BOTRÁNY: KÉPVISELŐKÉNT A KISGYEREKEKÉRT FELEL A VÁCI VÁROSHÁZÁN A PEDOFIL ÍRÁST KÖZLŐ SZERKESZTŐ

Vigyázat, felkavaró tartalom! Pedofil-botrány Vácon! Fehér Zsolt váci baloldali önkormányzati képviselő egy korábban általa szerkesztett kiadványban pedofil tartalmat közölt. Újságjában részletesen írtak egy 12 éves kislány megerőszakolásáról, megbecstelenítéséről. Fehér beismerte tettét, de bocsánatkérés helyett azt írta, hogy régen még vicces volt ilyen cikkeket megjelentetni.

Fehér Zsolt baloldali önkormányzati képviselő korábban egy Arbo Nyúz nevű amatőr kiadvány, a saját definíciója szerint is „szennylap” főszerkesztője volt. Az itt megjelent szövegek gyomorforgató részletességgel tartalmaznak pedofil és perverz megnyilvánulásokat. A Pedofeeling című írás egy 12 éves váci kislány kirablásáról és megerőszakolásáról szól. A cikk szó szerint a következőket tartalmazta:

„A buszmegállóban láttam meg a kis aranyost. Lehetett úgy 13 éves, vékony, alacsony, szinte semmi melle nem volt. De az arca… Rajzolni sem lehetne szebbet. Bevallom, megkívántam a kis aranyost. Feltűnés nélkül mögékerültem és kiemeltem a pénztárcáját a táskájából. Nem vagyok tolvaj, de valahogy meg kellett vele ismerkednem. A kis csaj rám se nézett, mondhatnám magasról leszart. Az ilyen kiscsajok még babáznak, nem kívánják a faszt. Mázlim volt, a tárcában volt a diákigazolványa. Beának hívták, 12 éves, váci. Délután megkerestem a házat és elvittem neki a pénztárcát, én, mint a becsületes megtaláló. Nagyon örült neki, majd kiugrott a bőréből! Behívott. Vesztére! Nem volt otthon senki, meg akart kínálni egy kólával. Azt mondtam neki, játszunk rablósat, amit úgy kell csinálni, hogy kikötöm őt valamihez… Nagyon tetszett neki a játék, de közöltem vele, hogy meg kell motoznom, és be kell néznem a testnyílásaiba. Ott állt előttem meztelenül, a puncija nedves volt. Nem bírtam magammal, bevágtam neki a répát, ha nehezen is, de sikerült. Először ellenkezett, de aztán rrrr…”

A Retek című írás egy prostituált bántalmazásáról, nemi szervének megcsonkításáról, majd meggyilkolásáról szól. Szintén szó szerint közöljük a cikket:

„Egy retkes kurvát kúrtam éjjel, őrült csatát vívtunk a kéjjel. Megaláztam, lepisiltem, szíjat hasítottam a hátából, arcát megvagdostam, mellét megnyomorítottam, nyelvéből kolumbiai nyakkendőt csináltam, körmein citeráztam, megvertem, üvegszilánkot dugtam a hüvelyébe. Végül pedig meztelenül kidobtam a hóba, ott döglik azóta is, ha fel nem zabálták a kóbor kutyák. Utána lefeküdtem aludni és gyönyörűszépet álmodtam a szerelemről.”

Itt mutatjuk Fehér Zsolt sajátkezű aláírását mint főszerkesztő:

Fehér Zsolt korábbi főszerkesztő ma önkormányzati képviselőként a váci önkormányzat gyerekekért, oktatásért és szociális ellátásért is felelős Emberi Kapcsolatok Bizottságát vezeti, valamint vármegyei önkormányzati képviselő is.

Fehér Zsolt közösségi oldalán egy pár nappal ezelőtti posztban is beismerte, hogy ő volt a kiadvány főszerkesztője. Ugyanakkor bocsánatot nem kért, helyette azzal mentegette magát, hogy ezek szerinte vicces, humoros tartalmak: „Ami a maga idejében röhögni volt jó, mára világraszóló botrányért kiált” – írta Fehér Zsolt a pedofil cikk kapcsán.

Felmerül a kérdés, hogy hogyan képviselheti a váci és Pest vármegyei családokat az, aki szerint ezeken a gyomorforgató, ízléstelen írásokon valaha bárki is röhögni tudott?

Imre Zsolt polgármesterjelölt, illetve a Fidesz és a KDNP váci szervezetei lemondásra szólították fel a pedofil írást közlő Fehér Zsolt volt főszerkesztőt, képviselőt, és az őt évek óta védő Matkovich Ilona baloldali polgármestert. Nem lehet képviselő egy olyan ember, aki számára a pedofil szövegek nem visszataszítóak, hanem viccesek. Akiben az emberi érzés minimuma sincs meg, az nem méltó a város vagy a vármegye képviseletére.

Önmagában is borzalmas, hogy egy pedofíliát, bántalmazást, csonkítást, erőszakot lapjában leközlő, azt viccesnek tartó ember a politikai élet része lehet. Az azonban felháborító és érthetetlen, hogy Vác női polgármestere védi is őt. Matkovich nemcsak hogy politikusként nem látja, hogy egy ilyen embert nem szabadna a város vezetésébe engedni, de ezek szerint emberként, nőként, anyaként sem tartja felháborítónak, hogy egy munkatársa ilyen gondolatokkal, eszmékkel és „humorral” tud azonosulni – írja a helyi jobboldal. Elfogadhatatlan bűn, hogy Matkovich egy ilyen embert véd, az ő pártját fogja, és nemes egyszerűséggel szemet huny afölött, hogy egy beteg lelkű ember dolgozik a város vezetésében. Miért fontosabb egy gyomorforgató írásokat közlő ember politikai szövetsége, mint a váci emberek védelme és megbecsülése?

Forrás: facebook.com/Matkovich Ilona

A képmutatás csúcsa, hogy Matkovich Ilona nemrég elment a bántalmazott gyermekek mellett kiálló demonstrációra a Hősök terére egy vigyorgós szelfit csinálni, majd aztán tovább folytatta a közös munkát a szörnyszülött, pedofil írást közlő főszerkesztővel.

A szörnyek köztünk járnak: Vácon Fehér Zsolt és az őt védő Matkovich Ilona. Nincs helyük a közéletben! – szólította fel lemondásra a váci vezetőket a Fidesz és a KDNP helyi szervezete.