, mint a Váci Helyi Választási Iroda vezetője, hogy milyen szabályok érvényesek az idei önkormányzati választásokra. A polgármesteri, illetve a képviselői jelöltséghez Vácon az alábbiak szerint szükséges a támogató aláírások megszerzése:

 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 1942

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat