ITT A BIZONYÍTÉK: PEDOFIL CIKKET SZERKESZTETT ÚJSÁGJÁBA FEHÉR ZSOLT

Kislányok megerőszakolásáról és a nők gyűlöletéről közölt írásokat korábban Fehér Zsolt önkormányzati képviselő, a váci Jobbik elnöke, amikor még az ARBO NYÚZ főszerkesztője volt. Mindez már ismert a váciak előtt, de arra talán ők sem számítottak, hogy Fehér beismeri, egy kiscsajt megerőszakolni a városháza előtt szerinte régen még vicces volt. 

Az ARBO NYÚZBAN megjelent szövegek gyomorforgató részletességgel tartalmaznak nőgyűlölő és pedofil megnyilvánulásokat. A Pedofeeling című írás például egy 12 éves váci kislány kirablásáról és megerőszakolásáról szól:

„A buszmegállóban láttam meg a kis aranyost. Lehetett úgy 13 éves, vékony, alacsony, szinte semmi melle nem volt. De az arca… Rajzolni sem lehetne szebbet. Bevallom, megkívántam a kis aranyost. Feltűnés nélkül mögékerültem és kiemeltem a pénztárcáját a táskájából. Nem vagyok tolvaj, de valahogy meg kellett vele ismerkednem. A kis csaj rám se nézett, mondhatnám magasról leszart. Az ilyen kiscsajok még babáznak, nem kívánják a faszt. Mázlim volt, a tárcában volt a diákigazolványa. Beának hívták, 12 éves, váci. Délután megkerestem a házat és elvittem neki a pénztárcát, én, mint a becsületes megtaláló. Nagyon örült neki, majd kiugrott a bőréből! Behívott. Vesztére! Nem volt otthon senki, meg akart kínálni egy kólával. Azt mondtam neki, játszunk rablósat, amit úgy kell csinálni, hogy kikötöm őt valamihez… Nagyon tetszett neki a játék, de közöltem vele, hogy meg kell motoznom, és be kell néznem a testnyílásaiba. Ott állt előttem meztelenül, a puncija nedves volt. Nem bírtam magammal, bevágtam neki a répát, ha nehezen is, de sikerült. Először ellenkezett, de aztán rrrr…”

A Retek című írás pedig arról szól, hogy egy retkes k.rv.val mit tett az írás szerzője. Megalázta, szíjat hasított a hátából, arcát megvagdosta, mellét megnyomorította, megverte, üvegszilánkot dugott intim testrészeibe. Ezután kidobta haldokolni a hóba, a kóbor kutyáknak. Majd lefeküdt és gyönyörű szépet álmodott a szerelemről:

„Egy retkes kurvát kúrtam éjjel, őrült csatát vívtunk a kéjjel. Megaláztam, lepisiltem, szíjat hasítottam a hátából, arcát megvagdostam, mellét megnyomorítottam, nyelvéből kolumbiai nyakkendőt csináltam, körmein citeráztam, megvertem, üvegszilánkot dugtam a hüvelyébe. Végül pedig meztelenül kidobtam a hóba, ott döglik azóta is, ha fel nem zabálták a kóbor kutyák. Utána lefeküdtem aludni és gyönyörűszépet álmodtam a szerelemről.”

Mindez Fehér Zsolt mint főszerkesztő engedélyével jelenhetett meg. Főszerkesztői pozícióját aláírása is bizonyítja.

Máig indulatokat váltanak ki Fehér Zsolt viselt ügyei a váciakból. Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke szerint Fehérnek bocsánatot kellene kérnie, majd lemondania főleg azok után, hogy közösségi oldalán egy posztban beismerte, szerinte egy kiscsajt megerőszakolni a városháza előtt régen még vicces volt. „Ami a maga idejében röhögni volt jó, mára világraszóló botrányért kiált” – írta Fehér Zsolt.

Szabó Csaba szerint Fehér Zsoltnak nincs helye a közéletben, éppen ezért többekkel beszélt a Jobbik elnökségéből és tájékoztatta őket Fehér pedofíliával kapcsolatos ügyéről.

A váci Fidesz és a KDNP pedig Matkovich Ilona polgármestert szólították fel arra, hogy ne falazzon tovább Fehér Zsoltnak. Kétség sem fér ahhoz, hogy Matkovich védi a képviselőt. Ezt nem csak az bizonyítja, hogy botrányai után még mindig a testületben ül Fehér, hanem az is, ahogy megnyilvánult vele kapcsolatban Matkovich Ilona a 2022-es közmeghallgatáson. Az eseményen Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke szólalt fel az ügyben, de Matkovich Ilona egyszerűen belefojtotta a szót Szádoczkiba és kijelentette, hogy szerinte „nincs értelme erről beszélni.”

Kiemelt kép forrása: facebook.com/Fehér Zsolt