Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Mester és tanítványa beszélgetnek... Nyomtatás E-mail
2015. szept. 13.
Ahogyan azt utolsó blogbejegyzésemben ígértem, következzék az alábbiakban egy interjú, amelyet Klein István személyi edzőmmel, a Royal Fitness Club vezetőjével készítettem a minap. Fogadjátok szeretettel!

- Megszoktam már, hogy mindig kérdezek tőled, de ez most egy kicsit más lesz. Érdekelne első körben, hogy mi motivált, amikor elhatároztad, hogy személyi edző leszel, illetve mióta foglalkozol ezzel?


- Sportoktatóként kezdtem pályafutásomat és csoportos foglalkozásokat kezdtem tartani. Egészen pontosan Spinninget. Itt szembesültem azzal, hogy az embereknek azon túl, hogy sportolni szeretnének, szeretnék azt minél tudatosabban tenni, hogy hatékonyabbak, sikeresebbek legyenek. Ahhoz, hogy ebben segítséget tudjak nyújtani, tovább kellett képeznem magam.

- Pontosítsunk: ahogy megismertelek, itt nem csupan személyi edzésről van szó, ez annál ugye több? ...hiszen hasznos táplálkozási és életmód tanácsokkal is el szoktál látni.

- A jó pap holtig tanul... a végzett személyi edző csak egy stabil alapot kap ahhoz, hogy emberekkel foglalkozzon. A sikeres munkához több tudásra van szükség. Ezért is lettem Életmód Tanácsadó, Preventív Gerinctréner stb.

- Hogyan látod, az emberek manapság többet sportolnak, illetve többet foglalkoznak az egészségükkel, az egészséges táplálkozással, mint mondjuk 5 vagy 10 évvel ezelőtt?

- Igen, az utóbbi időben jelentősen többet hallani a sportról, egészséges életmódról, egyre több helyen lehet mozogni és szerencsére egyre több jól képzett szakember van, aki segíteni tud a tartós sikerek elérésében.

- Beszéljünk egy kicsit a Royal Fitness Club-ról, amely pár hete ugye az én életemben is kiemelt szerepet kapott. Sokan járnak ide és sokféle testmozgást végeznek. Kérlek, kicsit foglald össze az olvasóinknak, hogy milyen sportolási lehetőségeket kínál a Royal Fitness Club!

- A Royal Fitness Club, ahogy a neve is mutatja, nem csak a fitness terem, hanem a klub, ahol családias hangulatban, kellemes környezetben valódi kikapcsolódás a sport. Lehetőséget biztosítunk már ovis kortól a mozgásra ovis tánc formájában, a kicsit nagyobbak, tinik a hip-hop-ot kedvelik. Felnőttek számára csoportos és egyéni foglalkozásaink is vannak, ahol a terhelhetőség, állóképesség és a cél határozza meg, hogy kinek mit ajánlunk. Ezt egy ingyenes állapotfelmérés során közösen döntjük el. A paletta rendkívül színes, zsírégető, alakformáló órák, állóképesség fejlesztő edzések, mint a TRX, CrossFit, aerobik, kangoo, hogy teljes legyen a sor.- Ahogy az edzéseink során megfigyeltem a teremben a korosztályt, gyakorlatilag azt tudom mondani, hogy a testünk karban tartása - ha az egészség engedi - nincs korhoz kötve, hiszen a 10 évestől a 70 évesig látok itt embereket. Jól mondom?

- Igaz, sőt a Maminbaba Latin Fitneszre fél évesnél fiatalabb babák is jönnek anyukájukkal.
A legidősebb rendszeresen járó vendégünk Szemere István, aki 69. életévét tapossa.

- Igen, vele én is találkozom a teremben, szinte minden nap. Jó példa ő arra, hogy a testedzés nem korfüggő.
Beszéljünk most egy kicsit arról, ami a termen kívül történik, hiszen - mint az köztudott - számtalan rendezvényen jelen vagy és képviseled a Royal Fitness Club-ot, illetve támogattok is sok rendezvényt például bérlet-felajánlásokkal. Ez tetszik, ugyanis nem csak arról szól a dolog érzésem szerint, hogy reklámozzátok magatokat, hanem ez egy nagyon erős közösségi szerepvállalás is egyben. Jól érzem?


- Amit végzünk, az nem munka, hanem hivatás. Célunk: minél szélesebb körben népszerűsíteni a rendszeres testmozgást, az egészséges életmódot. Az ajándék bérletek célja, hogy motiváljuk az embereket a tömegsport rendezvényeken való részvételre és természetesen a jó teljesítmény elismerése. Különben nem csak sport rendezvényeket támogatunk így, hanem egyéb jótékonysági eseményekre, bálokra is juttatunk ingyenes bérleteket.

- Végezetül még, visszatérve az egészséges életmódra és a sportra: Sokat hallani arról manapság, hogy bem túl rózsás az emberek egészségi állapota. Sokan azt mondják, ez azért van, mert az emberek tudják megfizetni, hogy egészségesen éljenek, nincs idejük, hogy sportoljanak. Te, mint szakember ezt hogyan látod?

- Az egészség nem pénz kérdése. Sokszor ámulva nézem a bevásárló kosarakat, hogy mennyi fölösleges, egészség károsító élelmiszer van, amik értéke bőven meghaladja egy havi kondibérlet árát. Arról nem is beszélve, hogy aki ismer, az tudja, hogy legalább annyira szeretem a termen kívüli mozgásformákat. Itt a Dunakanyarban pedig elég egy strapabíró cipő és már lehet is gyalogolni akár a Börzsönyben, akár a Duna-parton.

- Nos, akkor az Olvasónak annyit üzennék végszóként: nincs kifogás, tessék mozogni és odafigyelni az egészséges táplálkozásra! Ha pedig kérdésük van ilyen téren, keressék bátran Klein Istvánt, a Royal Fitness Club-ban! Neked pedig köszönöm az interjút, István!

- Én is köszönöm a lehetőséget!

Huszár Károly

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat