Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Bagyinszki Anikó: az első szempont, hogy a közérzetünk jó legyen Nyomtatás E-mail
2016. jan. 08.
A Klein Istvánnal, a Royal Fitness Club vezetőjével készült riport után, most következzék egy újabb interjú, méghozzá Bagyinszki Anikóval, aki a Club csoportos aerobic edzéseinek óravezetőjével. Fogadjátok szeretettel!


- Kérlek, első körben mesélj arról, hogy te mit képviselsz a Royalban, milyen edzéseket tartasz?

- Én csoportos aerobic edzéseket tartok, ezen belül pedig több féle változat is van: capoeira, alakformáló, step aerobic és zumba fitness.- Milyen a korosztály, iletve a nemek eloszlása a edzéseiden?


- Ez a dolog nemtől és kortól független, ezt jól tükrözi a csoportjaim felépítése is. Vannak nők és férfiak, fiatalok és idősebbek egyaránt. Van, aki fogyni szeretne, és van aki erősödni kíván. Bátran mondhatjuk, hogy minden ember számára hasznos az, amit az óráim nyújtanak.

- Mi a tapasztalat, fiatalabbak vagy idősebbek járnak inkább az óráidra?

- Úgy vettem észre, hogy inkább a fiatalabbak. Közöttük pedig sokan vannak olyanok, akik szülés után vannak és szeretnék visszaszerezni a terhesség előtti alakjukat. Van olyan anyuka például, aki két gyermek után kezdett el járni az óráimra egy két éve, ma pedig már olyannyira bombasztikus formában van, hogy sokszor jár velem fellépni is.- Mondhatjuk akkor, hogy a szülés után lévő hölgyeknek kimondottan ajánlod ezt a mozgásformát?

- Lényegében igen. Ajánlom az edzéseimet azoknak, akik nemrég szültek, vagy már idősebb a gyermekük, és elégedetlenek az alakjukkal, nincs önbizalmuk, de még nem szánták el magukat. Jöjjenek bátran, ne érezzék magukat kellemetlenül, hiszen sok, hozzájuk hasonló cipőben járó hölggyel találkozhatnak az óráimon. Fontos kiemelnem itt, hogy az órák lelkiekben, önbizalom terén is sok változást, erősödést hoznak a résztvevők életében. Elsőre talán nehéz - mint minden -, ám ha ezen átlendülünk, akkor rövid időn belül érezhető a kedvező változás. Nagyon fontos továbbá - amit mindig hangsúlyozok -, hogy ne a kinézet hanem a közérzet legyen az első szempont! Hála Istennek a visszajezések alapján az óráimra járók közérzete javult az edzéseken való részvételnek köszönhetően. Az órák jó hangulatban telnek, jó kapcsolatok alakulnak ki, az pedig a ráadás, hogy a végén még jól is fogunk kinézni.- Mennyire kitartóak az óráidon résztvevők?

- Hála Istennek kevés olyan vendég van aki eljött először, aztán soha nem jött többet. Az emberek többsége kedvet kap, főleg, amikor látja, hogy itt nem mindenki profi. ...és nem is ez a lényeg, hanem, hogy együtt legyünk és jó hangulatban töltsük el az órákat. Ebben pedig komoly szerepet játszik, hogy a csapat jó legyen. Ebben a tekintetben is szerencsésnek mondhatom magam, mert büszke lehetek a csapatra, azokra, akik az óráimra járnak. Az újakat mindig nagy szeretettel fogdják, segítőkészek velük szemben. Ez nagyon-nagyon sokat számít, hiszen egy új közösségbe bekerülni nem egyszerű, főleg annak, aki önbizalomhiánnyal küzd.


- Mikor vannak óráid? Hol tudnak erről informálódni az érdeklődők?


- A Royal honlapján, vagy a facebookon az Edző Anikó Bagyinszki oldalon tudnak tájékozódni az érdeklődők. Ezeken a felületeken megtalálható az órarend, továbbá sok hasznos információ az edzésekről.- Köszönöm neked az interjút! Bízom benne, hogy sikerül minél több embert elérni ezúton, és egyre többen szánják majd el magukat arra, hogy belevágjanak a csoportos aerobic edzésbe!

- Én is köszönöm, és végezetül még annyit szeretnék kiegésztésképpen, hogy a jelen beszélgetésünk üzenete szóljon leginkább az önbizalomhiányos hölgyeknek. Várom őket az óráimra, szánják el magukat, jöjjenek bátran, hiszen - mint említettem - nem a tökéletes alak az elsődleges, hanem a jó közérzet. ...aztán - ahogy mindig mondom - az már a ráadás, hogy a végén jól is nézünk ki.

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat