A VÁCI NÁCIK ÖSSZEZÁRNAK – A PEDOFILBOTRÁNYBA KEVEREDETT FEHÉR ZSOLTOT VÉDI TÓTVÁRADI-NAGY BENCE

A korábban antiszemita megnyilvánulásaikról elhíresült Fehér Zsolt és Tótváradi-Nagy Bence továbbra is összetartanak. Utóbbi védi a pedofilbotrányba keveredett társát.

„A tisztesség a te oldaladon van” – írta Tótváradi-Nagy Bence Fehér Zsolt bejegyzése alá, amiben utóbbi kínosan próbált magyarázkodni botránya kapcsán.

Mint ismert, Fehér Zsolt korábban főszerkesztőként kiskorúak megerőszakolásáról szóló pedofil tartalmaknak adott teret az újságjában. Fehér évek óta nem volt képes arra, hogy tettéért bocsánatot kérjen az emberektől. Manapság pedig azzal próbálja mentegetni magát, hogy a kiadvány „nem valódi sajtótermék volt”.

„Olyan világot élünk, ahol minden vesszőnek, pontnak, ésnek és vagynak a helyén kell lennie” – írta közösségi oldalán a baloldali képviselő.

Fehér Zsolt szerint tehát csak vesszőhiba a pedofília, és minden jel szerint így gondolja ezt Tótváradi-Nagy Bence is, aki szerint a tisztesség Fehér oldalán van.

Fehér Zsoltot Tótváradi-Nagy Bencén kívül Inotay Gergely és Ferjancsics László alpolgármesterek is biztosították támogatásukról, igaz ők szolidabban, ugyanis nem szóltak hozzá a bejegyzéshez, csak lájkolták azt.