Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
21 kilogrammos, természetes fogyás 11 hónap alatt! Nyomtatás E-mail
2016. ápr. 15.
Hoffmann Lívia közel 1 éve jár Bagyinszki Anikó csoportos aerobic edzéseire a Royal Fitness Club-ba. Ez idő alatt egy igazi sikertörténet körvonalazódott, hiszen Lívi egészen pontosan 11 hónap alatt összesen 21 kilogrammtól szabadult meg! ...és, hogy mi a siker titka? Az kiderül az alábbiakban abból az interjúból, amelyet a minap készítettünk Anikóval.

- Huszonegy kilogramm tizenegy hónap alatt... Ez nem semmi eredmény. Sokan bizonyára úgy gondolják, hogy ezt csak drasztikus módszerekkel lehet elérni, ezért kérlek meséld el, mi volt a te recepted?


- Lívi minden héten három alkalommal jár az edzéseimre - kedden és csütörtök reggel, valamint péntekenként este -, emellett pedig az étkezésre is igyekszik figyelni, de nem drasztikus módon. Nem von meg magától semmit, megeszi, amit megkíván. Ami fontos, hogy többször eszik egy nap, de mindig keveset. Annak idején azert döntött úgy hogy eljön az edzéseimre mert ülő munkát végez Körmös es egesz nap görnyedten ül! Első alkalommal egy Step Pados edzésen vett részt nálam. Azt hittem soha többet nem látom újra az edzéseimen... Nem volt könnyű, de nem adta fel, és kialakította magának úgy - 2 gyermek, építkezés és munka mellett -, hogy ő igenis heti háromszor el tudjon jönni hozzám edzeni. ...és tessék íme az eredmény: -21 kilogramm, és mindez tartósan!

Lívi 11 hónappal ezelőtt:...és most:- Nagyon komoly eredmény, ez nem kérdés! Gratulálok hozzá!


- Köszönöm, Lívi nevében is!

- Az általad elmondottakból az derült ki, hogy a fenti eredmény eléréséhez gyakorlatilag semmit nem vettetek igénybe a rendszeres mozgáson és az étkezésre való odafigyelésen kívül.

- Ez így van. Lívi nem szedett kiegészítő tablettákat, teljesen természetes úton fogyott le, és formálódott. ...mert bizony most már kőkemény, feszes combja van! Nem mellékes az sem, hogy az idáig vezető úton olyan barátságok születtek, és olyan élmények érték őt, hogy mondhatjuk: ez volt az egyik lehető legjobb döntése azon a bizonyos első órán! Azt gondolom az ilyen emberek, mint Lívi, megérdemlik ezeket a nagy eredményeket! Számomra pedig felemelő érzés az, ha én kísérhetem el őket az úton. Többek között az ilyen történetek miatt imádom a munkámat!

- Ezek az eredmények valóban hihetetlen nagy motivációt adhatnak. Gondolom Lívi itt nem áll meg?

- Természetesen nem. Folytatja az edzést, mert beleszeretett a rendszeres mozgásba, s egyszerűen jobban érzi magát tőleLívi és Anikó, a sikertörténet írói

- Apropó motiváció... Ez a történet nem csak két szereplőjét, azaz téged és Lívit motiválhat...

- Bizony, hogy nem! Én Lívinek ezúton is köszönöm, hogy annak idején engem választott, és ennyire ösztönözhető volt! Köszönöm neki ezt a szép munkát, eredményt! Igazán büszke lehet magára! ...úgyhogy: Hölgyeim, kifogások mindig vannak, de ahhoz, hogy valamit elérjünk, tenni és nem csak sírni kell, hogy "...bárcsak le tudnék fogyni..." ...és nem kell nagy dolgokat tenni, és nem is kell sok mindenről lemondani, mindössze be kell iktatni az életedbe az edzést! ...és ez most nem marketing. Nem mondom, hogy válasszanak engem, csak azt mondom, mozduljanak meg a hölgyek - akár csak úgy, hogy kimennek a szabadba, és futnak egyet! Nem miattam, nem mások miatt, hanem egyszerűen önmaguk miatt!
Higyjék el, hogy a kitartás és a munka mindig meghozza gyümölcsét! Minden edzés egy lépés, egy lépcsőfok, és egyszer majd azon kapják magukat, hogy már nem csak azért edzenek, mert szépek szeretnének lenni, hanem hanem a közérzetük miatt - azért, mert jól esik, jobban vannak tőle... Úgyhogy edzésre fel, drágáim! Sosem késő elkezdeni! ...és ne feledjétek: az mindig becsülendő és példaértékű, ha eljössz a terembe vagy elkezdesz mozogni bárhol! Ez sosem ciki és sosem gáz! Ha túlsúlyos vagy, ha nem! Remélem, Lívi története erőt adott sok mindenkinek! Még nincs késő! Mozdulj!!!

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat