FEHÉR ZSOLT UTÁN TELJES JOGGAL DŐLHETNE AZ EGÉSZ HELYI JOBBIKOS, BALLIBERÁLIS ÖNKORMÁNYZATI DOMINÓ

Amennyiben igaz a saját maga felröppentette hír Fehér Zsolt önkormányzati képviselő rohamsisakos hátraarcáról, arról, hogy nem indul újra a mandátumért, nos ez esetben a bejelentést érdemes alaposabban átgondolni és tovább görgetni.

Tegyük fel, hogy a náci nézetek posztolásával és lájkolásával, pedofil, nőket alázó perverz szövegek publikálásával minimum szalonképtelenné vált döntéshozó tényleg visszavonulót fúj. Ám ez esetben sem biztos, hogy például nem iratkozik fel velejéig romlott pártja, a Jobbik valamelyik listájára, hiszen korábban hosszú ideig jól elvolt őkelme megyei képviselőként is – egy igazi megélhetési politikus. Ebből következően gyanítható, hogy nem áll szándékában teljesen lemondani erről a bevételi forrásról. Más kérdés, hogy immár minden tömörülésre, szervezetre rossz fényt vethet, ha pozícióba akarná segíteni őt a jövőben.

Vácra visszatérve ugyanakkor hozzátehetjük, hogy nyugodtan megfoghatná Fehér Zsolt kezét a visszavonulási projektben az önkormányzati Jobbik-oldalkocsi két másik potyautasa is, saját jogon ugyancsak kiérdemesült a távozásra az antiszemita indíttatásból klaviatúrát, képernyőt köpködő Tótváradi-Nagy Bence és a neki nem tetsző tévéseket inzultáló, meglökdöső Kászonyi Károly is, hogy csak egy-egy markánsan jellemző momentumot említsünk velük kapcsolatban.

De folytassuk a menetet a Fehér Zsoltot mindvégig pozícióban tartó (most pedig már nyilván koloncnak tekintő) egész helyi „cinkos, aki néma” szivárványkoalícióval, Matkovich Ilona polgármesterrel, Inotay Gergely, Kiss Zsolt János és Ferjancsics László alpolgármesterekkel az élükön, utóbbiak fontossági-érdemtelenségi sorrendjét mindenki döntse el saját belátása szerint.