MATKOVICHÉK MÁR A VIRÁGOKKAL IS KAMPÁNYOLNAK

Amióta Matkovich Ilonáék vezetik a várost, nem kaptak pénzbeli hozzájárulást a Virágos Vácért programban résztvevők a virágpalánták megvásárlásához. Most, hogy kampány van, ismét van rá pénz. 

„Négy éves szünet után ismét ingyen kapnak virágokat azok a váciak, akik szépítenék a környezetüket” – számolt be róla a városi közpénzből fenntartott televízió. Ők maguk is elismerték, hogy négy éven át nem járt ingyen virág azoknak, akik a városszépítő programban részt vettek.

„Örvendetes, hogy öt év után, visszatér(t) a város vezetése, a 2019. előtti, a váciak körében oly népszerű, és közkedvelt virágpalánta osztáshoz! Milyen szomorú, hogy most az önkormányzati választásokhoz közeledve, idén újra kellő hangsúlyt kap(hat) a virágosztás, és a korábbi feltételekkel, ingyenesen igényelhetnek virágpalántákat a váciak!” – ez Pető Csilla Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő véleménye.

Pető Csilla már tavaly is felszólalt a témában. Elmondása szerint a jelenlegi városvezetés mindenkori elődei mindig biztosítottak a város költségvetéséből forrást arra, hogy a váci lakosok virágpalántához jussanak ingyenesen, és szerinte a város költségvetésében az elmúlt években is lett volna erre lehetőség.