Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Csak előre, a kitűzött cél érdekében Nyomtatás E-mail
Szerda a Hát-Váll, csütörtök pedig a Láb-Kar napja volt a héten. Megmondom őszintén, utóbbitól igencsak tartottam azok után, hogy az első Láb-Kar nap után úgy két napig tanultam járni. Személyi edzőm Klein István, a Royal Fitness Club vezetője megnyugtatott: most már annyira nem fog fájni. Igaza lett, hiszen másnap reggel nagyobb nehézségek, fájdalmak kísérete nélkül sikerült kikelnem az ágyból és lábra állnom.

Kicsit kanyarodjunk vissza a szerdára: a Hát-Váll nap a Láb-Kar naphoz képest mondhatni gyalog galopp. A nap meghatározó pontjának nem is magát az edzést emelném ki, hanem azt a beszélgetést, amelyet Istvánnal a tömegnövelésről folytattunk, hiszen ez az egyik alappillére annak a hídnak, amely a jelenlegi testalkatomtól indulva a kitűzött célig, testfelépítésig ível. A tömegnöveléshez elengedhetetlen a helyes táplálkozás, és a megfelelő kiegészítők használata. Utóbbiak terén nálam a BioTechUSA Protein Express készítménye, Kreatin Monohidrátja, valamint egy multivitamin készítmény játszik meghatározó szerepet.


Az étkezés kapcsán korábban már ejtettem szót arról, hogy: Noha úgy tartom, hogy szinte "bármit" ehetek, "bármikor", azért ez nem azt jelenti, hogy éjszakára szalonnát és zsíros kenyeret zabálok két pofára... Néha persze azért "vétkezhetünk" egy kicsit. Ahogyan Klein István fogalmaz: "Az egészséges életmód nem arról szól, hogy megtagadjuk magunktól a jó dolgokat." Kvázi egy barátokkal elköltött vacsora mellett nyugodt szívvel megihatunk egy pohárka bort.
A táplálkozás alapvetően, nagy általánosságban pedig a következőképpen néz ki: a reggeliben a zab, gyümölcs, tejtermék játszik meghatározó szerepet, aztán edzés előtt kerül elfogyasztásra a napi első kreatin monohidrát adag. Edzést követően jön a fehérje turmix a GreenGo Juice Bárban. Ez a turmix a gyorsabb felszívódás érdekében vízzel készül. Aztán az ebédre, vacsorára számtalan variáció adott, én most egy összeállítást emelnék ki, ami egy natúr csirke szelet, rizs, friss saláta kombo.

Míg szerdán több energiám jutott az informálódásra a pihenők során, addig csütörtökön, a Láb-Kar nap keretében már kevésbé voltam képben ahhoz, hogy kérdezzek. A vádlizás, no és a kitörés frankón levettek a lábamról. Sok mindent nem is tennék hozzá ehhez a naphoz, mint azt, hogy brutális volt.Aztán elérkezett a péntek. Mint említettem, sikerült komolyabb nehézségek árán, lábon eljutnom a terembe. A napi feladat pedig a mell- és hasizmok kőkemény megdolgoztatása volt. Mellben jobban bírtam a gyűrődést, mint hasban. Még a mumusnak számító, szűk fogással végrehajtott fekve nyomás is flottul ment, azonban a nyújtott lábemeléssel már akadtak némi gondok. No, de sebaj, nem torpanok meg. Úgy vagyok vele: ami ezen a héten nehezebben ment, az majd megy jobban is a következő héten. A kisebb kudarcok lényegében mind-mind ösztönzően hatnak rám, s "csakazértis" megyek előre a kitűzött cél érdekében.

Jövő héten ismét jelentkezem...

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Huszár Károly

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat