Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Egy nehéz döntés után Nyomtatás E-mail
2016. aug. 03.
Miközben az edzések zajlanak tovább rendületlenül, nekem váratlanul egy döntést kellet hozzak, amely döntés igen nehéz volt, komoly dilemmát okozott nekem az elmúlt néhány napban. Történt ugyanis, hogy edzőm, Tomán Kornél (Kori) a közelmúltban bejelentette: a Royal Cross Gym-től megválik és 2016. augusztus 1-jével House of WOD's néven új funkcionális edzőtermet indít. Nekem pedig döntenem kellett. Megyek, vagy maradok...

Nem kapkodtam el a döntésemet. Napokig tettem a mérleg két oldalára a két lehetőség előnyeit és hátrányait, majd szépen lassan kialakult bennem a végső elhatározás. A mérleg elbillent. Hogy merre, az rövidesen kiderül, de előtte még pár gondolatot szeretnék leírni.

Amikor megkerestem Klein Istvánt, a Royal Fitness Club vezetőjét azzal, hogy szeretnék náluk nekikezdeni testem fejlesztésének, s erről - cserébe a teremhasználatért és István tanácsaiért - egy blogot is vezetnék, ő azonnal igent mondott. Járatlan ösvényen kezdtünk el haladni, s már az elején látszott, hogy nem lesz egyszerű az út, de elszántságom, s István bíztatása meghozta eredményét. Sikerült biztos alapokra helyezni a fejlődésemet. Aztán - mint az a blog olvasói előtt már ismert - egy napon kipróbáltam egy crossfit edzést Korinál. Bár beleszerettem a funkcionális edzésbe, és hetente egyszer lejártam oda is, Kori azt mondta: "Karesz, én úgy látom, hogy neked már nem arra van szükséged, amit eddig csináltál, de én szívesen összerakok neked egy rád szabott edzéstervet, ha szeretnéd, és ezt megbeszéled Istvánnal." ...aztán leültem Istvánnal, és megbeszéltük, hogy onnantól kezdve Kori szárnyai alatt edzem.
Tizenévesen sokat olvastam arról, hogy a nagy testépítők hogyan fejlődtek és kimondottan szimpatikusak voltak a számomra azok, akik a legegyszerűbb módszerekkel értek el komoly eredményeket. Valahogy ez köszönt vissza nekem a Kori által vezetett teremben. Az alap gyakorlatok végzése, az egyszerűbb eszközök alkalmazása sokkal szimpatikusabb a számomra. Nem azért mert könnyebb, ellenkezőleg - nekem sokkal megterhelőbb a vállamon a súllyal guggolni, mint lábtoló, vagy lábhajlító csigás gépen dolgoztatni a lábizmaimat. S hogy ez miért jó, azt István szavaival fejezném ki: "Igazán csak extrém terhelés mellett lehet izomtömeget növelni." Az extrém terhelés sokszor megvolt korábban is, viszont most ezt edzésről-edzésre olyan módszerekkel érhetem el, amelyek mindig is szimpatikusak voltak a számomra - leginkább talán a tizenévesen olvasottaknak köszönhetően.


Talán a fentiekből már kiérződött, hogy merre billent el a mérleg nyelve, de most már nem húzom tovább: 2016. augusztus 1-jétől kezdve a House of WOD's égisze alatt folytatom tovább testem fejlesztését, s mostantól az "Edzem a testem" blog "A fejlődés útja" néven fut tovább a VácOnline.hu hasábjain.

Ezúton szeretném megköszönni Klein Istvánnak és a Royal Fitness Club kollektívájának a befogadást, biztatást, támogatást! Kívánok nektek erőt, egészséget és továbbra is eredményes munkát!

Végezetül a blog Olvasóinak üzenem: hamarosan újabb beszámolóval érkezem az edzésekről!

Huszár Károly
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat