Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.huBarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI SHOP
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Adatkezelésről Nyomtatás E-mail


A személyes adatok tekintenében az alapítók és szerkesztők - név szerint: Dózsa Csaba, Huszár Károly és Lakatos Csaba - az 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva járnak el, valamint figyelembe veszik az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről rendelkezéseit, illetőleg az „ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait.

Az alapítók és szerkesztők a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül - jogszabályi kötelezettség hiányában - harmadik személynek nem adják át.

A Vác Online portál egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön a Vác Online részéről nem kap további értesítést. Az adatfileok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat. Ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A Vác Online portálra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, mely kizárólag a Vác Online portál fejlesztése érdekében kerül felhasználásra. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

Az alapítók és szerkesztők az adatok tárolásánál a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzák annak érdekében, hogy az adatok illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

A rögzített adatokból statisztikai összegzés készítésére kerül sor. Ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra.

Az alapítók és szerkesztők – a fentebb említett statisztikai adatokat kivéve – harmadik fél részére semmilyen formában nem szolgáltatnak ki adatokat.

A Vác Online tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is, ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért az alapítók és szerkesztők semmilyen felelősséget nem tudnak vállalni.

Megosztás
 
 

Kövess minket a Facebook-on is!The Red Rouge ...az örök divat!
The Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat