LABDARÚGÁS: HOSSZÚ BÖJT UTÁN ÚJRA GYŐZNI TUDOTT A VVLSE CSAPATA

A Pest megyei I. osztályú bajnokság (abszolút negyedosztály) 17. fordulójában városunk élcsapata végre megtörte hosszú kudarcsorozatát, s szoros mérkőzésen legyőzte a Veresegyház VSK gárdáját.

Jegyzőkönyv

Vác, 150 néző. Vezette: Décsi N. (Bíró Zs., Kveták V.)
Vác: Bajkán – Tóth N., Marosi, Balogh Balázs, Szabó B. – Rusvay B. (Busák, 77.), Torda, Nagy Z. – Török N. (Dömök, 38.), Vén B. (Pap, 90.), Varga B. (Hegedűs Cs., 55.)
Vezetőedző: Kovács Péter.
Veresegyház: Pomázi – Szuszlov, Tornóczky, Fenyvesi, Egervári, Csendom, Szabó B. (Vitos, 82.), Kiss K. (Balogh Bulcsú, a szünetben), Geschitz (Teszár, 57.), Zsákai (Ihász, 71.), Viscsák. Vezetőedző: Oroszi Benjámin.

Gólszerző: Nagy Z. (11., 51.), Busák (85.), illetve Egervári (27. – 11-esből), Balogh B. (79.)

Jól kezdődött a mérkőzés a váci csapat szempontjából, hiszen a 11. percben egy felső lécről lepattanó Nagy Zoltán becsúszva a hálóba passzírozott. A vendégek a 27. percben tizenegyesből egyenlítettek. A félidőben tehát döntetlen állásnál mentek pihenőre a csapatok.

A második játékrész elején ismét jött Nagy Zoltán és egy baloldali szöglet után a hálóba kotorta a labdát. A 79. percben Csendom jobboldali szögletét Balogh Bulcsú fejelte a hálóba. De a 85. percben a csereként beállt Busák Levente újra bevette a látogatók kapuját, kialakítva a 3-2-es végeredményt. A győzelemmel pontszámban egy kicsit közelebb került a VVLSE az alsóház többi csapatához, de nem tudott előrébb lépni a 15. helyről.

A bajnokság következő fordulójában (március 9-én szombaton) idegenben, a Vecsés vendégeként lép pályára Kovács Péter vezetőedző csapata.